19 November 2015

ДНК , ГОД , ЦФЕ и ДЕЗ


ДЕЗ нас је све у међувремену  обавестио да је на својим космичким путовањима ван времена и простора кроз квантни субатомски ниво успоставио астралну пројекцију и доминацију у самој сржи универзума и свеобухватног постојања.
И запосео тела свих живих бића, кроз микробиолошку манипулацију ДНК (Дезоксирибонуклеинска киселина - нуклеинска киселина која садржи упутства за развој и правилно функционисање свих живих организама.) . И на тај начин као Деус, бог, помаже Црвеној Звезди у њеним везаним победама, титулама и убедљивој разлици на табели, уносећи дух Звездаштва и очвршћавајући црвено-бели ДНК код,  Делија и Звезде, навијачких и спортских тријумфа.
Стога више нема пуно времена, ни потребе за писање Дезвез1 блога, и копирање низа избрисаних непожељних контравезних порука са разних нет страница и форума.


Међутим у тренутној паузи у првенству (при плус 21 разлици на табели од омраженог малог конкурента који се бори (непоштено) већ и за опстанак, и нешто мање бодова од другопласираног)  сезоне 2015/2016 и сигурно трасираном путу ЦЗБГ ка титули првака Србије, Лиги шампиона, нашло се време да се позабави пројектом ГОД - Грофички Онлајн Дезајн,  сликовити и гифовити грофовски приказ мангупског духа звездаштва као и веб памфлет понижавања  јсд прдизануса, антифрањизма (чему је претходио и Звекар (анти-медијскоантизвездашкипројекатботхоботнице- пројекат ДЕЗ веб академије анимнираних уметности)), графички дизајн црвено-белог Дезена,  сад кроз креацију ЦФЕ  покрета (Цигански Фреш Егзорцизам) у виду грофичког дезајн памфлета, у вебзин гонзо и езотерном стилу, оригиналне навијачко уметничке идеје и сатиричне контрапародије исмевања глупости, лажи у спорту, друштву, крађа јсдп, и извесног небитног "гтр" ретардизма, чобанизма, шиптаризма - говнарског часописа из 2012, бледе делимичне копије кривисхваћеног ултравангардног господског стила ДЕЗвез блога 2008, у свом новинарском аспекту претече домаћег гонзо новинарства. Као и што је ЊУЗ из 2010 исто делимична копија ДЕЗа у сатиричном смислу, а РСБ форум-сајт у Звездашком смислу, из кога су настали МЦЗ, ЦЗБ, РСФ, ДДПЗ.

ЦФЕ вебзин памфлет у виду реакционарне бунт контра и сатируметничке навијачке идеје живи сам за себе и није свестан ГОД пројекта и ДЕЗа у реалистичном и хул и езотерном смислу.
ДЕЗ, ГОД и ЦФЕ узоре имају једино у најстаријем спортском часопису на балкану Звездина Ревија, као и ПТЛН и КОП, (и минимално у темпо, ћао Тифо, Звезда Србија) и у сајт-форумима Делије.нет и Делије-цаффе.рс, РСБ, као и у одређеним људима звездашким, носиоцима духа Београда, и страним генијалцима, као и идејама, идеологијама, субкултурним алтернативним покретима, сајтовима, филозофијама, древној науци, историји (због времена и дезавуисања теме поста све тренутно небитним за спомињање, као ни књижевни и уметнички узори, ТВ радио емисије, коментатори, филмови,  музика и бројне инспиративне припаднице лепше половине).

