ЦФЕ

ЦФЕ  (Цигански Фреш Егзорцизам)  више о  овом покрету читајте на дну странице или овде.
 Укратко, ЦФЕ је вебзин памфлет који у уметничком, гонзо новинарском и езотерном стилу, оригиналне ултра навијачко звездашко урбано бунтовне идеје проистекле од ДЕЗовог покрета и ГОД  (Грофички Онлајн Дезајн) памфлета, промовише у виду уметности Звездаштво и славну историју клуба, и на сатричан начин у стилу контрапародије открива истину,  лажи у и око спорта,  јсдповско намештање , крађе партијашке државе и антизвездашке завере система,  и исмева глупости небитног г.т.ретардизма .
Акроним ЦФЕ поред оригиналног горе наведеног, има за значење и "Црвена звезда Фудбал Европрвак.". Исписујући ова слова по зидовима града ЦФЕ у реалном смислу као вид покрета шире масе навијача настоји да призове повратак Црвене Звезде на старе европске стазе тријумфа, а цртањем симбола Чича глише са средњим прстом,  у свом апстрактном надреализму и суровом Звездизму и старом србском Јебизму, одаје признање произвољним звездашким јунацима за посматрача, који су набијали неизлечиве комплексе малим противницима. ЦФЕ је антипрофитабилан и антисистемски покрет, те стога нема за циљ зараду новца, услед чега постојећи новац одваја за финансирање клуба Црвене звезде и њених победа. штедећи на употреби обичног спреја, но апелује на све остале Делије да се организују по том питању и израде јединствен мултипрактични ароматични ЦФЕ спреј. Дезоспрејанс, у свом истеривачком духу садржи арому босиљка, тамјана, свете водице као и бора, јеле и траве Маракане, са опцијом уграђеног мини плејера са Ои! панк музиком. Такође ту је и Дезидоранс, црвено бели ароматични спреј једноставније садржине.
Исто промовише се и најновија мултипрактик идеја ДЕЗ бомбице у мини пез паковању "бакља.петарда-удар-дим". Као и магичне црвено-беле непобедиве пилуле за победе и титуле, јаче од дроге, под слоганом Делија -Болест којој Нема лека, Сви на Маракану. И не само да лечи, исцељује, има седативно и антидепресивно дејство, већ делује на генетички код, унапређује ДНК на већи број црвено-белих хромозома, активира  нове супермоћи. Ове чудотворне капсуле биће рађене по узору на временску капсулу којом је ДЕЗ путује кроз простор и време и манипулише ДНК ланцем живих бића и утичући на ток историје корисно по Звездину ствар, победе и трофеје.  Ту је и магична света тројка... човека, биљке и животиње... Дез Вез, Звонећи Кедар и Скерлетни Ибис.


ЦФЕ сарађује са ДЕЗовим пројектима  и Ред Старих Звездаша, звеЗДа и Red Arts.

Издања/ бројеви су у оригиналнном стилу- бодовне разлике на табели, јер прави Звездаши рачунају време по бодовној разлици.
 Као носиоци граДСког духа Београда и Звездаштва  у циљу борбе за победе и трофеје ми Делије Звездаши, Цигани психо лудаци  имамо и натприродни, надреални увид у будуће догађаје, путујемо кроз време - стога дајемо себи за право да неке бројеве ЦФЕа и унапред објавимо.
 Бројеви су хронолошки ( од најновијих ка најстаријим ) поређани на овој страници.
 за разлику од матичног ЦФЕ блог уписа, где је редослед супротан, тамо су и датуми објаве приказани.
 


 


 


 


 


  


  
 
 
 
   
   
 
 
 

  
 
 
   

   
   
  


      
 


   
 
 
 
