pravilnik ZVEZDAŠKOG komentarisanja

Izašla je nova poboljšana (i slikovita) 3.2 verzija - DEZovog "pravilnika ZVEZDAŠKOG komentarisanja" 1.5.2017 , koju možete skinuti ovde u .docx ili .pdf  obliku , (ili .docx 2.91 verziju bez slika)

Besplatan open source′ program, projekat ZED medija u cilju Zvezdaške dominacije u cenzurisanom komentarisanju, skup antigrobarskih pojmova sakupljenih sa interneta, stadiona, uz 15% DEZ autorski doprinos.
U novoj verziji (koju autentično možete naći samo na ovoj stranici http://dezvez1.blogspot.com/p/zvezdasko-komentarisanje.html  urađene su brojne izmene i poboljšanja... počevši od naziva programa
- "Zvezdaško" u naslovu pre je bilo sa velikim prvim slovom, sad je preimenovano u sva velika slova.
- svaka reč na slovo "p" napisana malim slovom.
- ispravljene su brojne pravopisne greške, nastale u brzom kucanju
- vizuelna poboljšanja u vidu boldovanih, italik reči 
- dodati su mnogi novi izrazi .......................  I još opet puno novih ..........
- umnogome proširena objašnjenja zašto takav izraz.
- još neka pravila i smernice komentarisanja i zvezdaštva...
- urađena je i ćirilična verzija, koju možete naći ispod, kao i verzija i u .docx i .pdf formatima.

 
Ciljevi ovog projekta jesu:
- uspostavljanje ponovne Zvezdaške medijske i komentar dominacije i istine, koja je usled sistemsko državno puritansko grobljansko mafijaške cenzure grobot lažljive hobotnice internet komentarisanja na portalima i drugim sajtovima usporena i u realnom prepucavanju posledično se oseća, što se može odraziti i na posetu i rezultate kluba našeg voljenog kluba.
- istrebljenje jsdp-a, deratizacija svih glodara sa interneta i realnosti, i njihovo poklapanje ušima,
preobraćanje u Zvezdaša neopredeljenih i moždani i srčani udar grobara usled brutalnosti naših komentara.
- pritisak na sistem i državu da usled pretnje eskalacije mržnje i izmene percepcije...   popuste i daju veća prava, slobode, novac i trofeje Crvenoj Zvezdi, i obustave nameštanje govnarima.
- Kao i uvođenje ovog pravilnika u sistem osnovnog obrazovanja kao udžbenik za 1.razred ili obavezna lektira.
- planira se izdavanje knjige...  kontravezne, zabranjivane, mistične poput ( protokoli sionskh mudraca, mein kampf, anarhistički kuvar, komunistički manifest, 1984, kroulijeva knjiga zakona, nekronomikon,  smaragdne tablice, crven ban  i mnoge knjige koje DEZ nije pročitao, ipak to ne menja suštinu ovog kontraveznog bestselera).

- u budućnosti radiće se mnogo veća datoteka Zvezdaške realnosti, nešto nalik wikipediji, gde pored uvreda, biće akcentovani pozitivni izrazi za nas Zvezdaše, istinita verzija istorije sportske i finansijske, sudijsko lopovne.
- u planu su dodaci slikovitog prikaza, prebacivanje teksta u YouTube verziju..
 -kao i izrada Zvebot, super bot softwera za komentarisanje, zasnovanog na DEZbot endžinu
- predloge i ideje u vezi pogrdnih izraza za prdizanovce možete slati u komentarima ispod na stranici: 
(ako ste "grobot" i ne pomišljate na to, jer komentari postaju vidljivi samo posle odobrenja, a antigrobot podešavanja šalju u spam neželjene poruke).
- cilj ovog programa je da postane prava surova, hard core stvar, za razliku od drugih mekših navijačkih programa koji površno služe kao ventil za frustracije i razonodu.


Upustvo :
Otvorite fajl i pročitajte tekst. Da bi bolje upamtili kasnije opet pročitajte tekst, i opet. Kad reprogramirate svoj mozak, spremni ste za komentarisanje.
Napamet učenje izraza je obavezno. A znanje povoda izraza u objašnjenjima je sekundarno, ali poželjno. Redovno proveravajte update, za nove verzije.
Poželjno je da koristite kompjuter i ovaj fajl držite otvorenim, a možete da ga menjate i dodajete nove izraze ili podsetnik. Komentarisati možete svuda na internetu, ukoliko ne bojkotujete mnoge lažljive medije, od vesti na portalima, preko foruma raznih i fejsbuka, jutjuba, ali cenzori će u 80% slučaja brisati poruke. No, budite uporni. Takođe u realnosti možete koristiti ovaj pojmovnik za prozivanje dušmana, verovatnoća za tuču je isto 80%. No budite spremi i znajte da su cigani najjači 


 Čitanjem i upotrebom „pZk“ programa vi prihvatate da DEZ & ZED medija ne snose odgovornost za eventualne nastale negativne  posledice po vaš um i dela.


Najnovije verzije pravilnika (u Word ili pdf formatu) možete skinuti 

 ovde v3.2.ovde v3.2
Ova stranica će se stalno ažurirati i biti brisane sve prethodne verzije izmena i predstavljane nove.
Samo najstariju, 1.05, verziju još možete naći među vestima ZED medija.
Sačuvajte,snimite ili kopirajte ovaj tekst u vaš kompjuter, zbog moguće najavljivane cenzure interneta._______________________________________________________

*pravilnik ZVEZDAŠKOG komentarisanja* v3.1  - 6.2.2017
 (jednom za svagda - pobeda je naša!)


Mi protivničke navijače kluba (čije naziv se ne spominje) pogrdno nazvane -grobari. zakonski smemo na intrenetu kao i u realnosti da ponižavajuće zovemo:

"grobari" (jer su crni, iz humske, smrdljivi ko groblje leševi, tužni, ružni itd."groboši" je manje pogrdan izraz)
 "grobarske pičke", "pičke", "pičketine" (dokazano bezbroj puta u tučama, otimanju "crno belih zastava, simbola pičketina"... itd, kao i sportsko klupski izbegavanjem odigravanja derbija, bežanjem (samoeliminacijom) iz plej of-a od nas u košarci, priznali parolom na derbiju da su "pičke najveće").
"glodari, miševi, pacovi, hrščci, zečevi" (ovo zadnje sa zadrškom jer zečevi su umiljatije životinje i stručno kunići ne spadaju u glodare, a divlji zečevi u kontekstu strašljivoti, a ne odvratnosti) u komentarima pominjati Deratizaciju ( primeri - grobari zajedno kao nekad, miševi zauvek! pazite gde gazite, pacovi pRATizanski, pacojević trener, franjini hršci zagrebački. plašljiviji od zeca, pank panatanikos polubraća ustaška, zeka lopov.)
"gurbeti", "gabelji","grobalji" (jer je pogrdna reč slična grobarima, a romi najčešće se bave grobarskim poslovima, i đubretarskim, (Ćale ti je u đubretarima, keva kurva za sto dinara) vraćamo im za Cigani,ali zadržavamo iz fazona "Mi smo Cigani najjači smo najjači" ,"Jebaće vas Cigani Ludaci", "Cigani gospoda", "Ciganštura vas kara","Ciganji".)
"pakistanci"(jer im je ime slično toj nižoj garavoj islamističkoj rasi (za razliku od civilizovanije hindu romske populacije), takođe aluzija na pesmu"indija, pakistan svima puši". Izraz počinje na "pa" i završava se na "an". “Musavi paki”, “paki” skraćen izraz za njih, potekao iz Engleske žargonske huliganske/skin/punk subkulture.)
"talibani, mudžahedini, islamisti. teroristi, Isis, isilovci" (zbog crnobele zastave, teror im je bila zastava (oteta valjda) a islamizam\turcizam im je u korenima zbog ogromnog broja desetina bivših igrača, trenera,  kojih ima na desetine više nego par naših, pripadnika ove divlje arapske kozojebačke religije, čiji mentalitet pičkastog nasilja ispovedaju (postoje opravdane antigrobarske pesme gde se spominju talibani, muslimani, bin laden)
"idoli balija, muslimani, mustafe, mujare, obrezani, poturice, turci , turski rakari i konjušari" ((oni nas bezrazložno *3 prozivaju za 'turske konjanike', a smejali se ti turski konjušari, ubistvu Jagode i prijateljuju s bešiktašem i turskim paokom. Zbog naših antigrobarskh pesama koje imaju povod, ljajića,omera,jusfija, duljaja i zbog orgomne muslimanske subhumane niže azijatske populacije koja navija za njih, i preletačkih izroda prodanih poturčenih rakarskih igračkih Mustafa i navijačkih janjičara). * Onaj Šeik je domaći rom, lažu narod.
"šiptari, šiptarizani, semenkari, fk kk ptarizan" - desetine šiptara je igralo za njih, vokri kosovo uefa mafija. Albanski fljamurtari  jeb′o, zgazio i izbacio semenkare (arnauti prodaju semenke) iz evrope 80 i neke (grobari, pitari, šiptari ), balisti, albanska mafija- narko kartel grobarsko murijaški, ALcatraz mafija, sedište kod Bg džamije, alahovi (alcaponeovi) sledbenici, tači/tadić, albanski dvoglavi orao (paok) crne boje ovog divljeg plemena sa kavkaza koje uzurpira Kosmet i tvrdi da su starosedeoci iliri,koji su zapravo Srbi potekli od Sv Ilije\Perun\Zevs\Lira sazvezdje
"Govnari " (jer je izraz slično ′grobari′)  jer su smrdljivi "usRaše",franjini strašljivi govnojedači ciganskih govana.
"sranjevci", "franjevci", ""sv franjo assiški \katolička slava kluba" (osnovan im klub tog dana i na Ramazan) Sv F. zaštitnik životinj/ske farme, zoofil. Vatikan, papa franja, franjini tuđmanovci.. *2 SFRJ. jUg, drugi grb = slovo U.
“frankenštajn”(latino masonsko jezuitski projekat sastavljanja šest različitih  naroda  (jsdp buktinja grba) u jednu jugoslovensku regionalnu državu. Franci, franjcuzi, belgijanci, italijani, žabari. Bris Taton, Boris (karlof) Tadić, Broz Tito. Brisel, NATO. Svinjošević trener u limožu. Frankokratija... preteča latinskog rimskog imperijalizma srednjeg veka protivna grčko pravoslavno vizantijskom carstvu. Odgovorni pored austroug. za otomansko-tursku okupaciju istočne Evrope. Antislovensko\antisrpsko pleme franaka, latini francuska\italija\uefa mafija, rimska imperija Vatikana, stvorila ustaški crnokošuljaški antislovenski pokret, koji nema veze sa izvornim arijevcima).
što zatvara krug te su "ustaše",“ujke ,ujare” “bečki konjušari(isto i Slo)”, (jer su U crne boje, zlotvori bolesni genocidni. F.t. ih je osnovao,ili bar bio predsednik Jsd i promenio boje dresova, prvobitni tim pun domobrana, hrvatskih fudbalera,stoga i navijača.uprava. NDH Ustaška mladež je imala isti font kao danas zvanični prtizanov.