Првобитни ДЕЗ блог је био мотивисан и недостатком навијачких часописа као и јавних форумских расправа о правим навијачким дешавањима, стога елемент надреалне фантазије га чини аутентичним, али највише подстакнут медијском блокадом Звездаштва и новинарском сатанизцијом нашег највећег клуба у том периоду 2008+ (која и даље траје у нешто мањем облику, и покушају уједињених комплекса, партијско амбасадних и масонеријско мафијашко фсс дукљанских плаћеника и комуњарско антисрпских бандитских фолираната да уруше стуб и симбол Србије, Црвену звезду и дух господског предратног Београда), стога је наизглед дезинформација заправо била информација, тад популарни блог просечног Звездаша у свом национално десничарски есктремном стилу је био мотивисан отпору ка претерано лошој опште друштвено политичкој ситуацији вођену левичарско комуњарским квазијугословенским издајничким ентитетима, као и кич партијском медијском културом помодаризма, снобизма, чобанизма чији су носиоци били малобројни али од режима заштићени прекопуташи са војног лавора, који су годинама кроз страначко полицијско мафијашке дукљанске кланове еволвирали у системско спонозрисане и пропагандне групације, где привилеговани ови турбо шабани, сељаци малограђани, партијски дупелисци, плаћени уметници у навијачкој сфери, лажно пласирају као свој авангардни дух, панк и културу настојећи да у своју мрачну југоусташку настрану секту врбују неинформисане особе, и да у свести људи и јавности измене истиниту спортску и навијачку историју,  обележену Звездашком доминацијом, титулама, оригиналношћу, луцидношћу и гробарским лоповлуком толетових и свињошевићевих намештених сезона, уз помоћ странака, тајкуна и страних непријатељских служби.
 Размишљало се и о покретању звездашких часописа, књига, стрипова... пре него што се DEZ уозбиљио као свестран човек и окренуо езотерном окултизму,  метафизци и духовној ренесанси, спасењу Звездашких титула и кроз дејство у навијачко, набијачком стилу допринео магији победа и омасовљењу звездаштва током дугог временског периода праћења највећег и најбољег СДЦЗ.

ДезВез сигурно не чита ништа од сајтова, часописа, новина, вести, медија, омраженог говнарског патуљастог клуба, и лажи њихових новинара, јер постоји опасност од заразе инфекцијом комплесизма и губитка времена. ДЕЗ се суздржава кад прође поред неког црног киоска да га спали, јер већина новина су памфлети лажи и обмане, насловима делују на подсевст неупућених грађана.
Стога и ЦФЕ уредник/ци услед прегледа википедијине странице о гтр, су кроз ЦФЕ нет памфлет своје прво издање окарактерисали у облику Егзорцизма, фарбања у нашим црвено-белим бојама и у колору уопште отужних гтр насловница, јер шатро гистро -јадни угрожени глодари немају паре за инк-џет боје, (а ж.зечевић и партије их финансирају, у име фрање), као и отужни графити који руже град, и шире дух фрањевачких и боја исламске државе $$ тероризма, симбола пичкетина. Овим путем у име милионске Звездашке и Северне армије их упозоравамо да своју ГтЈ вештачку уметност и идолопоклонство изражавају у своја 4 зида, а не на улицама града, да не би зажалили, и они и њихови сатрапи из градских и пандурских власти и медија финасираних од страних амбасада који извештавају и дозвољавају такозване мурале и значкатраз наркодиловање брђанских комуњарских дођоша, у кругу двојке, Звездашког Београда.

ЦФЕ ће у свом концептуалном уличном, сатиричном, грофичком и памфлет апстрактном Реализму и суровом Звездизму наступати са симболом смајли Чича Глише и симболом средњег прста, који у контрауметничком духу одражава стил класичног традиционалног Јебизма и за посматрача представља апстрактни произвољно имагинативни мурал сваког Звездиног легендарног спортисте и навијача који је дубоко набијао к.... комплекс силованим гробарима ћубретарима, те су ови у својој шизофренији постали румен(тичн)и. Такође симбол средњег прста и пениса су алтернатива.
Уједно ЦФЕ ће имати значење Ц.звезда Фудбал Европа, враћајући клуб на стазе старе славе. ЦФЕ одражава и још неке скривене поруке. Такође ЦФЕ подржава све који користе ЦЗБГ потпис, не само због Београда већ и скривеног значења Цигани Звездаши Бију Гробаре. Као што је и у духу ЦЗБГ слова одржан дух Правславног Бога, насупрот геј покрету Ватиканских јудео иранских масонских религија и култура.

 


Стога  идеја , цигањског свежег егзорцизма'/ ЦФЕ, као тродејствујућег заштитног спреја који има виртуелно графички словно звездашки значај, реално улично хулигански и дезодорансујуће ароматично освежавајући ефекат.