ЦФЕ девети 29 број,  Чича Глиша пиша по губитничким лоповима, говњивим политиканским гебеслима  славећи непобедиви низ ФКЦЗ и јесењу титулу 2015-16.
22.12.2015
ЦФЕ Осми 28 број, у борби против медијско системске популаризације секте гтр, прска све од реда.
 23.12.2015ЦФЕ седми 27 број , реагује на ретардирану кореографију навијача елиминисаног клуба. И доноси сазање из 2013, са делије.нет форума, да су Отписани заправо били део Четничког покрета отпора.
 12.12.2015ЦФЕ Шести 26 број -  кења по свему гробарском и као претходни промовише визуелног уметника Скерлетни Ибис. који у свом надреалном стилу са висина кења по гробљу, и слави победу над реалом.
12.12.2015ЦФЕ Пети 24а број - сере по наказама популистичким говнарским пропагандистима 
душку радовићу,  горчину с. као и удбашком оснивачу и финансијеру 'г(еј)тр(анџи)' ж.зечевићу.ЦФЕ Четврти 21а број доноси сурово реалистично буђење спознаје да авангарда припада Звездашима. Такође промовише Чича Глишу са средњим прстом као симбол ЦФЕ улта-авангардне апстрактне јебистичке уметности.

 7.12.2015
ЦФЕ Трећи 24 број , је реакција на говнарске столице које искачу свуда по говњивом Мондоу (бојкот) , као и одраз како би у правој стварности требало да изгледају насловне странице дневних Гновина и портала попут ало, бљиц, курир, моцарт, телеграф, новости, ружнал, спорт итд.
упдејт- Такође мистично видовито је осликана подршка и благослов Патријарха Иринеја, ЦФЕ стилу, Звездашкој борби за титуле, и против ђавола, који је дубоко пенетровао унутар пфц.

                              20.11.2015
Други очекивани 23 број ЦФЕ је луцидно мангупска реакција на покушај својатања старог Звездаша- Едгара  А. Поа од стране поменутог небитног гтр (гробарски трол тероризам).
Остале gtr идоле примећене на википедији сматра недостојним тренутно прскања.
               19.11.2015
18.11.2015
______________________________________________________________________________

Испод су памфлет слике из ГОД опуса. такође овде можете наћи још.
 https://twitter.com/Skerletni_ibis 

https://lh3.googleusercontent.com/-7O_3gCR6Xy4/VnVscDVKpbI/AAAAAAAAA1I/NXan93Ct4Oc/s512-Ic42/czika.jpg


https://lh3.googleusercontent.com/-GxP-hh4a-Ys/UFyRiTc0eTI/AAAAAAAAAhM/_guqMCifbpY/s560-Ic42/patuljak.jpg http://i.imgur.com/GeBEX.jpgДНК,ГОД, ЦФЕ И ДЕЗ

ДЕЗ нас је све у међувремену  обавестио да је на својим космичким путовањима ван времена и простора кроз квантни субатомски ниво  успоставио астралну пројекцију и доминацију у самој сржи универзума и свеобухватног постојања.
И запосео тела свих живих бића кроз ДНК (Дезоксирибонуклеинска киселина - нуклеинска киселина која садржи упутства за развој и правилно функционисање свих живих организама.) . И на тај начин помаже Црвеној Звезди у њеним везаним победама, титулама и убедљивој разлици на табели, уносећи дух Звездаштва и очвршћавајући црвено-бели ДНК код, Делија и Звезде, навијачких и спортских тријумфа.
Стога више нема пуно времена, ни потребе за писање Дезвез1 блога, и копирање низа избрисаних непожељних порука са разних нет страница и форума.

Међутим у тренутној паузи у првенству (при плус 21 разлици на табели од омраженог малог конкурента који се бори (непоштено) већ и за опстанак, и нешто мање бодова од другопласираног)  сезоне 2015/2016 и сигурно трасираном путу ЦЗБГ ка титули првака Србије, Лиги шампиона, нашло се време да се позабави пројектом ГОД - Грофички Онлајн Дезајн,  сликовити и гифовити грофовски приказ мангупског духа звездаштва као и веб памфлет понижавања  јсд прдизануса, антифрањизма (чему је претходио и Звекар (анти-медијскоантизвездашкипројекатботхоботнице- пројекат ДЕЗ веб академије анимнираних уметности)), графички дизајн црвено-белог Дезена,  сад кроз креацију ЦФЕ  покрета (Цигански Фреш Егзорцизам) у виду грофичког дезајн памфлета , у вебзин гонзо и езотерном стилу, оригиналне навијачко уметничке идеје и сатиричне контрапародије исмевања глупости, лажи у спорту, друштву, крађа јсдп, и извесног небитног "гтр" ретардизма, чобанизма, шиптаризма - говнарског часописа из 2012, бледе делимичне копије кривисхваћеног ултравангардног господског стила ДЕЗ блога 2008, у свом новинарском аспекту претече домаћег гонзо новинарства. Као и што је ЊУЗ из 2010 исто делимична копија ДЕЗа у сатиричном смислу, а РСБ форум-сајт у Звездашком смислу, из кога су настали МЦЗ, ЦЗБ, РСФ, ДДПЗ.