"CROno-bela govna" (uvek umesto ′crno′ pisati ′crono′, sa aluzijama na croate, "kurvate", "kroasane", (a sekundarno i na paganskog boga Cronosa\Saturn\ Sataniste) - Stih pesme Delija  "pušili ste dinamu,posle i ciboni, crno bela govna svi ste vi kurtoni Srbiju nam brukate bežite odavde dal' ste ikad čuli himnu  Bože pravde".
na samo "govna" još jednom tvrdimo kopi-prava zarad navijačke pesme - Pune tribine ..jedite govna.“ “balege”životinj g.
"prdizanovci", "prdizanus", "fartizanal", "pederizanal"  (smrdljivi prdež, anusna faza zaostalog  i nastranog dela nacije) isprdak,"sranjevci","govno-jedači"(pesma ′pune tribine′, parola Delija (Prtizan <3 anal sex)
"papa, jsd papizan, papizani", papučari, papak ( papa, katolici, vatikan, sveta stolica, sveto sranje, franje, poop)
"papagaji" (ponavljači naših originalnih navijačkih pesama, plagijatori)
"kopije", "loša kopija" (jer kradu, kopiraju nas (copy sever=paste jug),"plagijatori", drugonastali klub, osnovani posle nas starijih, mlađi neoriginalni klon, jajarski preuzimaju našu ljubav, ideje, pesme i koreografije). U očaju plaGijaToRi prisvajaju mnoge istorijske, javne strane preminule ličnosti, koji su pre zapravo stari zvezdaši.
"GeJevi" ( GJ incijali njihove grupe podsećaju na GEJ lobi, "pederaši, furunaši, guzičari itd" (žare+ parangalo, gejbari prijatelji s raznim šarenim grupama. "probably.. prvi gejevi u gradu") - Mi prvi počeli ovaj tip prozivke - sa dve anti gj koreografije,  u duginim bojama njihov naziv i šarene "bratske"strane grupe), a njihovo -gejlije je besmislen očajan dečiji copy paste naziv, u očaju groBiarskog sps/dos režima smišljen. Postoji i pederaški pornić na porno sajtovima lika u prtizanovom dresu. (A njihov imbecilni  napad na naše Olimpijakos pravoslavno bratsvo je odraz njihovog ustaško katoličanskog islamsko šiptarskog duha. No, oni su se napušili PaoKare u svojom kopijskom i šarenolikom bratstvu, pa misle da mi strejt smo slični. *Reformisani u GejTRandže posluju danas. Odnosno gtr /grobarski treš retardizam, facebook projekat ili šta su već, kvazi pank sektica narkomana i kompleksa.
"paraderi" ( San Franjcisko gej grad , prva parada srama 1970 održana, kad i njihova izmišljena lažna godina osnivanja grobara od djure šiptara modnog gej zekstre i 70% popusta u krojačkim radnjama.  U 70-om Kineskom bloku su jedino glavni u Bgd. Hugo br. 70 se ispišao Po njima. Grobari marš u Kinu. Uz svo poštovanje što je kineski narod uradio za naš srpski, njih možemo zvati i koosoki “kinezi” transvestiti). *(paradiraju pederski, partiznaski, partijaški, parčatori Srbije, paraziti, parizani/pare-lopovi-mafija) SFrJ, jugoslovenski projekat. * 1945 su Cigani Zvezdaši osnovani. Delije Sever1989. Tako da smo i klupski i navijački prvi i stariji.
"puritanci", "sektaši"  (crveni sektaši?! - Mi smo Crveni Seksaši i jebemo vaše puritanske majke!) (sekta i sektaši u negativnom kontekstu, se može koristiti i samo mi imamo pravo jer su oni "manjina" otpala od većinske religije (zvezdaštva) kao i od većine Srba/Pravoslavaca (kao franjevci, katolici, protestanti, subotari, adventisti.. pa i muslimani ,jevreji. A i satanske vrste sekti crna ruža, oto. itd koje nema sumnje da praktikuju i na nivou uprave ovog malog franjevačko jezuitsko jevrejsko sotonskog projekta, nasuprot našeg većeg templarsko malteškog ruskog uticaja, ali ne i projekta. Svakako to što Delije imaju simbol Crvenog krsta Sv Đorđa, i Reda Zmaja, nam daje pravo na templarsku istoriju i bankarski novac, koja je u sukobu sa ovim drugim nekim tajnim vladarima crnim papom i plemstvom koji kontrolišu vatikan, london, judeo bankare i ostale antisrbe. Međutim ta priča nema apriori veze sa sektama, kao zvanična definicija. Ipak sistem je neprijatelj čisto Zvezdaške hegemonije, a sve religije a i tajne organizacije su deo hipnoze i pacifizacije, te stoga svaka pomoć pravih ljudi, od ateista do onih koji se smatraju sektašima i satanistima od većine je dobrodošla u borbi za Zvezdine pobede i trofeje.)
 "žene u crnom"(ugrožena manjina grobljana traži i kuka za svoja prava, mrzi sve srpsko, nose crno, pičkice. Sektaško političko udruženje sa gej lobijem, humanitarnim fondom i ostalim soroš mosad cia organizacijama, predvodi antisprsku sabotažu pod plaštom antiratnih, manjinskih i ženskih prava.)Jadnom pfc nameštane titule.
"silovana deca", "đubretari", kurvini sinovi, kurve muške, kučke. i još brojni izrazi iz nav. pesama. ( jebali ih mi komšije kao decu, tužno detinjstvo, danas kompleksi imaju traume (sportske i huliganske) - đubretari, romkinje prostitutke sa štajge. Svakako da svaka pesma D/s ima pozadinu i dublji smisao. I ne promoviše pedofiliju, ali u jeku promocije homoseksualnosti g.j lobija, moramo i mi nešto uzvratiti, grobarska deca nek nas se plaše, haha, (no, oni sami trpaju svoju decu uz tumbasa maskotu) takođe i dendrofiliju kao kontru njihovoj zoofiliji, nekrofiliji).
"pratizani, jugosloveni, titoisti, komunjare". (standardno, tito je vaš..., najgore komunjare i zilkovci jugosloveni su bili i još su im u upravi i oko upravne bande malog lopovskog kluba sa armijskog pašnjaka.*1 
"JSD" (uvek ako kulturnije pišete.. stavljati to J slovo, da se zna da su jugosloveni ( i potom umetnite čuđenje što dobijaju novac od Srpske države Jugosloveni, i što nisu ukinuti s nestankom te države?!) JNSD NeSportskoDruštvo
"partijizani", "fk partijizan"( tu im vraćamo za ono ′zvijezdaši′, ujedno udaramo kontru na partijsku liniju komunjarsku ustašku (tito partija crnobela armija), ali i ove trenutne stranke - jesu partije koje im nameštaju - Lično mislim da bi ovaj (fk partijizan) izraz trebalo češće koristiti,  kao i "partijaši" je isto poželjan naziv, jer je narodu muka od svih tih partija, krađa para itd. A i grobari se masovno učlanjivali u razne partije od jula,sps,srs,ds,sns. - Smrt partiji i zagrebačkom Parazitu državnih para. Partokratija partizaiska paradira i parča državu.
"fk penaltizan" (sudije im sude nepostojeće penale, vec decenijama su bruka i antipropaganda fudbala, česti penali u 99 minutima, iz ofsajda, van 16m, klub iz humske nosilac svetskog rekorda po broju dosuđenih penala u jednoj sezoni..) Ako Zvezdi dosude neki sumnjiv penal, to rade namerno da bi ovi zauzeli sudijsku organizaciju.
"panduri", "murijaši", “grobiari”,"policija koalicija","Kerovi, žandari, kornjačedrot,pajkan,undur" (pandurović bio golman (usput sećanje na njega će im okinuti u glavi traumu od 100 derbija"), oni nisu navijači već murijaši... smo ih nazvali i na grafitu skoro, a to je u paraleli sa "muralima" koje pan(du)keri crtaju bezbedno jer policije nema nigde da hapsi za trosatno žvrljanje gradskih zidova, dačić ministar policije /premijer im je vodio klub, zloglasni žuti šef groBIA saša vukadinović, ..pičke - vodje sve murija, značkatraz, ptj, svedok saradnik, KOS ih osnovao, OZNA, drukare, žandari nas ganjali, pokušavali sa jočićem da unište navijački pokret,hapsili Džaju, plavci nam duguju mnogo, gumeni meci deci, pandur trajković zbog koga je Uroš robijao, a mediji nas razapinjali je grobar, montirana laž je da je zvezdaš, jer Zvezdašima ne bi smetalo paljenje baklji - simbola za gol i pobedu).
 "Seljaci, ljomberi, rural, brđani, dođoši, šabani, čobani, stoka, zatucani, seljoberi,ljakse."jer su većinom navijači prtizana i igrači im došli iz zagorskih sela hrvatske, sa brda CG, Hercegovine itd.. glupi su i primitivni , neobrazovani, necivilizovani, ovce seljačke, sluge režima (Mi Zvezdaši \Delije Beograđani, Građani, civilizovani, gospoda, kulturni, pametni, urbani, mangupi, šmekeri, posleratna Reakcija, Ponos grada, Beograd navija za Zvezdu, Grad je Naš).  (primer upotrebe - “Gamad seljačka, stoka lomi stolice na beogradskoj Marakani, ovim zagorskim kravama i bikovima sa juga, bode oči i srpska crvena boja, pored Zvezdine ubedljive pobede. To su pičke i ne smeju nas da napadnu, bez murije. Zovu čobana Ivicu da se vrati, glasačke ovce sistema i partija, dovlači tadić i sps telad iz Babušnice da Pionir bude pun”).).
 "Ale grobar je, prava seljačina, on sluša bulat marka, i sakić sinana!"(muzički stil prosečnog patizanovca i grobara je nema sumnje u skladu seljanštinom i nesrbizmom - Sinan, Šeki turk, Bulat.. itd.- Dok mi gospoda Zvezdaši, Delije i od narodnih pevača imamo suve izvorne muzičke kvalitete, boeme poput Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića, Cuneta Gojkovića... a svakako od rokerskije muzike tu su Čorba, Bajaga, 357, Direktori itd. Upotrebljavati ovo u slučajevima kad oni nađu neki nebitni pevački primer da nas satanizuju ili ako pomenu Cecu (koja jeste boginja za njih u smislu ranih radova početka 90ih, posle je propala pod Arkanovim zabludama, plaštom kriminalnog krila SPS i (glj)ivice grobara premijera i ministra MUPa, naslednika lopovluka M.Marjanović. i skorije Ružića, Vučelića - albanske Vokri Fss narko i estradne mafije. Seljačko kriminalna krila SPS JUL(članske knjižice imali glodari) SRS DS DSS ... su svakako odgovorni za nameštanja utakmica i otimanje nepriznatih titula od 1992 do 2014, ali grobari se opet izgleda sudeći po skorašnjim grafitima masovno učlanjuju i u SNS i MUP ). 
"Sistem" i "AntiSistem " - (Peca Panker- Direktori, Šaht, NBG - Oi,Skins  itd- su dokaz da Delije\Zvezdaši su primarno izvorni buntovni Pankeri i Oi! punk začetnici i dominatori na ovim prostorima ( u skladu sa starim Srbskim Reakcionarskim duhom, nastavljena je Antisitemska borba, bunt i revolt i kroz muziku i nepokorni mentalitet ka autorativnim režimima, koji je prerastao i u balkanske ratove i rušilačke demonstracije. A šiptarsko seljački ološ sa JNAnal rupe, odnosno grobot tastatura paćeničkih padavičara, sluga režima leči frustracije sportski ugnjetene manjine spinujući stvari lingvistički o njihovim papskim vezama sa pankom, panatanikosom, panamom, paninijem i ko zna sve čime. Kroz sistemske medije i sistemsku pordršku pravi propagandne projekte, zarađuje pare za narko klanove,štampa muzičke albume i uz muriju crta mur(ij)ale. Stoga oni jesu sistemsko zlo, Partijski klub Režimski klub i navijači, srećom malobrojni. Iako pisac ovih redova slušao više Hevi Metal u mladosti, i Pank smatrao rivalskim, tvrdim da je autoritet i duh izvornog Punk-a ustanovljen na Zvezdinom Severu odavno, (Pune tribine \Punk) a pogotovo sa medijskom pojavom Direktora 1991, uz kvalitetan zvuk izvorne narodne tradicionalne srpske muzike, svih žešćih stilova metala i poneke gotivne opšte popularne pesme iz zabavne, pop itd. domaće i strane scene, milione Zvezdaša danas čine pravi zdravi ljudi, nasuprot kiču i neukusu kojem ovi dođoši šabanski splavarski groboški i partije na vlasti decenijama popularizuju kroz medije, tzv. mainstream strane muzike, koju Soroš i lični antisrpski zlikovci nameću na radio i tv stanicama, kao i ovu Pink-Pank, GRand rijaliti idiotsku seljačko sistemsku kulturu za šire mase. Ceca im smeta jer stanuje kod Mare.A tito je njihov komša
"ružni", "rugobe", "gabori - gaborke", "grobovi", “nakaze” (jer im je sps ružić trandža vođa, jer reč "grobar i gabor" su slične, igrači su im ružni, specijalno koristiti za ženske navijačice, to će ih instant udaljiti od navijanja)