ЦФЕ спреј  у свом уличном облику садржи мешавину освежавајућег истеривачког мириса Босиљка, Тамјана и Свете водице, као и јединствену Звездашку арому Бора, Јеле и траве Маракане, као и специјална издања са интезивним мирисом етеричног уља Конопље и проливене гробарске крви, циганског зноја.
 У црвеној и белој, металик и светлећој у мраку боји, од издржљивих, дуготрајних и нетоксичних материјала. Као и додаци ласерског и диско светла, мини плејер Oi! skin punk музике (да и уживате док цртате и бојите), чеп поклопци у облику фигура Звездиних фудбалера, или дилдоа са лубрикантом за женски пол. Намењен пре свега 011 београђанима као надоградња њиховог антисистемског бинарног звездашког кода и генетског ДНК ланца, при споју технолошких достигнућа и људскe еволуције у савршену црвено-белу бионичку машину и новим апгрејдом продужетка десне руке у виду ЦФЕ дезоспрејанса и елегантним модним детаљем ланца за заштиту и самоодбрану, којим се уједно и веже овај спреј уз организам.
Овај мултипрактик спреј ефикасно прска, штити и дезинфикује зидове и гробљански кривоверни смрад ретардизма, комплесизма, дезинтегрише трулу културу британизма, германизма, истерује дух црног фрањизма, срањизма,  франкизма, гтероризма, турског, птарског исламизма и ватиканског римантизма, јудео масонизма, из нашег светог правог славног доброг духа Београда, сатире мрак и злодух, глобализма и примитивизма, прскајући пре свега српску боју црвену и белу, боју љубави, крви и слободе, бранећи град, ум и етар од најезде монотоних гробарских боја и манипулативне хипнотичко зороастеристичке дуалне пропаганде, агенде и латино символа. Својом препознатљивом исцељујућом аромом освежава ваздух и црвени зидове града производећи позитиван божанствени терапеутски ефекат.
Зато је овај аутентични мултипрактик џепни спреј је за сваког и сваку прилику, не само да ће црвено или белом бојом прскати, бојити, чистити зидове, већ освежавати простор од смрада сотонско, гробарског, радарског, усташко, азилантског итд.

 Такође ту је и Дезидоранс, црвено бели ароматични спреј једноставније садржине, при чему би се још ефектније у пролазу прскали смрдљиви гробљанско трешистички и графити душманских групица, као и цртали ЦФЕ и РСЗ симболи.

 Можда и најјачи симбол ДЕЗвездашког система који ће се ускоро уметнички цртати, односно графит таговати је црвени пентаграм, окренату ка горе, као и 999 број, чиме се обрће негативни симболизам западног кривоверног тзв. знака звери, и ми Звездаши и пролазници постајемо добре звери, и симболом штититмо свој земаљски владајући поредак, као што и магичком силом црвеног пентаграма уклањамо душмане из постојања. 999 истовремено асоцира и на старозвездашку музичку пунк групу агената из Британије.
А најбитније овај симбол у духу звездаштва одаје признање славним Звездиним играчима на слово Д,   попут Дарка, Деје, Драгише, Дулета, Драгана..... и кроз три  деветке најпре Дулету, Дарку и осталим који су са лакоћом давали голове и набијали комплексе.
 Дезвез истовремено истиче да 999 симбол бунтовнички указује на неправду отетог Космета и нерегуларне прекинуте 1999 сезоне (као и 1986 и осталих) коју тражи да ФСС поништи и врати Ц.Звезди, као и призива повратак српске власти над светом земљом Косовом, иначе ће окултни симболизам магијски уклањати душманске противнике наше фудбалске и националне правде . Овај контравезни спонтани потез избора пентаграм звезде петокраке и три деветке  алудирајући на сатанизам, неупућеним, јесте вид притиска на масонске организације, религиозне вође, политичке крими власти и фСС пионе да поред поништавања 1999е брутално отете нерегуларне непризнате,услед прекида због рата, врате Звезди и 1986 као и још неке нерегуларне попут 2017, 1998, 2011 итд. (1946, јесте већ наша).
 Д.Е.З. апелује на све остале читаоце да графитирају све зидове у црвено бело и ЦФЕ ритуални симболизам,  сатирично уметнички графит таг чича глише, симбол средњег прста,  и да се цртају Звездин грбови са три звездице, јер реално имамо 30-40 титула у моменту овог уписа и фсс лопови морају попустити. А КСС и остали спортски савези нека укину дужника лопова буџета Јсд прдизан и депортују их у ружну њихову.
Наравно да ће множењем пентаграма на зидовима градова, ДЕЗ порет постати трн у оку владајућим државним верским системским организацијама, но они нек се запитају најпре докле ће толерисати на зидовима некакве симболе гтрешизма и свавакве њихове наркоманске, комплексашке, губитничке, педерашке и британске стране душманске ликове на зидовима које под изговором идиотског панк синхроницитета воршипују ( при томе већина ликова су стари звездаши), кршећи закон о споменицима и фасадама, а у суштини су чкепи навијачке сцене који уз помоћ мурије одређених болесника левих партија и наркодилера значкатраза опстају и кукају кад им Кеба или неко одбројних циганских уметника ишара и уметнички прекречи стилом тоталног србског јебизма, стила сиротиње из гета Београда која новца нема, јер је српска четничка краљевска православна звездашка већина угрожена од окупаторских власти партијашко удбашке проусрашко цијашке мафије, која тражи да будеш део њиховог система, да се продаш да би допустили да црташ по зидовима уз енорман финансијски трошак за фарбу, спрејеве... стога одакле паре гтрешистима, самопрозваном антинародном антисистемском елементу снобова скројевића, лицемерно патетично је све што они причају. и зато без милости уништити их и им све.
Црвени магични пентаграм и остали симболи ће се продавати у облику привезка као заштита од негативне енергије и амулет, амајлија за срећу. Такође биће штампане мајице итд.