ЦФЕ вебзин памфлет у виду реакционарне бунт контра и сатируметничке навијачке идеје живи сам за себе и није свестан ГОД пројекта и ДЕЗа у реалистичном и хул и езотерном смислу.
ДЕЗ. ГОД и ЦФЕ узоре имају једино у најстаријем спортском часопису на балкану Звездина Ревија, као и ПТЛН и КОП, (и минимално у темпо, ћао Тифо, Звезда Србија) и у сајт-форумима Делије.нет и Делије-цаффе.рс, РСБ, као и у одређеним људима звездашким, носиоцима духа Београда, и страним генијалцима, као и идејама, идеологијама, субкултурним алтернативним покретима, сајтовима, филозофијама, древној науци, историји(због времена и дезавуисања теме поста све тренутно небитним за спомињање, као ни књижевни и уметнички узори, ТВ радио емисије, коментатори, филмови,  музика и бројне инспиративне припаднице лепше половине).

Првобитни ДЕЗ блог је био мотивисан и недостатком навијачких часописа као и јавних форумских расправа о правим навијачким дешавањима, стога елемент надреалне фантазије га чини аутентичним, али највише подстакннут медијском блокадом Звездаштва и новинарском сатанизцијом нашег највећег клуба у том периоду 2008+ (која и даље траје у нешто мањем облику, и покушају уједињених комплекса, партијско амбасадних и масонеријско мафијашко фсс дукљанских плаћеника и комуњарско антисрпских бандитских фолираната да уруше стуб и симбол Србије, Црвену звезду и дух господског предратног Београда), стога је наизглед дезинформација заправо била информација, тад популарни блог просечног Звездаша у свом национално десничарски есктремном стилу је био мотивисан отпору ка претерано лошој опште друштвено политичкој ситуацији вођену левичарско комуњарским издајничким ентитетима, као и кич партијском медијском културом помодаризма, снобизма, чобанизма чији су носиоци били малобројни али од режима заштићени прекопуташи са војног лавора, који су годинама кроз страначко полицијско мафијашке дукљанске кланове еволвирали у системско спонозрисане и пропагандне групације, где привилеговани ови турбо шабани, сељаци малограђани, лажно пласирају као свој авангардни дух и панк и настоје да су своју мрачну секту врбују неинформисане особе, и да у свести људи измене истиниту спортску и навијачку историју,  обележену Звездашком доминацијом, титулама, оригиналношћу, луцидношћу и гробарским лоповлуком толетових и свињошевићевих намештених сезона, уз помоћ странака, тајкуна и  страних непријатељских служби.
 Размишљало се и о покретању звездашких часописа, књига, стрипова... пре него што се DEZ уозбиљио као свестран човек и окренуо езотерном окултизму,  метафизци и духовној ренесанси, спасењу Звездашких титула и кроз дејство у навијачко, набијачком стилу допринео магији победа и омасовљењу звездаштва.

ДЕЗ сигурно не чита ништа од сајтова, часописа, новина, вести, медија, омраженог говнарског патуљастог клуба, и лажи њихових новинара, јер постоји опасност од заразе инфекцијом комплесизма и губитка времена.ДЕЗ се суздражава кад прође поред неког киоска да га спали,јер већина новина су памфлети лажи и обмане, насловима делују на подсевст неупућених грађана.
Стога и ЦФЕ уредник/ци услед прегледа википедијине странице о гтр, су кроз ЦФЕ нет памфлет своје прво издање окарактерисали у облику Егзорцизма, фарбања у нашим црвено-белим бојама и у колору уопште отужних гтр насловница, јер шатро гистро -јадни угрожени глодари немају паре за инк-џет боје, (а ж.зечевић и партије их финансирају, у име фрање), као и отужни графити који руже град, и шире дух фрањевачких и боја исламске државе $$ тероризма, симбола пичкетина.Овим путем у име милионске Звездашке и Северне армије их упозоравамо да своју ГтЈ вештачку уметност и идолопоклонство изражавају у своја 4 зида, а не на улицама града, да не би зажалили, и они и њихови сатрапи из градских и пандурских власти и медија финасираних од страних амбасада који извештавају и дозвољавају такозване мурале и значкатраз наркодиловање брђанских комуњарских дођоша, у кругу двојке, Звездашког Београда.