"glupi", “glupi grobari..." (Jebi Zvezdo glupe grobare... legendarna pesma, a glupi jesu, realni to vide, a to što smo mi bolji i uspešniji i popularniji tim, klub, navijači dokazuje njihovu glupost, a našu pamet) “plavuša”zourana.
"glup si" (u raspravama nastojati da se obraćate govnima u jednini, a ne množini, jer tako se steče utisak da je samo jedan grobar,a ne da ih ima više,tako da se neutralnim (ako takvi i postoje uopšte) minimizira tvrdnja
"retard, budala,,kreteni,idioti,moroni,imbecili, "majku ti jebem", jebem vam mater, "dabogda..." itd prosečne klasične srpske psovke, koje opisuju njih mentalno i jebu im sve živo uz kletve, mi možemo koristiti, nešto ređe u neobaveznim razgovorima,prepirkama, jer za elitno zvezdaštvo, antigrobljanstvo mora mnogo više.
"tumbasi" (onaj mentol retardirani navijač, svi su takvi glupi,ružni, smrdljivi, prosti, debili, mongoloidi, ljige, blesavi, krembili, funjare, levaci, rošavi, štrokavi, ćelevi, ćoravi, avetinje, džiberi, čobani iz okolnih sela Beograda,(tako da sve u toj (101) liniji njihovih prozivki da smo mi *mentoli, debili-  ne može da važi!
- *Zvezdin stadion se zove Rajko Mitić ( pre stadion FKCZ), a Marakana je nadimak zbog veličine i duha Brazilske lepršave pobedničke igre i karneval atmosvere, međutim Marakana nije naziv Brazilskog stadiona kako dušmani tvrde, već Maracana, (c-k, i izgovara se u brazilu Mara-ka-na), (takođe Marakana je odomaćen u svesti miliona Srba i kao mesto uživancije duvanja trave Marihuane, u čemu smo avangarda.
*avangarda zastava je inače bila prvo na Severu i oni nemaju pravo da sebe tako nazivaju, plaGijaToRi)
 "partizai" (novi naziv njihovog kluba zbog smešno pogrešne koreografije, tipične za njih tupave glupane)
"kk- fk parazit" (isisava državni budžet, suvišno strano telo u našem domaćem srpskom organizmu)
" jsd platizan" (namešta, kupuje , plaća sudije, filijale, pravi državni bankomat, kasne plate igračima)
"fk kk patuljak (patuljizan, partuljak ) " (jer su mali klub,sitni, nebitni i jer im je patuljasti lik iz grba navijačke grupe kopija grba boston seltiksa i patuljka iz senežane i sedam patuljaka). 
"državni projekat" - partijsko sistemski, lopovski ..ali i vatikanski projekat, jezuistki, masonski, titov, franjin mafijaški, narko klan albanski, itd projekat. A mi smo samo narodni klub, u smislu većinske države. Laž je da dobijamo više para od vlade, oni su dobii neopravdano kao jugo zagrepčanska mafija puno više.
"jevreji, lihvari, judeo bankari, judeo masonski vatikan" (u sklopu svetske zavere bankarskih hazara jevreja, cionista, kao sinonima za novčano profiterstvo i zlobu, trgovci koje je Isus proterao iz Hrama Božjeg. Ješa i onaj grozomorni trener, zaboravih mu ime, bili su treneri  Jfk p. PETah Tikva. Zeka lopov račun u Rotšild banci od ′92)
"stoka" - (jer i sebe zovu tako, cb krave, ali i jer su životinje, niža rasa, i zbog svinje duloa, vola, ćurka zeka, bik, vučela, savo majmun, mačvan-konj, tele-optik, kuje,kučke(buldog i pit otet) itd. Znači može i  "životinje" - ali jače je "stoka".( jevreji, židovi doduše u svom nacizmu sve ostale narode zovu -goji  -stoka, pa se izjednačavamo sa njima , ali, opet jevreji su zapravo Jebreji\hebreji biblijski, odnosno drevno srpsko pleme Jebusiti koji su ustanovili grad Jebusalim, no usled podmukle izmene istorije i uzurpacije srpske hazarsko mongolsko kavkaška plemena još od doba edomskih seoba u judeji\jebeji\ljudeji, prisvojili su našu istoriju, boga Srbina “Jebo(Vam)Ja /JHVH/Jehova” i sina mu gospodara Jebusa mesiju i danas tajno vladaju geostrateškim i bankarskim svetom koju drže ove trgovačke vavilonske faraonske familije, cionisti, ipak... jezuiti i crni papa, vatikan, malteški vitezi, templari, rotšild, rokfeler, i meroving familije, crno plemstvo, saturnijanski kultovi po mojim shvatanjima imaju malo veću moć, u piramidalnom sadejstvu sa jevrejsko mađarskim hazar sorošem, bilderberg grupom, triatrelrala, svetska banka, cia, Vasingrad itd.(wašington,ameriku su ustanovili Srbi, ĐorđeVasojević, a jevreji uništili potom.) *Ovaj upis nije antisemitski,jer smo mi Srbi zapravo potomci delom i Sema \Sime). (takođe germanska britanska grčka rimska latinska istorija je lažna, odnosno prisvojli su naša srpsko\slovenska dostignuća, osvajače Nina Belova,Serba Makaridova, pokušvajući da sakriju činjenicu da smo mi najstariji izvorni balkanski i evropski narod, kreatori Vinčanske kulture i pisma Srbice, Glagoljice, Ćirilice najstarijih jezika i Sanskrita.*I da ukoliko postoje vanzemaljski kreatori stvorili smo zemlju došavši sa Sirijusa,Oriona.. Narod smo najSTARiji (najZVEZDAškiji).
"zebre" (prugasti magareći hibrid konja i tvora smrdljivog,"život c-b zebri često nije lak" izjava svinje i potom koreo Delija."zebre" .Zastava zebre im oteta na derbiju. Trpaj stoku.
*U tom životinjskom kontekstu mi smo Lavovi, kao i Mačke u kontekstu jurenja miševa, glodara).
*Zvele je bio maskota SDCZ.  *Mi smo takođe i Zveri, Zverka, kao i izraz "životinja" je u pozitivnom kontekstu.. divlje, najjače, jebačke ekipe, igrača, opakih navijača, spremnih na krvavu borbu za svoj klub.
"goveda" - (koristiti pogotovo kad se komentarišu mediji, novnari, botovi, usled legendarne izjave trenera Božovića protiv novinara blica, a za ove naše antizvezdaške novinare- igrač lastiša,baletan, čupavi pedofil..)
"gebelsi" (isto usled propagandne medijske slike laži kojom se paćenici bave oduvek, i sukoba sa gebelsom svinjom) (koga uvek zvati "svinjošević",  debela svinja, prase pod nož, dukljanin, trgovac ukradenim slikama, dulo ovčar, bubrežni bolesnik, guru bolesni, derviš (mada nisam čitao  knjigu Derviš i smrt i nejasno mi je zašto taj izraz.. a i sličan je sa reči derbi, pa možda bolje da ne prizivamo zlo). 
"KK Svinjošević  i  prljave "svinje" ( pored svinjskih debelih KK trenera, prasića podriglih na d tribini pionira, muž one teniske drolje ivanović je fusbaler svinjoštajger, dovukli su nacističko prase na tribine nameštene košarke. I ovu svinju pod nož! Jer srpska javnost se još nije oporavila od pokušaja ubistva nožem u leđa teniserke Monike Seleš od strane nekog nemca. krmak”; “vepar”;"kk brlog"
"jsd kk pigokea nis" (+ ostali sponzori i stranke pravog državnog projekta lopova u košarci, pigokea je miks svinje i igokea kluba u koji se KKp, fuzionisao tajno 2007. U vezi košarke nikad ne priznati namešteni period titula od 2000 plus 10tak godina pokušaja uništenja, pominjati trojke iz auta, gepekovanje sudija, kumovske sudije) Prava košarkaška institucija smo mi KKCZ, osnivači košarke i dominatni u titulama 12-4 sve do pojave vatikanskog jugo zagrebačkog instant projekta kkp 1992,da bi kontrirali prirodnoj moći SRB/BG/ FKCZ . * ŽKK C.Zvezda je bila prvak Evrope. I juniorski klub 2014. Treba znati da ovaj mongoloidni klub iz zagreba JKKp nikad nije objavio javno podatke njihovog kriminalnog poslovanja i basnoslovnih dugova usled koji pritiskaju našu državu za pare. Dok Zvezda posluje transparentno. To je velika nepravda i JKKp treba uništiti i omogućiti puno veći novac za pojačanja KKCZ
"jsd vk p.reiffheisen ", "austorugarski jugoslovesnki klub sa vojnim bazenom","groBIArska udbaška narko kartel ispostava" (za njihov mali vaterpolo klub, koji se nakrao neleguralnih trofeja, kao jedini klub koji ima bazen darovan od države i komunjarsko usraške partijaške mafije koja sabotira Zvezdu da bude dominantna u vodenom sportu (ne bi li ritualno Srbe odvojili od mora) u kome ovi smrdljivi šiptari sa belim kapicama u sprezi sa Len mafijom vladaju nameštajući pomoću lopovskih sudija , koje i inače 90%  isključenjima kroje rezultate ovog mučnog sporta, za razliku od odbojke gde mi dominiramo ,jer nema kontakt igre i faulova i za razliku od golišavih pederčića u bazenu. (Bar do momenta pisanja ovog 2016, ipak VK C.Zvezda je postala Evro prvak na "njihovom" bazenu i zahtevamo da država da nama taj vojni bazen i ukine jsd Vk p.r. i uhapsi šoštara, mađara, narko dilera, te će ovaj sport biti pošten, strejt i pravičan). Šiptarizani i grobljani smrde. Država, grad mora da uloži novac i bazen za Zvezdu, jer njeni igrači i navijači su najzaslužniji za uspehe ovog sporta.
"mali sportovi za mali klub", "jeste li i u boćanju osvojili nešto?" (rukomet,odbojka,hokej, itd) ako nešto osvoje u manjim sportovima, pominjati frazu da zbog nebitnosti i medijske blokade, se tamo puno više namešta i sudije kradu, Uvek istaknuti da je SDCZ najtrofenije i najveće sportsko društvo, a Jsd to nije jer manipulišu brojkama, plus nepriznati režimski period krađa. Naglasiti i da smo mi narodno SD, a oni JSD.
"gnovinari" (miks govnjivi novinar) - novinare nazivati i burek novinari, sendvičari, smećari ... (to su govna ljudska koja za sitne pare od Jsd kriminalno političke klike lažu lakoverne ljude i satanizuju naš najbolji klub)
 a novine "toalet papir" ("blic laže ljude" "lažljive novine", "goveđe", žurnal = "ružnal",) žuta štampa ...
 "komentatorski seratori" pored novinara, specijalan slučaj su komentatori prdizanovski, koji su postavljeni svuda sa strane, od RTS (koji treba da vrati naziv RTB kao nekad) preko Tv ArenaSport (odvratne televizije koju niko nema u kablovskoj, i manjih sportova ,ne samo fudbala, košarake gde se znaju da su njihovi, već i vaterpolo, odbojka, rukomet.. i iskazuju svoje frustracije i manipulišu umovima gledalaca, lažima i subliminalno utiču na lakoverne i nopredeljene da navijaju za govna, i protiv Zvezde. I tonalitet glasa i radovanja pojačavaju za njihove napade, a uspavljuju za naše. Ne bih da trošim vreme da imenujem govna ,prepoznaće se, ali terapija je - isključiti ton dok gledate prenose, pogotovo derbi. Ako Zvezda ne pobedi, komentator je uvek kriv, prozvati ga, pomenuti u komentarima, pretiti. Takođe pretiti državi što ne smenjuje te redakcije ili ih čak napasti ispred redakcija, pisati grafite, nalepnice, bacati petarde. Disciplinovanje svih gnovinara je neophodno. Motiv za batinjanje g-novinara je ravan motivu i pravu da se pretuku , izgaze na mrtvo grobarske čkepi, a u pojedinim slučajevima i veći.*4
"grobot", "botovi grobarski plaćenički","grobari tastatura" (uvreda za ove štrebere internetske, partijaške sendivčare, silovanu decu iz raznih sela koja botuju komentarima, tražeći beg od realnosti surove Zvezdaške. (moramo znati da se među grobotima, nalaze i udružene koalicije slanina,radara itd malih kompleksa).
 "hobotnica" (grobarska hobotnica) , (izraz se odnosi na kriminalnu medijsku političko udbašku grobljansku organizaciju hobotnicu, "groBOTnica", sa akcentom na medijsku okupaciju i botovanje)
"paćenici", “pacijenti”, “paljevine”, “pajser” (jer jesu tako bedni, mali, glupi, nebitni i reč počinje na "pa")
"padavičari" (gubitnički klošari, posebno za fudbalere njihove kojima sudije sviraju faul za svaki kontakt).
"paranoici" (izmišljaju neke teorije zavera, parnoišu da su svi protiv njih sudije, cia ,bia, vanzemaljci, itd.
da smo mi nepošteni, zli, hoćemo da ih uništimo.. (hehe, možda je to i tačno,što se mene lično tiče, ovo koristiti u nekom fazonskom momentu, jer svakako ako zavera, urota postoji.. ona je protiv nas.)
"plačipičke", "jajare", " bezmude sise" kukaju, plaču, nariču žene u crnom zato što ih Zvezda gazi vekovima, a Delije ih tuku batinama, kradu, otimaju, žale se papi, tati, beže, reže.  "...grobari će gorke suze liti..." ona njihova  fudbalerka “rumeni pegavi džindžer” plače posle derbija itd.
 "dušmani" , "neprijatelj",“izrod”(zli neprijatelji, uglavnom kada se u pesmama pominje dušman, zna se na koga se misli. Ipak ovaj i slični izrazi (bagra,stoka, jajare,sise, govna mogu se upotrebljavati i za sve protivnike)
"šizofreničari", "bolesnici"- ( primer njihovih "novinara" sa sos-a, "psihijatrijski slučajevi", agenti toletovi i svinjoševićevski, ratni huškači.. izraz za svakog ko ne voli Zvezdu (a bolesnik u pozitivnim kontekstu, tipa verni fanatik opsednut Zvezdom kao drogom i prezirom ka svim dušmanima njenim... pripada nama, (stoga i ološ, narkomani, huligani, pijane bande, cigani ludaci (na reč Ludak samo Mi imamo pravo, jer Crazy North, Pune tribine Ludih navijača, Jebaće vas sve Cigani ludaci, Bolest kojoj nema leka- Psihodelija - pre smo bolesni nego normalni - (psihotične kopije sa juga ovu priču ne smeju da kradu i oštro ih napasti zbog plagijanja)
"grad je naš" ( parola koja svakako znači da smo mi (Zvezdaši\Delije\Cigani) dominantni u gradu koji je deratizovan od pretučene južne stoke. Međutim u kontekstu prethodnog upisa, treba  naglastiti i da smo mi Donovi, Bosovi vođe kriminalnih, mafiozo narko klanova u svakom gradu, glavni reketaši, čuvari klubova splavova, makroi, jer iako je npr. dilovanje\uživanje droge zakonom kažnjiv i religiozni greh, realno to postoji a mi u svemu moramo biti dominantni, jer na kraju možda i Zvezda finansijski profitira, dok sorošoidno rivalsko sistemski antisrb\zvezda\bgd vlastodršci, murijaši i mediji sabotiraju naš klub da se ekonomski razvija i medijski udaljavaju publiku. Te stoga ideja pSihoDeLije,  :), Crazy North, Pečurki gljiva ludara, pa i HeroJina i naravno Mara(k)huane doprinosi Našoj stvari. Stoga taj narko marketing trip pijanih bandi trulih narkomana, pripada samo nama, a aljkatrazi, gtr lsd neka duvaju.. kite. Zato i na nekoj krimi vesti /crna hronika / treba nabijati komplekse stoci, a ne osuđivati nekog našeg krimi/narko huligana. Recimo da postoje naši i njihovi narko klanovi - naši srpski valjaju travu više ′domaćicu′,a njihovi pandurski ′albanku′.Knele i slični navijački primeri legendi asfalta i podzemlja)..
"gamad"-(jer su "gadni insekti", jer počinje na g i jer je gamad šiptarska. (iz one pesme stih, a već smo utvrdili da su oni šipci).  Dezinsekcija, borbeni  izraz anihilacije ove vrste.
"bubašvabe"(jer im je nemac\švaba bio trener, dok je wv (buba auto) bio sponzor, i jer su male crne gadljive bube)
"aždaje", " leglo zmija u humskoj" - (lukavi podmukli gadni zlikovci, pičke, neprijatelji Sv Georgija. * Reč Zmaj je različita i u pozitivnom konteksu može da se odnosi na nas, na zmajovite heroje, delije, junake iz srpske tradicije, ili zmaj u smislu giganata divova koji su živeli pre, pojave ovih sitnih glista zvanih zmije.)
"bagra" (slično je izrazu ′grobari′,izraz označava društveni talog,onaj najgori ološ,u množini karakteriše kvarnu i  bezobraznu rulju (često i nepismenu) opisuje njihovu lopovsku bednu prljavu prirodu.Slično "Banda" “Baraba”).
"pratizan, pratizani" ( ono kao "eee pratizani, pratite nas na tabeli, uvek iza Zvezde")
 “paravan, pranjizan, parizan” (svakoj budali je jasno da jsdp -fk i kk i ostali ,su paravan za pranje prljavih para)
"partizanka", "devojčice, pičkice,kučkice”( partizanka je degraditorni naziv za jsdp tim i navijače, (hej nek se čuje, haj nek se zna, da je mlada pratizanka noge širila) komšinica “kurva  sud”  koju karamo stalno mi mangupi četnici, izraz u ravni "pičke",žene,devojčice slabije u tuči, koje izbegavaju, laju,reže i beže, poželjno ih češće zvati tako da bi ih psihološki rečima oslabili i otvorili plodonosni put ka njima, navijačima i sportistima, za gol i pobedu)
 "jebati karati grobarima kite u usta stavljati..", " njega jebemo.. karamo... ", "Jebi Zvezdo glupe grobare" ( jebačke pesme i stihovi su imperativ, pred derbi utakmice pogotovo! jebaćemo vas...! cigani ludaciii)
"mrtvaci" , grobljani", "leševi"  ( biće mrtvo hiljade grobara .. kad tad, umreće svi ,srušen do temelja)
"ubij zakolji da grobar ne postoji"  i druge pesme gde se spominju ubistva govnara i njihovog kluba, (retko se piše, a i peva na stadionu... imamo i manje takvih pesama,  ali mora češće, moramo biti spremni na konačni obračun. - "sekire i lanci... evo idu cigani ludaci", "deda mraze sekire nam daj da koljemo grobare da im dođe kraj", "ne brini.. grobari umiru sami.", jedino "...hiljade mrtvih grobara" se peva, i trenutno se ne sećam šta još)
 "SMRT ______ ( grobarima, ovome, onome)" (želeti smrt pratizanu i svim ostalim neprijateljima Zvezde u trenucima  gneva i besa prema govnima je sasvim OK. I treba dozvoljavati takve komentare, kao i kletve).
"srušićemo, spalićemo, zaklaćemo" (uvek pretiti ubistvima, nasiljem, piromanstvom, glumiti ludaka ,psihopatu, ne bili zastrašili protivnika, vlastodršce , vladu, policiju, masone koje nameštaju, i ceo sistem.  Nasiljem, batinjanjem i u ekstremnim slučajevima ubistvom pretiti njihovoj lopovskoj upravi, savezu, sudijama. Rušenjem i spaljivanjem pretiti Jna pašnjaku. Silovanjem dece i žena takođe pretiti u izuzetnim slučajevima nepravde, krađa, nasilja, cenzor-grobot novinarskih podvala. Primer: mažiću pederu,pičko sudijska grobarska, poješće te mrak, a decu silovati cigani ludaci, koji će pre toga masakrirati savez,toleta vola obestiti, ispeći na terazijama. i njegovim komadima mesa nahraniti hijene.Ako režim ne uhapsi zeku,bjeku,ćurku,vučelu lopove , zaklati ih i nahraniti mačke mesom,a Ž. pantića fegetliju,gorčina,koprivicu i slične gebelse naći i kolac probosti kroz anus, srce i usta, tako ih zabiti na grob slobe.n.i dići u vazduh kao i medije okupirane države koja ih čuva)
 "petardizan" (jer brukanja Srbije u Evropi - petardama .. makabi tikva, dinamoKroacija, slavija, artmedija, C.Zvezda ih je isto nekoliko puta raznela i deklasirala ovim rezultatom...) a eliminisali ih i Timok itd, petoligaši.
"politizan", "policizan " ; “patizan”(jer su politički, partijski lopovski policijski klub) ; paćenički glupi klub
"patlidžan",  ( jedan od čestih rimujućih naziva u upotrebi,ali i bezazleni.Odnosi se na neku smrdljivu voćku)
"propalizam" (propali, raspali, nestali klub, koristiti na vestima o finansijsko upravnim mahinacijama)
 “prljavizam”, “poganizam” (prljav, podmukao lopovski ružan klub, zlotvori, pogani izrodi govnjivi)
"pizdan, pazan, pazar, pazuh, parizer, pacovzan, paralizan" (mala deca ne mogu da izgovore naziv ovog odvratnog kluba pravilno, a niti ga tako nebitnog zapamte, pa obično to ovako nešto smešno ispadne... komedija)
 "prekoputaši" ( izraz koji se često koristi, no lično ne vidim ništa epohalno zlo u njemu, izuzev "puta" esp)
"pentagram" (Grb im je petkokraka zvezda u krugu, što je satanistički simbol pentagrama (dok je naš u štitu, božanskom toruglastom). Takođe 6 baklji u grbu (aluzija na tri šestice iz biblijskog otkrovenja, takođe reflektori jna su šestougaoni sa 66 sijalica, kao i šestogaoni oblik pletenja mreže na tamošnjim golovima)
 "P.F.C." - ("Pederski Feget Club" ,"Papa Franja Club", "Pičkast Fudbalski Klub")
"nogometni klub" - pošto su zagrebčani, hrvati.. nisu "fudbalski klub"...već NK.
"armijski vojni klub", "oznaši" (ako pomenu Udbu koristiti ovu zlokobnu vojno policijsku službu uzvratno u kontri  i jer su većinom sinovi vojnih lica crnih kaputića koji su bili omraženi u narodu, koji po zadatku navijaju za taj klub, a ne iz ljubavi kao mi za Zvezdu, u Beogradu u posleIIratnom periodu, i od besa poraza i fudbalskog poniženja, nas reakcionarnu mangupariju grada nazvali cigani, po uzoru na hrvate, tita, generale zagorske 32 divizije POJ koji su prvi takav odnos imali ka Srbima, *2 , Uz ove ne tako baš pogrdne uvrede, dodati obavezno "mali armijski pašnjak", kao i "mali klub" ili "mali jugoslovenski klub", jer su uvek drugi i manji u gradu.
"tužna tribina" ( južno tužno ružno) -- ”jUg” ( jugoslovenski Ustaški govnari ) slovo U naglašavati
" groblje " (Naziv za njihov stadiončić. Mrtvu, smrdljivu rupetinu, lokaciju u humskoj (a i za klub i sve njih zajedno, isto tako i još češće u upotrebi ))
"armijski pašnjak", (je takođe izraz za ovu livadu gde su pre pasle ovce  Vojni pašnjak (jer oni zvanično nemaju svoj stadion! pripada vojsci Srbije, obavezno je u komentarima na vest o stadionu, spuštanje je surovo).
Ipak, franjevačka zlobna stočna telad fuzionisali su se sa zemunskim Teleoptikom 90ih i preko ustaše m.marjanovića premijera državnog iz sps bande dobili trening centar u Zemunu, kod samostana franjevačkog, a država i grad nas sabotiraju finansijski i dalje, dok je nam bilo obećano uređene trening zemljišta oko našeg velelepnog stadiona, koje su rasprodali lopovima).*Zemun bio u sastavu NDH I Austrougarske, JSD klan agenti.
"lavor" , "izgoreli cirkus"  (jer im je "ruglo grada" "bez krova" u obliku lavora  (a Lav pivo sponzor ispisan), a nekad bilo Cirkus šarene stolice - sad srušen, spaljen jna, stolice postale govnjivo, garavo crno zgarište, "nove svete c-b stolice - sveto sranje" ( vatikan aluzija).
"Livada (bez krova)" (poljana koja prima puno manje posetilca od našeg većeg ogromnog stadiona Mare \Rajka) 
"JNAnalna rupa" (dokazano da su govnari,sranjevci, GeJevi, a i njihov stadion je manji (manja rupa bez krova, od naše vaginalne sa krovom\labiom),te stoga sranjevci i prdizanusi, jedači govana ciganjskih, gjevi se okupljaju tamo, dok zdravi hetero muškarci odlaze na Marakanu. tako da je auto-laž njihova uvreda Mare)
"JavNA kuća najeftinija" , (izraz za armijski pašnjak, klub stalnu mušteriju koju karamu tamo, ali cene karata dižu, takođe izraz se češće koristi i za sve ostale livade po Srbiji koje budže cene na nivou jeftinih kurava
"WC šolja", jer im je stadion takakvog neukopanog oblika i pun govana, sva Ciganija piša i sere tu u prolazu.
*U vezi tog stadiončeta, DEZ kao autor ovih redova, kao i određeni broj istaknutih Zvezdaša, nije već deceniju kročio unutar lavora, izuzev okolo, jer prezir prema tom malom klubu, lavorskom ruglu, izbegavanje davanja novca za kartu lopovskoj stoci, slušanja odvratnih komunjarskih hipnotičkih pesama sa jna razglasa, izbegavanje zagađenja duha tom gej lobi i titoističkom sektaškom slet rupom, franjevačko, islamskog zloduha, zida plača, sotonskih reflektora, preovladava u mojoj sportskoj filozofiji, i samo sa bombom i oružjem u ruci ću se približiti tamo (ili upaljačem, čekićem i sprejem za grafite), (a i ka banjičkom bazenu) * ovo nasilje ka sportskim objektima ne važi za ostale sportove gde se dele dovorane, i uslovljeno je revanšizmom), (ipak ovim ne apelujem na ostale da izbegavaju derbije na tom ruglu, pogotovo mlađe, stariji svakako imaju pravo da zauzmu stav da su prevazišli tu javnu kuću, ima i drugih stadiončića, doduše izbegavam i njih što više mogu). Inače, pošto je priča uokolo da sam ja sa svojim net prozivkama na prvom DEZ blogu bio povod replike kroz antizvezdašku koreografija iz 2010, ja se ne osećam prozvanim, jer nisam bio tada tamo. Džabe ste krečili.
" T zavera " slovo T je simbol franjevačkog reda, a u prtizanu su zlikovci i bolesnci poput toleta, tumbasa, tita, franje tudjmana, tačija, tadića, tijanića, todorića, tegeltije, teleoptik (u zemunu blizu franjevačkog samostana)... (tog fegeltiju nazivati i "fegetoglu", jer je garav poput turčina)
 "garavi" , "grozni", "gubavi" "gnjide"( još par izraza koji koje zbog sličnosti slova, g r, i tamnokožne odvratnosti odgovaraju "izrodima" govnarskim sa juga) * Ovaj pamflet nije rasistički, već umetnički izraz vređenja.
"lopovi", "Lopizan","lopina"- jer i sebe tako nazivaju , a još više jer svi znaju da kradu i nameštaju od osnivanja, a kamoli zadnjih godina, sa sudijama, savezom, političarima, vlastima.- Dakle u kontekstu komentarisanja sudijskih nepravdi ova reč je gotovo obavezna. Npr: " sudije lopovi" ili "govnjivi lopovi". "lopovi iz saveza", " lopovska bagra iz humske", "državna  (ili masonska, soroš, nato) banda lopovska ".
"licemeri, klevetnici, manipulatori, lažovi ","autističari, paralelni lažni aut univerzum", "držte lopova" (licemerno glume žrtve, lažu kradu kleveću zbog sitnica, nevadeći drvo iz svog oka, dok po običaju baš tad dok nas optužuju za zlo i krađe, oni kradu, nameštaju, dok napadima skreću pažnju medija manipulišu javnošću , idiotizovanom od sistema. Bave se psihološkim medijskim operacijama i ratovima. politikantski manipulatori izmišljaju lažne vesti, krivotovre činjenice, saučestvuju u crnim tajnim operacijama Cia Bia i satanističkih sekti)
"Kompleksaši", "gubitnici" ( ovo koristiti u sportsko rezultatskim prepucavajima, jer svi znaju da oni imaju neverovatan kompleks niže vrednosti od nas Zvezdaša, i da im je sportski tim uvek gubitnički, slabiji ( u derbijima, u titulama, kao i u navijačkim obračunima, tučama, pesmama, koreografijama, klub gubitaš finansijski, je sinonim za poraze sportske, ubedljive fudbalske, košarkaške..., brukanje države u evropi, ispadanje od petoligaša u kupu, služenje kao kanta za punjenje u evropi petardama, eliminacija u sezoni kupanja (Šamrok i slični amateri ), u koš. evroligi porazi od 42 razlike, samo dve pobede, klub u čestoj borbi za opstanak u domaćim ligama)
"kvarni valjak"  zauvek lošiji, gubitnik od pobedničke trofejenije Zvezdine mašine (izuzev u nameštanju... tako da ako vidite nekog "realistu" kako se ne drži ove linije komentara i priznaje da su oni ikad bili uspešniji u nekoj utakmici ili nečemu, a da to nije namešteno?! znajte da je prikriveni grobar, ili totalni idiot i nebitan Zvezdaš. Zvezda je uvek najbolja, kad je sve fer. Sve negativne utakmice i otete titule iz prošlosti treba poništiti jer su nameštene i neregularne, oduzeti lopovskoj stoci i vratiti Zvezdi pobede i titule!!!) Zato je nabijanje njima kompleksa obaveza svakog Zvezdaša. Nijedan njihov gol nije regularan, uvek je ili ofsajd, ili nepostoječi faul ili korner dosuđen, ili nedosuđen u napadu protivnika, ili se sklonio protivnik, premirana filijala, autogol, sudija nije \jeste nadoknadio vreme, kriterijum neujednačen* Uvek svaki poraz prvo opravdavati "nameštanjem" (sudija, saveza, dopinga, države, vlade, masona, agentima u našem klubu, vremenskim uslovima, lošim terenom, Haarpom, chemtrailsima, trovanjem vode itd) pa posle kritikovati svoje igrače, kojima je bilo teško da se snađu u uslovima državne besparice i sudijskog kriterijuma u propalom domaćem fudbalu\sport koji su upropastili njhovi ljudi u državi, savezima.  Pretiti preduzimanjem akcija,protesta,demonstracija,odmazdama nasilnim ka krivcima iz vlasti.
 * Uvek svaki poraz prvo opravdavati "nameštanjem" (sudija, saveza, dopinga, države, vlade, masona, agentima u našem klubu, vremenskim uslovima, lošim terenom, Haarpom, chemtrailsima, trovanjem vode itd) pa posle kritikovati svoje igrače, kojima je bilo teško da se snađu u uslovima državne besparice i sudijskog kriterijuma u propalom domaćem fudbalu\sport koji su upropastili njhovi ljudi u državi, savezima.
 "fudbaleri" reč fudbal sadrži Udbu u sebi, to je zanimljivo.. hehe. Nego, poenta upisa je da "mrzeti protivničke fudbalere i trenere, želiti im smrt je normalno". Sigurno bi mi pravi verni ultra fanatici navijači huligani uleteli na teren i pobili sve grobarsko, a i ostale fudbalere odavno, a i upravu stočarsku itd, ubili bi ih i van terena... jer su oni krvni neprjatelji naše C.Zvezde, jer nas mrze u svojoj sportskoj nemoći isto kao i ljomberi na tribinama juga, uče ih mržnji jednakoj hrvatskom i turskom kompleksu od Srba. Ali ubistvo povlači revanšizam i opšti rat, te je stoga smišljena ova neka verbalna dimenzija prozivanja i vređanja/ realna i internetska. Takođe jer je fudbal sportska igra i neophodni su protivnici i rivali da bi ih pobeđivali i dobijali batine.
i taj "večiti derbi takozvani" ( koji i to nije jer je to obična utakmica u kojoj Zvezda uvek pobeđuje, fudbal to je Zvezda, sport to je Zvezda) itd, zarad uzbuđenja. Ostavljamo ih samo zato u životu, ali treba smisliti način kako da ih degradiramo na najniži nivo. A možda inicirati socijal društvene promene u vidu novih zakona i pravila, odnosno anarhije ,gde bi zakon jačega (nas), pretedenta na presto dao nama prava da ubijamo protivnike.
Treba zarad pobede u nekoj utakmici koristiti i bojne otrove, gasove, trovanje hrane,vode, pilule za spavanje ,vudu vračeve itd (ne sumnjam da naši mnogi loši rezultati i uspavano dekoncetrisana igra, pogotovo  utakmica na jna lavoru imaju za uzrok hemiju i trovanje ili neki drugi metod nelegalne manipulativne hipnoze, i crne magije( u koju lično ne verujem, ali i to treba koristiti, a pogotovo pravu ezoternu magiju, koja ima neku moć, a ne ove vračeve lažne. I astrologe-zvezdologe savetovati). Dok protivnici koriste legalizovan režimski doping. Takođe chemitrails,haarp, trovanje vodovoda, jesu korišteni u periodu sps/ds kontrole tajnih službi, ali izgleda i dalje ponekad vladaju tajne službe, CIAši.
 Fudbal nije rat, već više od rata i igra, igra sa životima. Ne treba zaboraviti ni neosvećeno pičkasto ubistvo Ace Radovića. Ako oni nisu kažnjeni, ni kao klub ukinuti, niti je država nama pomogla u bitkama za trofeje, već obe vrste navijača smatrala jednakim divljacima, dok su oni mahali nekakvim lažnim žrtvama ubistava u huliganskim tučama van fudbalskog stadiona i van dana utakmice, što se ne računa u smislu političke podrške oštećenom klubu. Zašto bi se mi suzdržavali ili moralisali ikad više od totalne deratizacije i destrukcije svega crono-belog što mrda?!
Svakako ovim pravilnikom komentarisanja meni nije namera uništenje derbija kao nekakve institucije, pre svega i DEZ sadrži prva dva slova DErbija, ali pobeda ili smrt je naša navijačka parola, bila jednom na Severu i zauvek važi, koju i država i čitav sistem treba da ozbiljno shvati i da ne namešta stoci nijedan derbi više, a kamoli trofej, inače pandorina kutija ovakvih pamfleta i pravilnika će se otvoriti i pomutiti umove čednog sprskog naroda, i izazvati tektonske promene na geostrateškom nivou čitave zemlje, otvoriće treće oko ljudima da vide i znaju ono što sistem sakriva od širih masa, i čuva samo za izabrane elite.