Исто промовише се и најновија мултипрактик идеја ДЕЗ бомбице у мини пез паковању "бакља-строб-петарда-удар-дим". Као и магичне црвено-беле непобедиве пилуле за победе и титуле, пуно јаче од дроге, под слоганом Делија "Болест којој Нема лека, Сви на Маракану". И не само да ова пилула лечи, исцељује, има седативно и антидепресивно дејство, већ делује на генетички код, унапређује ДНК на већи број црвено-белих хромозома, активира  нове супермоћи и даје способност пута кроз време. Ове чудотворне капсулице биће рађене по узору на велику временску капсулу којом је ДЕЗ путује кроз простор и време и манипулише ДНК ланцем живих бића, од самог момента креације и делујући на ток историје корисно по Звездину ствар, победе и трофеје.
Истовремено је у јеку припрема нервног агенса Новићоки, који ће превасходно бити примењен на кошаркашку сферу и тровање смрдљивих прдизанских агената, баскеташа, гроботнице. Пилуле за Титуле, трујемо гробљане и остале силе.

 Ту је и магична света тројка... човека, биљке и животиње... Дез Вез, Звонећи Кедар и Скерлетни Ибис. Која у 3д реалитету отежано функционише, због међусобне борбе за превласт људождера, биљождера, месождера,  стога се ЦФЕ пројекат успорено реализује.ЦФЕ као анархични аристократско господско мангупски урбано бунтовно уметнички покрет је изразито антипрофитабилан, нераднички и антикоорпоративан. Ипак позива све оне навијаче Звездине које желе да направе ове -цигански фреш егзорцистичке- џепне спрејеве, који обједињњује дух ултра звездаштва, дух православља и србства и дух козметике и уметности, као нешто ново оригинално на ултрас тифо и трговачкој економској сцени, да се јаве ДЕЗу (дезвез@гмаил.цом) , Дезвез све ради из љубави, а не из интереса, стога овај Дезоспрејанс биће продаван по цени набавке материјала, преко овог сајт блога или ако желе зинтересовани и у РедСтар или Делије шоповима, зарад профита клуба.


ЦФЕ памфлет вебзин издања/ бројеви су у оригиналнном стилу- бодовне разлике на табели, јер прави Звездаши рачунају време по бодовној разлици.
 Као носиоци духа Београда имамо и супернатурални, натприродни, надреални увид у будуће догађаје, путујемо кроз време - стога дајемо себи за право да неке бројеве памфлета и унапред објавимо.