ЦФЕ ће у свом концептуалном уличном, грофичком и памфлет апстрактном реализму и суровом Звездизму наступати са симболом смајли Чича Глише, који у контрауметничком духу одражава стил класичног традиционалног Јебизма и за посматрача представља апстрактни произвољно имагинативни мурал сваког Звездиног легендарног спортисте и навијача који је дубоко набијао к.... комплекс силованим гробарима ћубретарима, те су ови у својој шизофренији постали румен(тични).
Уједно ЦФЕ ће имати значење Ц.звезда Фудбал Европа, враћајући клуб на стазе старе славе. ЦФЕ одражава и још неке скривене поруке. Такође ЦФЕ подржава све који користе ЦЗБГ потпис, не само због Београда већ и скривеног значења Цигани Звездаши Бију Гробаре. Као што је и у духу ЦЗБГ слова одржан дух Правславног Бога, насупрот геј покрету Ватиканских јудео иранских масонских религија и култура.


Стога  идеја ,циганског свежег егзорцизма'/ ЦФЕ, као тродејствујућег заштитног спреја који има виртуелно графички словно звездашки значај, реално улично хулигански и дезодорансујуће ароматично освежавајући ефекат. Дезинфикује гробљански кривоверни смрад ретардизма, културу британизма и германизма, дезинтегрише и истерује злодух и фрањизам из нашег светог правог духа Београда, прскајући боју, пре свега српску црвену и белу боју, бранећи град, ум и етар од најезде монотоних гробарских боја и манипулативне хипнотичко зороастеристичке дуалне пропаганде, агенде и латино символа.

ЦФЕ спреј  у свом уличном облику садржи мешавину освежавајућег истеривачког мириса Босиљка, Тамјана и Свете водице, као и јединствену Звездашку арому Бора, Јеле и траве Маракане, као и специјална издања са интезивним мирисом етеричног уља Конопље и проливене гробарске крви, циганског зноја.
 У црвеној и белој, металик и светлећој у мраку боји, од издржљивих, дуготрајних и нетоксичних материјала. Као и додаци ласерског и диско светла, мини плејер Oi! skin punk музике (да и уживате док цртате и бојите), поклопци у облику фигура Звездиних фудбалера, или дилдоа са лубрикантом за женски пол. Намењен пре свега 011 београђанима као надоградња њиховог антисистемског бинарног звездашког кода и генетског ДНК ланца, при споју технолошких достигнућа и људскe еволуције у савршену црвено-белу бионичку машину и новим апгрејдом продужетка десне руке у виду ЦФЕ дезоспрејанса и елегантним модним детаљем ланца за заштиту и самоодбрану, којим се уједно и веже овај спреј уз организам.
 Овај мултипрактик спреј ефикасно прска, штити и дезинфикује гробљански смрад ретардизма, истерује мрак и злодух, глобализма и примитивизма, освежава ваздух и црвени зидове града производећи позитиван божанствени терапеутски ефекат.
Зато је овај аутентични мултипрактик џепни спреј је за сваког и сваку прилику, не само да ће црвено или белом бојом прскати, бојити, чистити зидове, већ освежавати простор од смрада сотонско, гробарског, радарског, усташко, азилантског итд.
ЦФЕ као анархични аристократско господско мангупски покрет је изразито антипрофитабилан, нераднички и антикоорпоративан. Ипак позива све оне навијаче Звездине које желе да направе овај -цигански фреш егзорцистички- џепни спреј, који обједињњује дух ултра звездаштва, дух православља и србства и дух козметике и уметности, као нешто ново на ултрас тифо и трговачкој економској сцени, да се јаве ДЕЗу (дезвез@гмаил.цом), ДЕЗ све ради из љубави, а не из интереса, стога овај Дезоспрејанс биће продаван по цени набавке материјала, преко овог сајт блога или ако желе зинтересовани и у РедСтар или Делије шоповима, зарад профита клуба.