" Osnovan si posle Zvezde picko grobarska, predsednik ti bio Franjo Tudjman ustasa, stadion ti prima manje i vec svako zna, imas kompleks od nas cigana...nanana.. Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika, osvajanje evrokupa za tebe je san, ti si samo mali partizan..nanana." (koristiti ovu i slične pesme tamo gde je dozvoljeno,radi skraćenja muka u komentarima . Ova pesma govori uglavnom sve o odnosu nas i njih. Ko peva zlo ne misli. Hehehe.
U grbu vam Zvezda a u imenu Bari, ko ste vi u stvari?! "(jedna od najjačih prozivki ikad - Samo Zvezda postoji ,oni su nam filijala, uvek su zapravo navijali za nas - ovu i mnoge druge parole i prozivke koje postoje na netu i stvarnom životu takođe češće, koristiti da bi ih jebali pravo u mozak).


*1, Krcun nije osnovao nas 1945, već je 1960 došao u klub. Laž je plasirana da je osnivač, da bi vratili za franju osnivača jsd. A druga linija odbrane - da je bio bar Srbin, u odnosu na Franju i generale zagrebačko ustaške i komunjare crnogorske, poput Tempa koji je streljao rođenog brata, peke dapčevića itd rukovodilaca banditizma komunjarsko dukljansko ustaškog posleratnog,. a svakako je laž od moderne "groBIArske" CIAške Udbe i Ozne da je streljao Dražu. (njega je zlotvor tito likvidirao. Ipak te dublje podele na Četnike i prtizane treba izbegavati, jer nam trebaju svi Srbi. No treba znati da je ovaj komunjarsko partijski jugo hrvatski projekat iz humske, nelegalno veštački ubačen u prvu ligu države tadašnje, bez igranja kvalifikacija kao svi ostali. Zato treba da se izbaci iz lige danas. I to treba znati da je Zvezdu osnovala antifiašistička omladina kao studenstki sportski klub, a ne kako govna tvrde “isto kao
oni” nekakav “državni projekat”. Glavni osnivači OFD C.Zvezda bili su Zoran Žujović i Slobodan Ćosić, među ostalim na osnivačkoj skuptini u Deligradskoj 27, Starom DIFu. Ako je Zvezda, nek bude Crvena. Zvezda je simbol nebeski, geometrijski, pozitivni symbol, moći i čoveka /sportiste raširenog, koji je postojao daleko pre komunizma, kao i u umetnosti, i pivu, a i jsdp ga ima u grbu, te ni njima ne smeta, kao što ovim seljačkim neobrazovanim manjim klubovima sa kojim se ratujemo po net komentarima takođe. Suština je i da nema neke simbolične razlike između Četničke lobanje sa kostima i zvezde petokrake. C. Zvezda jeste stari srpski klub jer je svojevrsni naslednik kluba SK Velika Srbija /SK1913/Jugoslavija, p ostadionu, grbu i boji dresa. Isti broj slova imaju reči Crvena Zvezda i Velika Srbija, s tim što jeCrvena = Srbija. I zato bi možda nama trebale da se pripišu još nekoliko titula SK VS...
*2, Prosinečki je bio polu-srbin\hrvat, ne nasedati na veličanje njega kao hrvata. On je sportista  i legenda srbskog kluba. Veće zlo je biti deo kluba sa ustaškom upravom i tradicijom domobranskih fudbalera, bobeka itd, od osnivanja kao zagrebačke agenture u Beogradu osnovane posle nas tek u oktobru  1945, od 32 zagorske divizije POJa i KOSa, osnovani sa ciljem da se urušava Zvezda, Beogradski klub, kao nosilac srpskog sporta, i glavni Stub Srbije, zdrave Evrope i Sveta, da se sabotira Pravoslavlje, Zvezdoslavlje, i promoviše jihov veštački SFRJugoslovenski sistemsko parijski projekat. I veće zlo je slediti duh Ćurkovića i Franje t. koji su odredili boje dresova i latinični font malog kluba, nego brojati prolazne igrače i trenere, kojih oni doduše od osnivanja imaju na pregršt.*4 Na kraju krajeva hrvati su delom bivši Srbi, srpsko pleme. Njihova boja države crveno bela šahovnica govori o istorijskim srpskim plemićkim simbolima, perioda Dušanovog carstva, koje su prisvojili, pod uticajem vatikana ,jezuita, ustaškog crnog pokreta i komunjarskih posleratnih seljačkih komi ustaša. Avaro hunski deo katoličko papističkh hrvata je iskvario deo tih pokatoličenih Srba genocidnog duha jasenovca itd. 
*3, Delije imaju srpske simbole i boje u grbu, takođe nemaju turske, jer je Crvena boja Srbska, ako neko tvrdi da je tuđa, on nije Srbin. I reč Delije nije turcizam, jer je turcizam lingvistički izraz uvezen iz bečko berlinske antisrpske škole, geografsko vremenski uslovljen. Turci nikad nisu imali svoj jezik, bili su divlje arapsko nepismeno pleme, dok nisu reči uglavnom pozjamljivali od Grka i okolnih plemena! Uzeli su i taj izraz od grka, državotvornost (a i zastavu od nekih vavilonskih dinastija). A grci od starih Srba. Reč Delije je Svakako deo Srpske tradicije, i označava junaka itd, Izraz Delija pre svega znači Ludak, pa posle Hrabar, Junak, Heroj. Igrale se Delije na sred zemlje Srbije... (ko ne prihvata simbolizam srpske tradicije, on je turčin. (takođe laž je da su turci vladali ovde oko 500 godina, broj je jako manji, i nisu vladali već su bile borbe i ratovi, i Kosovski boj je lažan, odnosno Srbi su pobedili u prvom delu. Buntovni deo Srba tog doba nazvan je Delije, vremenom usled okupacije, kao zatočenici u okupiranim kneževinama, unajmljivani su kao plaćenici za borbena dejstva, kao npr, naša vojska danas da je u NATOu.) Grci su dakle imali pre izraz Delija, Psihodelija, Psihethelia, kao i antička ostrva Delos, Delfi. To su zapravo srpska mesta i Dela.  Reč je preuzeta od srpskog izraza Delati (činiti raditi delovati), što je u još ranijem obliku starosrpske istorije izjednačavano sa Jebati\Deliti. Deli Je, znači Deli ženu, Jebi pičku. To je svakako povezano sa mitovima o bogovima prvim, filozofsko teološko  Deobi celovitog primarnog bića, univerzuma itd. Tako je i reč Deos /Theo, oznaka za Boga. Odnosno Logos za reč. I muški princip, silu u plođenu, što bi dakle bio Kurac koji je tvorio svet deleći prvobitnu Pičku -PsihoDelija. Tako da je “Delije” srpska reč! A reč Srbin znači Crven, stoga su to naše boje, Jer Reč Crven Krven proizlazi od Krvi i potom Kurca crvenog nabreklog i ženskog krvarenja, pri prvobitnom gubljenju nevinosti. Živi svet je logički gledano bez mitomansko religioznih zabluda nastao od prvobitnog seksualnog odnosa kurca i pičke. Stoga je jasno da su Srbi najstariji narod, od drevne svete Krvi. Kreatorski i božanski.  Bog je kurac i pička. Kurac je Đavo. Devils -Delije. Stoga Bog navija za Zvezdu, I Đavo je Zvezdaš.