18.11.2015


Други очекивани 23 број ЦФЕ је луцидно мангупска реакција на покушај својатања старог Звездаша- Едгара  А. Поа од стране поменутог небитног гтр (гробарски трол тероризам).
Остале gtr идоле примећене на википедији сматра недостојним тренутно прскања.
               19.11.2015 ЦФЕ Трећи 24 број , је реакција на говнарске столице које искачу свуда по говњивом Мондоу (бојкот) , као и одраз како би у правој стварности требало да изгледају насловне странице дневних Гновина и портала попут ало, бљиц, курир, моцарт, телеграф, новости, ружнал, спорт итд.
упдејт- Такође мистично видовито је осликана подршка и благослов Патријарха Иринеја, ЦФЕ стилу, Звездашкој борби за титуле, и против ђавола, који је дубоко пенетровао унутар пфц.

                              20.11.2015


ЦФЕ Четврти 21а број доноси сурово реалистично буђење спознаје да авангарда припада Звездашима. Такође промовише Чича Глишу са средњим прстом као симбол ЦФЕ улта-авангардне апстрактне јебистичке уметности.

 7.12.2015


ЦФЕ Пети 24а број - сере по наказама популистичким говнарским пропагандистима 
душку радовићу,  горчину с. као и удбашком оснивачу и финансијеру 'г(еј)тр(анџи)' ж.зечевићу.


ЦФЕ Шести 26 број -  кења по свему гробарском и као претходни промовише визуелног уметника Скерлетни Ибис. који у свом надреалном стилу са висина кења по гробљу, и слави победу над реалом.
12.12.2015ЦФЕ седми 27 број , реагује на ретардирану кореографију навијача елиминисаног клуба. И доноси сазање из 2013, са делије.нет форума, да су Отписани заправо били део Четничког покрета отпора.
 12.12.2015ЦФЕ Осми 28 број, у борби против медијско системске популаризације секте гтр, прска све од реда.
 23.12.2015ЦФЕ девети 29 број,  Чича Глиша пиша по губитничким лоповима, говњивим политиканским гебеслима  славећи непобедиви низ ФКЦЗ и јесењу титулу 2015-16.
22.12.2015
  23.12.2015
24.12.201529.12.2015
31.12.20159.1.2016


10.1.201610.1201627.1.2016
 


27.1.2016


27.1.201628.1.2016
 
 

5.2.2016
 


 16.2.2016
 


 18.2.2016
 


23.2.2016
 


29.2.20161.3.2016
2.3. 2016
 4.3.20169.3.2016
 

12.2.2016
 


 13.2.2016
 


20.3.2016
 


21.3.2016
3.4.2016
17.4.2016 24.4.2016
 

12.6.2016


 13.6.2016
14.6.2016

 


15.6.201622.8.2016
 


3.11.2016
 


30.11.2016
8.12.20169.12.2016
19.12.2016
21.12.2016
21.12.201622.12. 201622.12.201623.12.2016
23.12.2016
 24.12.2016
 


 25.12.201626.12.2016
 


 26.12.2016

27.12.201627.12.2016
28.12.2016
28.12.2016

29.12.2016
 29.12.2016
 30.12.2016
31.12.2016
  31.12.2016


31.12.20161.1.20171.1.2017
 

1.1.2017
 

1.1.2017
 

5.1.2017
6.1.2017
 

13.1.2017


15.1.201716.1.2017


18.1.2017  19.12017
 


20.1.2017


23.1.201724.1.2017


25.1.2017


25.1.2017
  25.1.2017
 27.1.20176.1.2017
 


6.1.201710.4,2017


11.4.2017

 


   22.5.2017

 23.5.2017

1.7.2017
17.8.201723.9..2017
27.10.2017
 


7.2.2018
 


29.5.2018
 

10.6.2018

https://pbs.twimg.com/media/Df3azb_XkAA8ST5.jpg
10.9.2018

14.11.2018______________________________________________________________________
Испод су памфлет слике из ГОД опуса. такође овде можете наћи још.
 https://twitter.com/Skerletni_ibis 

https://lh3.googleusercontent.com/-7O_3gCR6Xy4/VnVscDVKpbI/AAAAAAAAA1I/NXan93Ct4Oc/s512-Ic42/czika.jpg


https://lh3.googleusercontent.com/-GxP-hh4a-Ys/UFyRiTc0eTI/AAAAAAAAAhM/_guqMCifbpY/s560-Ic42/patuljak.jpg http://i.imgur.com/GeBEX.jpg