*4 Odlomak iz kolumne, MILOJKA PANTIĆA: FK Partizan - kako je stvaran lažni šampion!
(sa precrtanim pravopisnim greškama):

"Kontraobaveštajna sužba (KOS) Narodnooslobodilačke vojske (NOV) i Partizanskih odreda Jugoslavije (POJ) osniva Jugoslovensko sportsko društvo i Fudbalski klub Partizan, sa zadatkom da budu najbolji i najjači, ne samo na prostoru bivše države, kako bi se i na taj način manifestovala snaga novog poretka.
Za ostvarenje tog cilja ništa nije bilo sveto, ništa nemoralno. Nisu se birala sredstva, pa su takoreći direktno iz ustaškog dresa reprezentacije Nezavisne države Hrvatske (NDH) u Partizan prekomandovani više nego talentovani igrači Franjo Glazer, Miroslav Brozović, Florijan Matekalo, Zlatko Čajkovski i Stjepan Bobek. To njihovo fudbalsko poreklo (pogledajte zvanični sajt NSH) novim komunističkim vlastima u Beogradu nije smetalo, ali im je smetala Crvena zvezda jer je, po njihovom mišljenju, bila simbol reakcije u Srbiji. Izdata je direktiva za opštu i neprestanu borbu protiv te i takve reakcionarne Srbije. I zbog toga, ali više zato što je Jugoslavija, i kao kraljevina i kao komunistička, bila višenacionalna država, pa se jugoslovenstvo nije moglo primiti u narodu. Partizanova obaveza bila je praktično nemoguća misija, i on je ostao strano telo u srpskom fudbalu.
Za 45 godina postojanja komunističke Jugoslavije, C. zvezda je osvojila 19 titula prvaka, Partizan 11, Hajduk (Split) 7, Dinamo (Zagreb) 4, Vojvodina dve a Sarajevo i Željezničar po jednu. To je, međutim, lažna statistika. Jer Partizan je na “partizanski” način osvojio tri titule, “otevši” po jednu splitskom Hajduku, C. zvezdi i skopskom Vardaru.
Vrhunac fudbalskog beščašća počinje, međutim, devedesetih godina prošlog veka, kada se u vihoru rata raspada komunistička Jugoslavija i kada C. zvezda u Bariju i Tokiju ostvaruje neponovljiv uspeh. Kažu da je jedan od tvoraca Zvezdinih titula prvaka Evrope i sveta tada rekao: “Ovo nam “Jugosloveni” nikad neće oprostiti.” I zaista, 1992. raspada se Jugoslavija, ali jugoslovenski Partizan u tzv. skarćenoj Jugoslaviji kreće svim institucionalnim i vaninstitucionalnim sredstvima da ostvari ono zbog čega je i osnovan – da bude najbolji i najjači. Sve okolnosti mu idu naruku. Na čelo Vlade Srbije dolazi Mirko Marjanović, do tada predsednik Partizana, poznat kao jedini stanovnik Knina koji je navijao za “crno-bele”. Na volšeban način klub dobija prostor u srcu Zemuna i gradi velelepni fudbalski centar.
Osniva se štab, na čijem čelu je glavni urednik TV Srbije Slobodan Novaković, čovek koji je voleo Partizan više nego oči svoje. Štab ima dva osnovna zadatka: “okupirati” sve beogradske redakcije štampe, radija i TV-a, kako bi se marginalizovali svi Zvezdini dotadašnji uspesi i dobila adekvatna medijska pratnja za ostvarenje drugog cilja, a to je zauzimanje ključnih rukovodećih pozicija u fudbalskom sportu radi obezbeđivanja potpune dominacije u osvajanju titula. Do pada Miloševićevog režima, Partizan uzima šest, a Zvezda jednu titulu. Ako bi neka neutralna komisija pogledala snimke “šampionovih” utakmica iz tog perioda, ustanovila bi da je u svakoj drugoj imao igrača više a u svakoj trećoj pobeđivao iz penala. Štab funkcioniše besprekorno. Nacionalna TV ignoriše Zvezdine istorijske uspehe i stavlja se u službu “Jugoslovena”, tako što sa njima i za njih stvara pool “Sponzori šampiona” čiji su članovi najjača javna preduzeća Srbije. Pogledajte naslovnu stranu zvaničnog godišnjaka Saveza za sezonu 1991/92. Na njoj su potpuno ravnopravno predstavljeni pobednik Kupa SRJ i prvak Evrope. Međutim, tada su još bili milosrdni.
“JUGOSLOVENI” KRADU TITULE ZVEZDI
Partizanska” fudbalska ofanziva zaustavljena je samo za trenutak padom Miloševića 2000. Vrlo brzo, međutim, kako su se stabilizovale i vratile na političku scenu tada poražene snage, tako se vraća i dominacija “Jugoslovena” u srpskom fudbalu. Zapravo postaje još izrazitija. Pod rukovodstvom današnjeg prvog čoveka srpskog fudbala (Tole lopov), aprila 2008, u samo dve utakmice, Partizan bukvalno krade Zvezdi i Kup i Prvenstvo. Pogledajte snimak i uverite se. Nasred “Marakane”, u polufinalu Kupa, sudija poništava potpuno regularni pobedonosni gol Zvezde, da bi, bajagi, zbog griže savesti prestao da sudi, a u stvari do starosne granice delilo ga je smo dva meseca. Nekoliko nedelja kasnije, na stadionu “JNA”, u odlučujućoj utakmici za titulu prvaka sudija pokazuje penal za Zvezdu, ali pod pritiskom “Jugoslovena” menja odluku.
I tako pet godina uzastopce. U Srbiji “Jugosloveni” gube samo one utakmice koje, kako se to u
žargonu kaže, “ne pokrivaju”. Naravno , i u Partizanu su u međuvremenu stasavale i časno i pošteno
osvajale titule neke generacije igrača (“Partizanove bebe”, npr.), trenera i rukovodilaca. U celini uzevši, međutim, “Jugoslovene” nikada nije krasilo fudbalsko poštenje i sportska čast.
Posle toliko nečasno osvojenih titula, beščašće prirodno prelazi u beznađe, jer na evropskoj sceni nisu u stanju ni gol da daju, a kamoli da nekoga pobede. Evropa im zapravo svake godine jasno i glasno poručuje: “Vi ste lažni šampioni.”Hahahahahahahahah ahahahahahahaha lol lol -  (rekacija grohotnog smejanja na grobarske izrečene gluposti. Najčešće kad zaista ne možete od emocija da se obuzdate i napišete nešto.  Tu obično... u prvi red, njihove propagande samoobmanjujuće retardirane gluposti, staje  - veličanje njihovog poraza u evro finalu od reala 1966, i drugih nebitnih "uspeha" ovog gubitničkog malog kluba, pa realan čovek, a kamoli zvezdaš ne zna da li je smešno ili tužno, pa da ne bi pao u bedak sažaljenja sa paćenim patizanima, gleda stvari vedrije i praska u smeh.  Hahaha a još smešnije je što ovu mantru ne ponavljaju neki tumbasi sa tribina ili grobot kompleksi sa interneta, već i zvanična uprava na sajtu tog malog smešnog kluba, u nastojanju da izađu iz okrilja svoje klupske anonimnosti).
 *a ako se neko naš pribere i nije baš u nekom zabavnom raspoloženju, može da podseti njih na Zvezdino (umalo) osvajanje Kupa UEFA 1979, usled nepravdi sudijske krađe nepostojećeg penala borusiji m, i na svojim sajtovima drži pehar i tog takmičenja. Pored stvarno osvojenog LŠ pehara prvaka Evrope, a da ne govrimo umalo osvojenog naslova prvaka Evrope posle trovanja u Atini, ili titositičko političkog pritiska da se pusti grčki klub zarad trgovinskih odnosa dve zemlje, ili magla protiv milana koja je nepravedno zaustavila osvajanje Evro tilule, kao i naše prvo učešće u Ligi Šampiona 1992, koje umalo nismo osvojili zbog nepravdnih sankcija Evropske Unije i UEFE prema Srbiji i našeg igranja domaćih utakmica u Rumuniji i Bugarskoj.
Nema sumnje da su te balkanske ratove i snakcije u sadejstvu sa stranim antisrpskim državama, službama, bankama i ovim bivšim republikama sfrj, proizveli i kompleksaški jsdpovci na bitnim položajima u državi, vezama sa raznm mafijama svetskim bankarima. Sve ih je ujedninila mržnja i kompleks ka Zvedinom uspehu i mogućnosti da vlada Evropom još dugi niz godina. Iz tog političko kriminalnog sistema predvođenih sps/jul/ds i ostalim kvazi srpskim partijama, izrodio se prvo 90ih mirko.m-ov pa kasnije period lopovluka i antizvezdaštva toletovog saveza, nepriznatog od nas pravih Zvezdaša. Da smo mi imali podršku saveza i političko kriminalno zapadnjačko masonsko ambasadnih struktura svih tih godina kao oni, osvojili bi naslov prvaka Evrope bar 10 puta minimum.
Jer Zvezda je uvek najbolja i mi smo najbolji i najjači, ako je sve regularno, vladali bi svetom, međutim domaći sistem podleže pritiscima sa strane, i gura se ova mala gubitnička mafija sa armijskog pašnjaka. Tako da mi u nekoj paralelnoj stvarnosti možemo  zbog svih nepravdi sami sebi da pripišemo minimum 10 Evro trofeja. I treba samo sa ovim stranim timovima lopovskim liverpul, mančester, real, barsa, milan itd.. da se prepucavamo i dokazujemo im ko smo mi, ko je Zvezda, najjači, najtrofejniji Evro klub na svetu,  a u raspravi sa ovim  tudjmanovim agentima, govnima grobarskim iskopmleksiranim poručiti da pogledaju prvo sebe i svoju tugu i raspad, brukanje u Evropi, pre nego osporavaju naše najveće uspehe. Uz svu tu podršku stranih službi, amabasada, domaćih političara, tajkuna i mafije, sponzora, otetih državnih para, fudbalskih i ostalih saveza, sudija (o svim njihovim krađama, nameštaljkama i derbija i drugih malverzacija o kojima je svedočio i njihov bivši član uprave Bojan radovanović i pisani novinski feljtoni i knjige ) praktično su na aparatima za disanje, a kamoli da imaju neki evro uspeh ili par desetina pristalica više, osim što su služili kao kanta za punjenje u Evro takmičenjma, u grupnim fazama gde nisu imali ni jednu pobedu i svega par golova. Jad i beda, u Evropi tipično brukanje Srbije JSDp-a i političko podržavanje gubitaškog projekta u periodu od 1992 do 2016 -kad pišem ovaj tekst. Usput su stigli uz otimanje narodnog novca EPSa i tv pretplate namestiti ulazak u grupnu fazu lige šampiona,  što je običan prelaz u naredni krug nekog takmičenja a ne nešto superbitno, gde su brukali Srbiju bez boda osvojenog. Jer im je važnije bilo osporavati našu osvojenu Ligu šampiona 1991 odnosno nadlov prvaka evrope i ušati pozlaćeni  pehar za najbolji evropski klub (pominjanem reči Kup Šampiona (Kup je Pehar\Ćup na engleskom, a ne neko stereotipno kup takmičenje, i lažnom propagandom da italijanski, engleski,holandski timovi nisu tad učestvovali u evro takmičenjima  a JESU ita i hol, samo eng liverpul je odrađivao kaznu! a njihov bedni uspeh finala je diskutabilan, a pogotovo ulazak pomoću sudije i penala u tu ranu narednu grupnu fazu LŠ). Još jednom kažem da je Crvena Zvezda imala bar upola toliku podršku (ne samo finansijsku nego i svaku drugu kao stoka) u tom periodu osvojila bi Evro trofeje i u fudbalu i košarci i bila stalna u  LŠ od 1991+, a to što nije ostvarila bitnije Evro uspehe od komšijske krave, sabotirana da ulazi u Evro grupne faze je zbog sveopšte zavere sistema stranih domaćih službi partija i ostalih vansrpskih udruženih dušmana, kao i onih političkih i vladajućih dinastičkih struktura kojima sport i navijanje nisu najvažnija stvar na svetu, već alat za trgovinu. Zato mislim da je najbolje zakonom ukinuti jsdp, i Zvezdi dati sva prava i finansijsku moć da bi se ravnopravno merili sa evro timovima, jer mi to zaslužujemo,  ljudski i sportski, za razliku od govnara koji uz svu tu podršku raznih vlada premijera države mafije saveza masona jezuita lihvarskih familija londona vatikana, ništa uradili na sportskom polju nisu već iskoristili sredstva na sabotažu naših uspeha, kao oruđe u antisrpskim rukama.
-Takođe, uvrede prema stranim klubovima, real merde, barsa puta, pegavi englezi, žabari (ita, franc) itd. i u toj priči koja bi trebala da je prava stvarnost net rata jer bi Zvezda igrala svake godine u LŠ , a ne bi gubili vreme, energiju, novac iživljavajući se nad ovim govnarima komšijskim, koje neko gura da nas sabotiraju u fudbalu. Tako samo npr. taj smrdljivi govnjivi real madrid režimski španski projekat, nam je dužan za eliminaciju 1987-e uz 4 nepostojeća penala na dve utakmice koja su im dosuđena?! jer su pritisli Uefa mafiju zbog kompleksa jer smo ih izbacili iz Evrope 1975 penalima na Marakani posle pobede od 2:0.

-Specijalan bilten uvreda za ostale navijačke grupe treba napisati takođe - za radare, slanine, prugere i ove splićane.. tovare...itd. Svi su oni u nekakvoj koaliciji sa grobljem. Slanine/mađari ugari, nišlije/bugari, radari/splićanski nacisti, kragujevčani/šumarice haha, pazarci turska gamad, ostali/seljaci itd... znači po nac osnovi zakonom dozvoliti vređanje, ali ima još toga puno i za manje timove da se napiše.........................
Sa ovim "strancima" nisam imao kontakta puno na netu, ali šta ako počne regionalna liga... možemo platiti danak neiskustvu, ako bi neki počeli da kukaju za jasenovac, srebrenicu itd.. a u navijačkom žargonu te stvari su stvari ponosa. Pa ja kada bih npr. zatvorio u logor i mučio, kasapio, masakrirao hiljade grobljanaca, ja bih se hvalio time vekovima, bio bih poznat kao heroj nacije, čovečanstva i ljudske vrste, zato što je ovu prljavu subhumanu retardiranu grupicu istrebio. No, nešto nije u redu sa današnjim svetom, sve im smeta. Vidim ovi tovari smrdljivi nabudžili wikipedia stranicu, kao osnovana grupa 1950, tipični lažni ustaško grobarski kompleksi, Zvezdaši\CiganiDelije su najstariji navijači! I to se može dokazati, Ali nam to nije bitno da ističemo... koliko ovim luzerima. Pa ja za te tovare torcide nisam čuo ni u bivšoj jugoslaviji, a za hajdukovce tek ′ 89 kad su počeli da nose narandžaste spitfajerke, a hajduk postojao samo u nekoj isfantaziranoj seriji na tv, taj hajduk je jedino poznat po tome što mu se kamera na stadionu nalazi u ptičijoj perspektivi te podseća na Zvezdin stadion. Veći neprijatelj Zvezde je džombin hajduk iz kule filijala grobljanska. ……………..
Mrzim Hajduk i Torcidu, Mrzim tebe, ''Marjane'', I sa sekirom u ruci, Poklaću sve Splićane! Mrzim Zagreb i Bad Blue Boyse,Mrzim tebe, Tuđmane,I sa sekirom u ruci,Poklaću sve ustaše!Hamburger, hamburger,kečap i pomfrit,Mi imamo McDonalds,A nema ga Split.Ale, ale.
Ovo je anti krojejšijska navijačka pesma.. Sad, ko je Marjan ?! šta god značilo bedni su. Ugh, eto sad moram da guglam i edukujem se, zar nije bolje pobiti govna i posvetiti se normalnom životu. Marjan - brdo neko kod splita?! A ja mislio da pesma proročki aludira na m.marjanovića zlotvora premijerskog jedinog grobara iz Krajine?! A ove pičkice fenserske iz zagreba modre od batina jer ih tučemo svuda i danas, u grčkoj i šetamo im se po gradu, pamtim samo kao hdzovsku hordu seljaka koja je prekinula onu utakmicu koju su posle proglasili kao uzrok raspada bivše države i donekle klub\tim filijalu jugosrbohrvata koji su dovedeni kod nas i karali kasnije petardizan. O ostaloj stoci jugo seljačkoj ne vredi trošiti slova.


Suma sumarum - Na prozivke za ustaše, hrvate, turke, muslimane, šiptare, pedere, nacionalne i manjinske grupe, gradsko seljačke relacija, psihijatrisjke dijagnoze, nameštanja, sudije, sistem, partiju, državni lopovluk  - mi DelijeZvezdaši Cigani ludaci imamo eksluzivno pravo korišćenja protiv njih -grobljanaca, i o tome nema spora, ovo ostalo većinom je na našoj strani, tako da je pobeda naša ubedljiva! Jednom za svagda.

I ima još puno puno toga, neka me neko podseti kako ih još treba nazivati... ili sam prilagodi i modifikuje samo ovaj tekst, ili i ilustruje. I publikuje u književno delo. Ovo je samo za početnike Zvezdaškog onlajn, a i verbalnog ratovanja (ako imate živaca da se raspravljate sa njima, bez nabadanja).Delije Sever bi mogle da naprave koreografiju od ovih uvreda. a ne da prekidaju rat i sa običnim parolama na derbijma, i sad sem bakljada i dimnijada nema više slikovitih uvreda za stoku, mimo otetih zastava što je ok.:)  Delije jesu uništile jug, podlile i rasfirmirale sve ostale navijačke grupe,  DEZ uništio prtizan i sve pratizanovce, i to je iskazno u ovom pravilniku, programu, publkaciji, a možda i knjizi.


* Svi ovi porgrdni nazivi, odnosno imena malog kluba i navijača njihovih gobarskih pisati početnim malim slovom, zarad izraza nepoštovanja, kao i reči na p, izuzev u izuzetnim slučajevima ili okolnostima kad se proceni da će početno veliko slovo privući lakše pažnju čitaoca, slično i skroz VELIKIM SLOVIMA, s tim što ime našeg kluba i C.ZVEZDA, CZBG, i navijača Zvezdaši, Delije ili Cigani, pisati uvek velikim početnim slovima, a skroz velikim kad vidite nekog štakora kako u kompleksu piše njihovo ime velikim slovima što je prečest slučaj, ali i ako je naslov npr. na ′mondo′ portalu stalno stavljaju njihovi kompleks gnovinari to govnjivo ime VELIKIM slovima i drugim medijskim bombastičnim naslovima, a dešava se da nas namerno pišu malim. Samo ZVEZDA može biti najveća i u virtuelno geometrijskom svetu, a kamoli u glavama ljudi i rezultatski ,trofejno i brojčano navijački! ZVEZDINO ime se glasno izgovara izgovara i kliče! ZVEZDA, ZVEZDA, ZVEZDA! Pisati ime neprijatelja malim slovom je nepisano pravilo svuda u navijačkom svetu, samo kod nas insistira na nekakvom pravopisu?! Što se tiče medija, novinari neka prestanu sa izmišljanjem “zvezda” muzičke, filmske scene.. da ne bi dobili batine.    

-Po mogućstvu izbegavati pisati slovo "p" uopšte, a pogotovo reči na ′par′ u nadi da će da isčeznu i oni tako, (ako im se izbrišu glavna slova kluba iz korena ljudske nebeske datoteke kolektivno nesvesnog. (svaki pozitivniji izraz npr. "pare" nazivati "novac", a i za negativno popularnu reč "partija", koristiti "stranka" ) Mrzeti taj mali ružni klub je ok. Ali bolje prezirati ga. Jer mržnja kao stalan osećaj je štetan. Ovaj upis nije širenje mržnje već forma umetnosti, šmekerske misaone lingvističke renesansne književne forme nadrealističkog zvezdizma i kontraprdizma, satirično etimološke naučno istorijske revizije filozofije srbizma.

CRVENA ZVEZDA sveto ime pišite ponosno veliko i celovito Crvena Zvezda (ili polucelovito C.Zvezda). Jer mi imamo više slova, i zato smo veći klub. Ali i samo ~Zvezda~ može svakako, u cilju skraćena poruke, žargonski popularno i privatnoj Zvezdaškoj priči. O Zvezdi uvek pišite pozitivno, nikad u stanju besa i razočaranosti nemojte satanizovati sveto ime našeg kluba, i birajte reči i bes usmerite ka pojedinim igračima, ubačenim agentima u upravi i to pravopisno izrazite tako da se ne dovede u sumnju ljubav i odanost ka našem najvećem najtrofejnijem najpolularnijem klubu Crvenoj zvezdi. (u nekakvom pravopisu gramatičkom zvanično se ime našeg kluba piše Crvena zvezda. Lepše je Zvezda, ali nije greh napisati C zvezda. Ipak kad se samo Zvezda piše onda Z mora da je veliko. Koristite i Red Star izraz, no nije baš poželjno, jer je anglizam, ali u vreme vladavine eng jezika može i to pod određenim okolnostima, u razgovoru sa stranicma.

- Ćirilicu treba više koristiti, jer je srpska itd. Ćirilična verzija i ovog teksta je napisana. Međutim i latinica je na neki istorijski način naša. A pošto u zvaničnoj svetskoj stvarnosti vladajuća je latinica, moramo se adaptirati i zavladati u pisanoj internet formi i na tom planu. Zbog preteranog patriotizma i ćirilicizma rezultati kluba su opali proteklih godina. Gugl i Youtube ne indeksiraju sasvim pravedno i dobro ćirilične pretrage itd. Da zavlada ćiriica moramo naći način, iznutra delujući u latiničnoj sferi na sajtovima, forumima.

Koristiti ćirilicu po mogućstvu i smireno i dominatno prskati pičke, mada nekad da bi delovali kao huligan, ludak i psihopata , zastrašitelj treba i pisati latinično, nepismeno, koristiti i slova bez kvačica, eng tastature, ne samo zbog praktičnosti brzine, već i da bi delovali kao da ste spontano ljutito reagovali, ili ukoliko vređate, pretite ozbiljnije, time provući uvrede i pretnje da cenzori ne misle da ste odrastao čovek, već dete. Jer bi u protivnom mogli da vas stave u neke policijske noteze za prismotru, koji se nadam da su hipotetički i da sloboda govora i interneta postoji još. „Nepismenim“ tekstom u slučaju krivičnog gonjenja bi na sudu mogli da se pozivate na privremenu neuračunjivost i ludilo. Menjajte ip adrese, restartujte modem, koristite proxije , brišite kolačiće, ako vam banuju ip adresu ili nalog.

 Crveno-bela boja je uvek isključivo Zvezdina, i svakom crveno-belom mediju zbog boja njihovog logoa, državi zbog boja (pruga) na zastavi, sportskom klubu, mts i ostalim firmama treba uzimati reket i pritiskati ih za pare zbog stečenog profita na talasu popularnosti naših crveno-belih boja.

-Boriti se za promene ili bojkotovati medije itd, gde su vesti pisane crnim slovima na beloj pozadini !
- Tamo gde je moguće pisati crvenom bojom slova. Nikad ne koristiti crnu tastaturu (ako ste na kompu ili lap topu, može sivo belu, ili nabavite nešto treće. Za telefone, androide postoje crvene i Zvezdine keyboard teme.
-Isto borba ili bojkot medija gde je "crveni palac ka dole" za negativan komentar.
(Crvena boja Srbina, se satanizuje u podsvesti ljudi te to dovodi do loših rezultata i smanjene posete)

-Takođe poželjna elokventsnot u izražavanju i sastavljanju rečenica, pravopis. I dobro poznavanje Zvezdaške sportske i navijačke istorije, trenutnih dešavanja, kao i bliskih grana sporta i kulture, ekonomije, politike.

Kako se odlučiti po kojoj liniji grobote  prozivati u komentarima? Sve treba da je u skladu sa vešću i dnevnim političkim događajima, a ne samo kao replika na njihove uvrede,  dozirati i odabirati pravilno umetnost je ciganskog botovanja. Napad je najbolja odbrana, izbegavati defanzivu, uvek uz ofanzivu. Na jedan njihov; dva naša argumenta ispaliti.

Svi komentari koji počinju sa " iako sam Zvezdaš blabla", jesu grobari prikriveni koji glume realiste ili partijsko murijaški novinari. Pravi Zvezdaš isto nikad neće ni na vest o nekoj huliganskoj tuči, gde je ubijen grobar, izjavljivati saučešće, osuđivati nasilje itd, to rade ovi policijsko partijski komentar botovi. Niti poštovati ni tuđe medijski legendarne igrače,ni reprezetativne igrače, niti će navijati da da gol za reprezentaaciju njihov fudbaler. A kamoli ako ih sudija ošteti nekom greškom, za penal itd, glumiti realistu i moralistu, pritom zaboravljajući da kažete da ih je "stigla kazna za sve krađe iz prošlosti i stići će ih još puno puta". "Ko vas jebo godinama jebaće vas opet" i sl. Ako i osećate ljudskost, empatiju zadržite to u sebi i ne gubite dragoceno vreme na komentar, već utrošite smišljajući kako da pomognete Zvezdi da pobeđuje, dođe do novca itd. Posebno biti oprezan od medijske manipulacije na neutralnim portalskim novinskim i svim ostalim sajtovima, a i forumima koji su većinom u vlasništvu grbarske hobotnice, gde na perfidan način kreiraju lažnu sliku realnosti nadajući se da utiču na svest neopredeljnih, neutalnih, slabih navijača i izmanipulišu ih za njhovu stvar, i u političkim zabavnim vestima.

Ono što jesmo mi zvezdaši, a nisu oni, isticati radi nabijanja kompleksa :
Svetski Evropski prvaci, Bari,Tokio, Vladari Evrope/Sveta, Šampioni, Prvaci države, Duple krune,
Trofejniji FK klub (prvenstvo, kup, SDCZ sportovi…), Derbi ubedljivo veći broj pobeda, Više golova,
Rekordi (vezane pobede, bodovna razlika +35, najveći broj bodova. itd) Derbi serije bez poraza od 6 godina
Zvezdaši , Delije, Srbi, Pravoslavci, Četnici, Građani, Gospoda Cigani Ludaci, Crazy North,Ponos grada
Manguparija,Reakcija,Psihodelija,Mobilizacija,Severna armija,Institucija,Dominacija,Orthodox Bratija,
Najbrojniji navijači, Najjači,Najbolji,Najlepši,Najveći klub\ Stadion, Zvezdina mašina, Zvezdo zgazi ih sve
Zvezdine Zvezde, Rajko, Šeki, Džaja, Pižon, Piksi… 1991,  Stari zvezdaši, javne ličnosti , navijačke legende .
FKCZ Simbol \ Stub Srbije (pored SPC, SANU, Vojske).  Srbija, Beograd, Crvena Zvezda !!
CZBG korstiti ako ste iz Beograda zbog Bg, CZBG ne znači samo CZvezdaBeoGrad, već i Cigani Zvezdaši Biju Grobare. (bar po mom tumačenju, nigde nema zapisano zvanično značenje akronima).

Te pozitivne po nas izraze promovisati i korisititi ravnomerno, jednako u rečenici,sa ovim negativnim po njih. Što češće pisati Crvena Zvezda šampion, prvak, pobeda, titula, najbolja, #1, i slične pozitivne reči kraj imena našeg kluba. Tako da bi se magijom učestalosti prizvale pobede i titule. Jer deluje da je novinskim naslovima internet zatrovan negativnim naslovima, komntarima i rečima o Zvezdi, a pozitivnim o Govnizanu.

 Stalno pominjati brojne Zvezdine legende igračke,  maestralne golove, driblinge, majstorije, trenreske upravne veličine, sećati se velikih i neobičnih utakmica i pobeda, Pričati o Zvezdinoj slavnoj  i sjajnoj istoriji,  i samo o Zvezdi i njih ne primećivati je ono što jako puno boli i vređa prdizane i ostale sitne protivnike. A nama pomaže da pozitivnu energiju usmerimo ka golovima, pobedama, titulama i rešavanju klupskih problema funkcionisanja.


Ono što oni nas smeju negativno da zovu je:
“Cigani”.. ( jer..... ne znam ni što nas zovu tako.. ali eto ostalo i od franje i titovog besa na našu pobedu u tom nekom od prvih derbija (i parole zvezdaša - Cigani pozdravljaju svoje šampione..) Mi smo Cigani najjači smo najjači!
I ne znam šta još... jer sam sve poništio što bi mogli negativno reći nama.Svakako pored komentarisana treba i ići na utakmice, na naš stadion pogotovo. SVI NA MARAKANU! Biti veran odan Crvenoj Zvezdi, voleti svoj klub gde god igra, a ako niste u mogućnosti, onda gledati svaki prenos uvek! I samo Zvezdine utakmice gledati, a ne drugih timova, pogotovo ne smrdizana. Ne gubiti dragoceno vreme na njih samo znati kad igraju, navijati protiv prateći tekst izveštaj, eventualno pri kraju gledati i navijati da prime gol u zadnjim minutima. Lično, Dez kao autor teksta ne gleda njihove utakmice, niti izveštaje iz medija, ne posećuje tužne sajtove prdizanovaca iskompleksiranih, jutjub klipove, oni ne postoje! O njima se informišem samo na zvezdaškim sajtovima i forumima. Dok sam svaku Zvezdinu utakmicu (zvaničnu i prijateljsku) ispratio u celosti od 80ih, ili putem radio, tv prenosa, tekst prenosa ili na stadionu. Pomogao pobedama navijajući ili astralno projektujući se magijsko daljinski. Samo oko desetak utakmica propustio od 80ih do ove 2016 , jer zlikovci nisu prenosili ni na tv, ni radiju ili nastavnici u školama taktički uvežbano pretili izbacivanjem, kaznama u slučaju bežanja sa časova zbog fudbala, a za odlazak na stadion se često nije imalo novca.Utakmice ostalih timova na tv gledam samo u slučajevima opšte dosade ili eventualno finale LŠ i Svetskog prvenstva, i poneku utakmicu reprezentacije gde ima više Zvezdinih igrača u ekipi i igra se na našem stadionu Rajko Mitić. Što se tiče košarke tu je slična situacija, a ostali sportovi se ionako vrlo retko prenose, pa nije baš sjajna slika vernosti.

Krvavo se boriti se protiv medija, televizija koji sabotiraju prenose fudbalskih utakmica C.Zvezde na državnm frekvencijama RTSa\RTB, i guraju u kablovske TvArenesport itd i na ilegalne net strimove vaskoliko Zvezdaštvo, koje zarad loše slike ne može da utiče telekinetički na rezultat. Zvezda je zakon, i na državnoj javnoj TV mora da bude uvek i besplatno, a ne da se pljačka novac vernih navijača. RTS je medij okupiran od strane grobljanske hobotnice. Država mora da ukloni sve partijizane gebelsovske iz tv i radio sportskih redakcija, i postavi zvezdašku ekipu novinara, pa i da vrati legendu Milojka Pantića. To treba i sa ostalim televizijama, kao i raznim okupiranim smrdljivim novinama poput Bljica, Žurnala, Novosti, Mozzarta, b92,Mondo, Telegraf i ostalih zlonamernih portala koji su gotovo svi govnarska podvala. A njihove zloglasne “novinare” i kolumniste streljati.

Onlajn komentarisanje nekad davno nije izgledalo kao što vidite danas u mainstram internetu, sve ovo navedeno je bilo normalno, ljudi su se vređali najgore,pljuvali, psovali, pretili.. internet je delovao kao ostrvo slobode prirodnog duha čoveka u moru hipnoze realnih pravila ponašanja i medijske hipnoze i kontrole uma, međutim, u želji izjednačenja interneta sa realnom dimenzijom moralnih pravila vlastodržaca kao javnog medija usledila je cenzura mnogih sajtova, cenzura slobodne pretrage , google govnara i sistema kontrole, sve negativno i nepoželjno se sabotira, briše i gura u drugi plan, jedino taj neki deep web gde se komplikovano pristupa podseća na internet prošlosti. Takođe društvene mreže, FB, Youtube, mobilni smartfon telefoni, nekakve aplikacije su umogome doprinele hipnozi iskonskog zvezdaškog uma i slobode srpskog i globalnog duha, u kome se sluge sistema manipulatora štreberske nerd geek grobotnice bolje za sad snalaze, iako to ničim ne zaslužuju, sportski ni navijački. Možda jer Facebook, Jutjub, Google, Yahoo i još mnogi bitni serveri i sedišta tih kompanija nalaze na San francisko poluostrvu, odakle manipulišu
internetom, umovima, a pitanje je da li svi korisnici vide ono što vi vidite, ili se svakom pojedincu emituju posebni program matriksa pod spin kontrolom NSA,CIA,BIA i ostalih tajnih službi.

Tehnologija se ubrzano razvija u pravcu integracije u ljudsku svest i telo, uskoro će i čipovi zameniti razne kartice, kao i telefone. Transhumanizam nameće kibrog robotizovano android društvo koje nam neumitno sleduje, možda je to i povratak robovsko robotskoj avatarsko kompjuterizovano savršenijoj prirodi čoveka, a možda novi način porobljavanja slobode čoveka, međutim, mi navijači Zvezdini moramo obezbediti dominaciju u svakoj realnosti i na svakom polju i pod svačijom vladavinom zakona, da li je to ljudska nesavršena svima poznata realnost, ili paralelni borg univerzum, je manje bitno od uspostvljanja naše stvari kao dominantne sile ili programa. Zato je važno ozbiljniije svi da shvate i ugrade u sebe elitni ultra zvezdaški program, applikaciju apgrejd, antivirus zaštitu, kako god, a ovaj pZk program ubrzava proces te adaptacije zvezdaške i kolektivno neutralne svesti čovečanstva, pomažući toj ideji...... Pre nego oficijalna režimsko državno partijsko sistemska oligarhija zauzme položaj manipulacije i nametanja njihovog programa gde sport i Zvezda nemaju značaj koji bi trebalo da imaju kao najjači i najveći klub na Svetu! Mi zato našim zvezdaškim protokolom treba da prodremo toliko duboko u svako biće vanvremenski i vanprostorno bioinženjeringom do same srži genetske modifikacije DNK lanca.

Biti Zvezdaš je velika čast, zadovoljstvo ali i obaveza i stalna borba. Svoju odanost ka klubu treba isticati svuda i svakog dana u svakom pogledu. Mnoga iskušenja vas vode na druge strane i ka drugim zanimacijama, programima što su inicirani od osoba kojima ljubav ka Zvezdi i želji za njenim trijumfima nije u voljnom opticaju. Na internetu to su razni sajtovi i aplikacije. Zato svaki novi onlajn dan započinte sa Zvezdom, kao prvo FKCZ sajt stavite kao Home page, ili posetiti obavezno svaki dan zvaničnu stranicu kluba (prvu po redu, da Zvezda uvek bude prva, da se rodi nova titula, (ako imate foldere u kompjuteru, otvorite prvo Zvezdin folder, ili aplikaciju u telefonu) tek potom otvoriti sve ostale sajtove, forume zvezdaške, pa tek onda novinske sajtove u potrazi za vestima, fejsbukove i ostalo. Primenite program komentarisanja u cilju širenja duha zvezdaštva, kao i napušavanja govnara po komentarima i ostalim sajtovima gde ih vidite. Teme kompjutera ili telefona neka vam budu crvene, sa Zvezdinim wallpaperima. Pustite mp3 plejlistu Zvezdaških pesama, na jutjubu slušajte snimke navijanja Delija, i pesme i snimke utakmica.  Tokom krstarenja netom nailazeićete, na razna iskušenja koja vas mogu odvući dalje od zvezdaških sajtova, npr. igrice, zabava, porno sajtovi i ženski profili, i šta znam sve, ali budite jaki  znajte da su to sirene koje mame mornare u propast, ne budite slabići. Držite kraj računara  Zvezdin grb ili neko obeležje, da ne zaboravite na svoj klub (ili stiker na telefonu). U svom domu imajte na zidovima grbove, šalove, postere nalepnice!

Veliki pravi Zvezdaš biti znači iskazivati i širiti svoj crveno-beli stav svuda, i van svetske elektronske mreže,. Tu ljubav ka klubu u reali započnite idenjem na utakmice, stadion i kad nema utakmice, i učlanjenjem u klub, pretplatnom kartom, prioritet kod toga je davanje novca Crvenoj Zvezdi,  u svakoj prilici, kupovati prozivode u Red Star Šopovima! Sve što se tamo nudi a ne da isto to redovno kupujete dugde, Ili kupovati sve u radnjama koje drže Zvezdaši, ili sponzori kluba. Sigurno ako nemate para za sve ovo, da treba preskočiti gluposti kao hranu, piće, cigarette, izlaske.. i davati novac samo Zvezdi. Hrana je zlo (franja, sranja, hrana). “Biću uvek sa tobom makar nem′o leba. bodriću te Zvezdo i na marsu ako treba” * ovo Mars uzeti sa zadrškom, jer filozofsko pitanje je da li mars uopšte postoji, da li treba verovati dušmanskoj NASI i njihovim montiranim snimcima sletanja na mesec. Dalje, skoro svaki dan nositi na sebi odeću zvezdašku, ili Delije prozivode, ako je to previše riskantno onda nešto crveno imati na sebi. Dalje, šta god kupujete ako postoji u raznim nijansama odaberite crveno\belo, recimo četkice za zube, paste, automobile. Zidove tapete farbajte u Zvezdine boje i simbole. Nosite crveni sprej sa sobom gde god ste napolju precrtavajte protivničke grafite i svoje ispisujte. Svako jutro i dan započnite sa imenom Crvene Zvezde i nekom pesmom. Recimo “Od rođenja mog,nije proš'o bez imena tvog,ni dan ni godina,Zvezdo Crvena…”. Ako jedete uopšte, jedite najviše crvenu hranu.. lubenice, trešnje, jagode, pečurke, paradajz.... * Zapravo paradajz počinje na par, pa nema tako elitnu vrednost, isto kao i paprika smrdljiva odvratna. A pasulj  nije tako gadljiv kao paprika, ali izbegavati i to, a i nije crven...  glodari svoje komplekse iskazuju u mržnji ka crvenoj hrani, pa i mi moramo izbegavati i crnu hranu.  Zasadite i jedan bor ili jelu pored kuće, ili u blizini stana. 

                                                                   ***
Svi navijački realisti i novopečeni zvezdaši moraju da nauče ovu vrstu prozivanja i ponižavanja stoke u realnosti i u komentarima. Neko treba napraviti dakle zvanično jasan tabelarni i ilustrovani  prikaz svega ovoga, da i najmlađa deca razumeju kao i neuki, ili novopečeni Zvezdaši. Tako da u dogledno vreme usled naše pobede, se i prestane sa prozivkama, i pređe na rat sa elitnijim stranim navijačima kad Zvezda bude stalan učesnik i fudbalske evropske Lige Šampiona, pa i jedne svetske i svemirske.

Naš konačni cilj ove borbe da grbar tastatura doživi nervni slom, infarkt, dok pogrbljen sedi za računarom ili telefonom, da mu eksplodira glava. Ako ne možemo fizički da ga nokautiramo, moramo to na daljinu.

- Pravi ciganšturski bot u komentarima će uvek prednost dati prozivanju pljuvanju i provociranju prdizanovaca (nabijanju kompleksa), žaliti se na medije, sudije i državu, u odnosu na priču o datoj temi sportske analize, što bi bilo ekvivalentno u virtuelnom ratu realnom stavu - ne raspravljaj se, nabodi ga. U tome je suštinski razlika imeđu Delija\Cigana i običnih Zvezdaša i simpatizera, ljubitelja spota. Ipak u nekom konačnom gospodskom DEZ miksu jedne i druge karakterne crte i strategije, treba balansirati vređanje i Zvezdašku priču.
 _______________________________________________________________________________


U komentarima na grobotizovanim portalima vesti (a i forumima, facebooku, yt, itd, pa i u realnosti) se prava  Zvezdaška verzija stvarnosti ne dozvoljava, sakriva, jer je u svom očajanju kompleksa i zlobe mala pratizanska medijsko propagandna krimi hobotnica svuda uvukla svoje pipke u zadnjih 20ak godina, postavljajući svoje ljude (plaćenike) sve od kvazi novinara, do cenzora komentara, a sigurno da su pri toj okupaciji medija, tv, novina, "neutralnih portala" i imali nečiju pomoć sa strane, državno partijske i vansrpske. Na sve to stiče se utisak da i oni botovi koji brane našu stvar tamo u komentarima, su neki partijaško, udbaško, novinarski kadrovi koji rade po nekakvim udžbenicima korektnosti, pa izuzev isuviše realistične i prozvezdaške priče, od vređanja znaju samo da kažu " franjevci, grobari "  i sl . nekoliko standardnih uvreda, a govnarskim botovima se pored "cigani" u raznim oblicima,  pored gomile laži, kleveta i manipulacija aktuelnim i istorijskim činjenicama, na kojima taj sitni klub opstaje kroz vesti, dozvoljava da kreiraju i mnoge nove vrste prozivanja,  te usled cenzure naših brojnijih komentara deluje kao da je svaka novopečena uvreda već čvrst standard, na koji mi nemamo odgovor. A dokazi i istinita verzija ko je ko i kakav, je sasvim suprotna.

Premijer Vučić i vladajuća garnitura mora da zakonom uredi medijsku sferu zasnovanu na navijačkoj istinitoj istoriji, pravu brojnosti i pravu na vređanje, a ne na propagandi i lažima nazovi novinara, nastavljajući antizvezdašku politiku prethodnih grobljanskih garnitura i srbomrzačkih stranih ambasada. Tako da se napravi pravilnik, tabelarni šta je dozvoljeno u vestima i prozivanju na komentarima, a i parolama na stadionu. (sve ostale prepirke oko državnih para, pobeda,trofeja, nameštanja, sudija su manje bitni trenutno, iako jako bitne da se naša snaga i pravda i tu poštuje ). Nama Zvezdašima koji smo ubedljiva većina sa oko 70% navijača u zemlji, se mora obezbediti medijska dominacija i priznati ubedljiva pobeda i u ponižavaju protivnika (pored istinite verzije istorije, finansijske strane i slavlja titula) ne zato jer mi više vređamo i jer smo bolji i pobediti moramo u svakom vidu takmičenja sa ovim prekoputašima gubitnicima i sistemskim štreberima, nego jer govorimo istinu o njihovom "malom lopovskom usraškom partijaškom klubu" i iskazujemo spontano našu snagu i veličinu, a to što se ta istina o njima poklapa sa nečim što je nazvano uvreda, psovanje, pljuvanje, ponižavanje je samo oblik slučajnosti i nerazumevanje  neprocenjive vrednosti našeg umetničkog stila izražavanja. Vlada Srbije, Evropska unija, i ostale elite vlasti pored obaveze obezbeđivanja Crvenoj Zvezdi domaćih i evro titula, moraju da uvrste ovaj pravilnik u legalni sistem distribucije u javnoj i medijskoj sferi, jer u protivnom Sjedinjeni Dezovi upisi Interneta , kao najveća onlajn sila na svetu, biće prinuđena da reaguje žestokom intervencijom, i ka sistemu medijskih agenata, novinara, kao i nizom sistemskh sankcija zbog kršenja osnovnih ljudskih i liberal nacionalnih prava, istine informisanja i sloboda izražavanja i nabijanja kompleksa dušmanima SD Crvena Zvezda.


___________________________________________________________________ЋИРИЛИЧНА ВЕРЗИЈА ПРОГРАМА 

(prevedena uz pomoć onlajn prevodioca, stoga delimično neadekvatna za čitanje. Uskoro biće uređena u realnom smislu)


*правилник ЗВЕЗДАШКОГ коментарисања* в2.91 - 9.1.2017

(једном за свагда - победа је наша!)
Ми противничке навијаче клуба (чије назив се не спомиње) погрдно назване -гробари, законски смемо на интренету као и у реалности да понижавајуће зовемо:


"гробари" (јер су црни, из хумске, смрдљиви ко гробље лешеви, тужни, ружни итд."гробоши" је мање погрдан израз)

"гробарске пичке", "пичке", "пичкетине" (доказано безброј пута у тучама, отимању "црно белих застава, симбола пичкетина"... итд, као и спортско клупски избегавањем одигравања дербија, бежањем (самоелиминацијом) из плеј оф-а од нас у кошарци, признали паролом на дербију да су "пичке највеће").

"глодари, мишеви, пацови, хршчци, зечеви" (ово задње са задршком јер зечеви су умиљатије животиње и стручно кунићи не спадају у глодаре, а дивљи зечеви у контексту страшљивоти, а не одвратности) у коментарима помињати Дератизацију ( примери - гробари заједно као некад, мишеви заувек! пазите где газите, пацови пРАТизански, пацојевић тренер, фрањини хршци загребачки. плашљивији од зеца, панк панатаникос полубраћа усташка, зека лопов.)

"гурбети", "габељи","гробаљи" (јер је погрдна реч слична гробарима, а роми најчешће се баве гробарским пословима, и ђубретарским, (Ћале ти је у ђубретарима, кева курва за сто динара) враћамо им за Цигани,али задржавамо из фазона "Ми смо Цигани најјачи смо најјачи" ,"Јебаће вас Цигани Лудаци", "Цигани господа", "Циганштура вас кара","Цигањи".)

"пакистанци"(јер им је име слично тој нижој гаравој исламистичкој раси (за разлику од цивилизованије хинду ромске популације), такође алузија на песму"индија, пакистан свима пуши". Израз почиње на "па" и завршава се на "ан". “Мусави паки”, “паки” скраћен израз за њих, потекао из Енглеске жаргонске хулиганске/скин/пунк субкултуре.)

"талибани, муџахедини, исламисти. терористи, Исис, исиловци" (због црнобеле заставе, терор им је била застава (отета ваљда) а исламизам\турцизам им је у коренима због огромног броја десетина бивших играча, тренера, којих има на десетине више него пар наших, припадника ове дивље арапске козојебачке религије, чији менталитет пичкастог насиља исповедају (постоје оправдане антигробарске песме где се спомињу талибани, муслимани, бин ладен)

"идоли балија, муслимани, мустафе, мујаре, обрезани, потурице, турци , турски ракари и коњушари" ((они насбезразложно *3 прозивају за 'турске коњанике', а смејали се ти турски коњушари, убиству Јагоде и пријатељују с бешикташем и турским паоком. Због наших антигробарскх песама које имају повод, љајића,омера,јусфија, дуљаја и због оргомне муслиманске субхумане ниже азијатске популације која навија за њих, и прелетачких изрода проданих потурчених ракарских играчких Мустафа и навијачких јањичара). * Онај Шеик је домаћи ром, лажу народ.

"шиптари, шиптаризани, семенкари, фк кк птаризан" - десетине шиптара је играло за њих, вокри косово уефа мафија. Албански фљамуртари јеб′о, згазио и избацио семенкаре (арнаути продају семенке) из европе 80 и неке (гробари, питари, шиптари ), балисти, албанска мафија- нарко картел гробарско муријашки, АЛцатраз мафија, седиште код Бг џамије, алахови (алцапонеови) следбеници, тачи/тадић, албански двоглави орао (паок) црне боје овог дивљег племена са кавказа које узурпира Космет и тврди да су староседеоци илири,који су заправо Срби потекли од Св Илије\Перун\Зевс

"Говнари " (јер је израз слично ′гробари′) јер су смрдљиви "усРаше",фрањини страшљиви говноједачи циганских гована.

"срањевци", "фрањевци", ""св фрањо ассишки \католичка слава клуба" (основан им клуб тог дана и на Рамазан) Св Ф. заштитник животињ/ске фарме, зоофил. Ватикан, папа фрања, фрањини туђмановци.. *2 СФРЈ. јУг, други грб = слово У.

“франкенштајн”(латино масонско језуитски пројекат састављања шест различитих народа (јсдп буктиња грба) у једну југословенску регионалну државу. Франци, фрањцузи, белгијанци, италијани, жабари. Брис Татон, Борис (карлоф) Тадић, Броз Тито. Брисел, НАТО. Свињошевић тренер у лиможу. Франкократија... претеча латинског римског империјализма средњег века противна грчко православно византијском царству. Одговорни поред аустроуг. за отоманско-турску окупацију источне Европе. Антисловенско\антисрпско племе франака, латини француска\италија\уефа мафија, римска империја Ватикана, створила усташки црнокошуљашки антисловенски покрет, који нема везе са изворним аријевцима).

што затвара круг те су "усташе",“ујке ,ујаре” “бечки коњушари(исто и Сло)”, (јер су У црне боје, злотвори болесни геноцидни. Ф.т. их је основао,или бар био председник Јсд и променио боје дресова, првобитни тим пун домобрана, хрватских фудбалера,стога и навијача.управа. НДХ Усташка младеж је имала исти фонт као данас званични пртизанов.

"ЦРОно-бела говна" (увек уместо ′црно′ писати ′цроно′, са алузијама на цроате, "курвате", "кроасане", (а секундарно и на паганског бога Цроноса\Сатурн\ Сатанисте) - Стих песме Делија "пушили сте динаму,после и цибони, црно бела говна сви сте ви куртони Србију нам брукате бежите одавде дал' сте икад чули химну Боже правде".

на само "говна" још једном тврдимо копи-права зарад навијачке песме - Пуне трибине ..једите говна.“ “балеге”животињ г.

"прдизановци", "прдизанус", "фартизанал", "педеризанал" (смрдљиви прдеж, анусна фаза заосталог и настраног дела нације) испрдак,"срањевци","говно-једачи"(песма ′пуне трибине′, парола Делија (Пртизан 3 анал сеx)

"папа, јсд папизан, папизани", папучари, папак ( папа, католици, ватикан, света столица, свето срање, фрање, пооп)

"папагаји" (понављачи наших оригиналних навијачких песама, плагијатори)

"копије", "лоша копија" (јер краду, копирају нас (цопy север=пасте југ),"плагијатори", другонастали клуб, основани после нас старијих, млађи неоригинални клон, јајарски преузимају нашу љубав, идеје, песме и кореографије). У очају плаГијаТоРи присвајају многе историјске, јавне стране преминуле личности, који су пре заправо стари звездаши.

"ГеЈеви" ( ГЈ инцијали њихове групе подсећају на ГЕЈ лоби, "педераши, фурунаши, гузичари итд" (жаре+ парангало, гејбари пријатељи с разним шареним групама. "пробаблy.. први гејеви у граду") - Ми први почели овај тип прозивке - са две анти гј кореографије, у дугиним бојама њихов назив и шарене "братске"стране групе), а њихово -гејлије је бесмислен очајан дечији цопy пасте назив, у очају гроБиарског спс/дос режима смишљен. Постоји и педерашки порнић на порно сајтовима лика у пртизановом дресу. (А њихов имбецилни напад на наше Олимпијакос православно братсво је одраз њиховог усташко католичанског исламско шиптарског духа. Но, они су се напушили ПаоКаре у својом копијском и шареноликом братству, па мисле да ми стрејт смо слични. *Реформисани у ГејТРанџе послују данас. Односно гтр /гробарски треш ретардизам, фацебоок пројекат или шта су већ, квази панк сектица наркомана и комплекса.

"парадери" ( Сан Фрањциско геј град , прва парада срама 1970 одржана, кад и њихова измишљена лажна година оснивања гробара од дјуре шиптара модног геј зекстре и 70% попуста у кројачким радњама. У 70-ом Кинеском блоку су једино главни у Бгд. Хуго бр. 70 се испишао По њима. Гробари марш у Кину. Уз сво поштовање што је кинески народ урадио за наш српски, њих можемо звати и коосоки “кинези” трансвестити). *(парадирају педерски, партизнаски, партијашки, парчатори Србије, паразити, паризани/паре-лопови-мафија) СФрЈ, југословенски пројекат. * 1945 су Цигани Звездаши основани. Делије Север1989. Тако да смо и клупски и навијачки први и старији.

"пуританци", "секташи" (црвени секташи?! - Ми смо Црвени Сексаши и јебемо ваше пуританске мајке!) (секта и секташи у негативном контексту, се може користити и само ми имамо право јер су они "мањина" отпала од већинске религије (звездаштва) као и од већине Срба/Православаца (као фрањевци, католици, протестанти, суботари, адвентисти.. па и муслимани ,јевреји. А и сатанске врсте секти црна ружа, ото. итд које нема сумње да практикују и на нивоу управе овог малог фрањевачко језуитско јеврејско сотонског пројекта, насупрот нашег већег темпларско малтешког руског утицаја, али не и пројекта. Свакако то што Делије имају симбол Црвеног крста Св Ђорђа, и Реда Змаја, нам даје право на темпларску историју и банкарски новац, која је у сукобу са овим другим неким тајним владарима црним папом и племством који контролишу ватикан, лондон, јудео банкаре и остале антисрбе. Међутим та прича нема априори везе са сектама, као званична дефиниција. Ипак систем је непријатељ чисто Звездашке хегемоније, а све религије а и тајне организације су део хипнозе и пацифизације, те стога свака помоћ правих људи, од атеиста до оних који се сматрају секташима и сатанистима од већине је добродошла у борби за Звездине победе и трофеје.)

"жене у црном"(угрожена мањина гробљана тражи и кука за своја права, мрзи све српско, носе црно, пичкице. Секташко политичко удружење са геј лобијем, хуманитарним фондом и осталим сорош мосад циа организацијама, предводи антиспрску саботажу под плаштом антиратних, мањинских и женских права.)Јадном пфц намештане титуле.

"силована деца", "ђубретари", курвини синови, курве мушке, кучке. и још бројни изрази из нав. песама. ( јебали их ми комшије као децу, тужно детињство, данас комплекси имају трауме (спортске и хулиганске) - ђубретари, ромкиње проститутке са штајге. Свакако да свака песма Д/с има позадину и дубљи смисао. И не промовише педофилију, али у јеку промоције хомосексуалности г.ј лобија, морамо и ми нешто узвратити, гробарска деца нек нас се плаше, хаха, (но, они сами трпају своју децу уз тумбаса маскоту) такође и дендрофилију као контру њиховој зоофилији, некрофилији).

"пратизани, југословени, титоисти, комуњаре". (стандардно, тито је ваш..., најгоре комуњаре и зилковци југословени су били и још су им у управи и око управне банде малог лоповског клуба са армијског пашњака.*1

"ЈСД" (увек ако културније пишете.. стављати то Ј слово, да се зна да су југословени ( и потом уметните чуђење што добијају новац од Српске државе Југословени, и што нису укинути с нестанком те државе?!) ЈНСД НеСпортскоДруштво

"партијизани", "фк партијизан"( ту им враћамо за оно ′звијездаши′, уједно ударамо контру на партијску линију комуњарску (тито партија црнобела армија), али и ове тренутне странке - јесу партије које им намештају - Лично мислим да би овај (фк партијизан) израз требало чешће користити, као и "партијаши" је исто пожељан назив, јер је народу мука од свих тих партија, крађа пара итд. А и гробари се масовно учлањивали у разне партије од јула,спс,срс,дс,снс. - Смрт партији и загребачком Паразиту државних пара. Партократија партизаиска парадира и парча државу.

"фк пеналтизан" (судије им суде непостојеће пенале, вец деценијама су брука и антипропаганда фудбала, чести пенали у 99 минутима, из офсајда, ван 16м, клуб из хумске носилац светског рекорда по броју досуђених пенала у једној сезони..) Ако Звезди досуде неки сумњив пенал, то раде намерно да би ови заузели судијску организацију.

"пандури", "муријаши", “гробиари”,"полиција коалиција","Керови, жандари, корњаче”дрот,пајкан,ундур" (јер пандуровић био голман (успут сећање на њега ће им окинути у глави трауму од 100 дербија"), они нису навијачи већ муријаши... смо их назвали и на графиту скоро, а то је у паралели са "муралима" које пан(ду)кери цртају безбедно јер полиције нема нигде да хапси за тросатно жврљање градских зидова, дачић министар полиције /премијер им је водио клуб, злогласни жути шеф гроБИА саша вукадиновић, водје све мурија, значкатраз, птј, сведок сарадник, друкаре, жандари нас гањали, покушавали са јочићем да униште навијачки покрет,хапсили Џају, плавци нам дугују много, гумени меци деци, пандур трајковић због кога је Урош робијао, а медији нас разапињали је гробар, монтирана лаж је да је звездаш, јер Звездашима не би сметало паљење бакљи - симбола за гол и победу).

"Сељаци, љомбери, рурал, брђани, дођоши, шабани, чобани, стока, затуцани, сељобери,љаксе."(јер су већином навијачи пртизана и играчи им дошли из загорских села хрватске, са брда ЦГ, Херцеговине итд.. глупи су и примитивни , необразовани, нецивилизовани, овце сељачке, слуге режима (Ми Звездаши \Делије Београђани, Грађани, цивилизовани, господа, културни, паметни, урбани, мангупи, шмекери, послератна Реакција) (пример употребе- "Гамад сељачка, стока ломи столице на београдској Маракани, овим загорским кравама и биковима са југа, боде очи и српска црвена боја, поред Звездине убедљиве победе. То су пичке и не смеју нас да нападну, без мурије. Зову чобана Ивицу да се врати, гласачке овце система и партија, довлачи тадић и спс телад из Бабушнице да Пионир буде пун”.)).

"Але гробар је, права сељачина, он слуша булат марка, и сакић синана!"(музички стил просечног патизановца и гробара је нема сумње у складу сељанштином и несрбизмом - Синан, Шеки турк, Булат.. итд.- Док ми господа Звездаши, Делије и од народних певача имамо суве изворне музичке квалитете, боеме попут Томе Здравковића, Мирослава Илића, Цунета Гојковића... а свакако од рокерскије музике ту су Чорба, Бајага, 357, Директори итд. Употребљавати ово у случајевима кад они нађу неки небитни певачки пример да нас сатанизују или ако помену Цецу (која јесте богиња за њих у смислу раних радова почетка 90их, после је пропала под Аркановим заблудама, плаштом криминалног крила СПС и (гљ)ивице гробара премијера и министра МУПа, наследника лоповлука М.Марјановић. и скорије Ружића, Вучелића - албанске Вокри Фсс нарко и естрадне мафије. Сељачко криминална крила СПС ЈУЛ(чланске књижице имали глодари) СРС ДС ДСС ... су свакако одговорни за намештања утакмица и отимање непризнатих титула од 1992 до 2014, али гробари се опет изгледа судећи по скорашњим графитима масовно учлањују и у СНС и МУП ).

"Систем" и "АнтиСистем " - (Пеца Панкер- Директори, Шахт, НБГ - Ои,Скинс итд- су доказ да Делије\Звездаши су примарно изворни бунтовни Панкери и Ои! пунк зачетници и доминатори на овим просторима ( у складу са старим Србским Реакционарским духом, настављена је Антиситемска борба, бунт и револт и кроз музику и непокорни менталитет ка ауторативним режимима, који је прерастао и у балканске ратове и рушилачке демонстрације. А шиптарско сељачки олош са ЈНАнал рупе, односно гробот тастатура паћеничких падавичара, слуга режима лечи фрустрације спортски угњетене мањине спинујући ствари лингвистички о њиховим папским везама са панком, панатаникосом, панамом, панинијем и ко зна све чиме. Кроз системске медије и системску пордршку прави пропагандне пројекте, зарађује паре за нарко кланове,штампа музичке албуме и уз мурију црта мур(иј)але. Стога они јесу системско зло, Партијски клуб Режимски клуб и навијачи, срећом малобројни. Иако писац ових редова слушао више Хеви Метал у младости, и Панк сматрао ривалским, тврдим да је ауторитет и дух изворног Пунк-а установљен на Звездином Северу одавно, (Пуне трибине \Пунк) а поготово са медијском појавом Директора 1991, уз квалитетан звук изворне народне традиционалне српске музике, свих жешћих стилова метала и понеке готивне опште популарне песме из забавне, поп итд. домаће и стране сцене, милионе Звездаша данас чине прави здрави људи, насупрот кичу и неукусу којем ови дођоши шабански сплаварски гробошки и партије на власти деценијама популаризују кроз медије, тзв. маинстреам стране музике, коју Сорош и лични антисрпски зликовци намећу на радио и тв станицама, као и ову Пинк-Панк, ГРанд ријалити идиотску сељачко системску културу за шире масе. Цеца им смета јер станује код Маре.А тито је њихов комша

"ружни", "ругобе", "габори - габорке", "гробови", “наказе” (јер им је спс ружић транџа вођа, јер реч "гробар и габор" су сличне, играчи су им ружни, специјално користити за женске навијачице, то ће их инстант удаљити од навијања)

"глупи", “глупи гробари..." (Јеби Звездо глупе гробаре... легендарна песма, а глупи јесу, реални то виде, а то што смо ми бољи и успешнији и популарнији тим, клуб, навијачи доказује њихову глупост, а нашу памет) “плавуша”зоурана.

"глуп си" (у расправама настојати да се обраћате говнима у једнини, а не множини, јер тако се стече утисак да је само један гробар,а не да их има више,тако да се неутралним (ако такви и постоје уопште) минимизира тврдња

"ретард, будала,,кретени,идиоти,морони,имбецили, "мајку ти јебем", јебем вам матер, "дабогда..." итд просечне класичне српске псовке, које описују њих ментално и јебу им све живо уз клетве, ми можемо користити, нешто ређе у необавезним разговорима,препиркама, јер за елитно звездаштво, антигробљанство мора много више.

"тумбаси" (онај ментол ретардирани навијач, сви су такви глупи,ружни, смрдљиви, прости, дебили, монголоиди, љиге, блесави, крембили, фуњаре, леваци, рошави, штрокави, ћелеви, ћорави, аветиње, џибери, чобани из околних села Београда,(тако да све у тој (101) линији њихових прозивки да смо ми *ментоли, дебили- не може да важи!

- *Звездин стадион се зове Рајко Митић ( пре стадион ФКЦЗ), а Маракана је надимак због величине и духа Бразилске лепршаве победничке игре и карневал атмосвере, међутим Маракана није назив Бразилског стадиона како душмани тврде, већ Марацана, (ц-к, и изговара се у бразилу Мара-ка-на), (такође Маракана је одомаћен у свести милиона Срба и као место уживанције дувања траве Марихуане, у чему смо авангарда.

*авангарда застава је иначе била прво на Северу и они немају право да себе тако називају, плаГијаТоРи)

"партизаи" (нови назив њиховог клуба због смешно погрешне кореографије, типичне за њих тупаве глупане)

"кк- фк паразит" (исисава државни буџет, сувишно страно тело у нашем домаћем српском организму)

" јсд платизан" (намешта, купује , плаћа судије, филијале, прави државни банкомат, касне плате играчима)

"фк кк патуљак (патуљизан, партуљак ) " (јер су мали клуб,ситни, небитни и јер им је патуљасти лик из грба навијачке групе копија грба бостон селтикса и патуљка из сенежане и седам патуљака).

"државни пројекат" - партијско системски, лоповски ..али и ватикански пројекат, језуистки, масонски, титов, фрањин мафијашки, нарко клан албански, итд пројекат. А ми смо само народни клуб, у смислу већинске државе. Лаж је да добијамо више пара од владе, они су добии неоправдано као југо загрепчанска мафија пуно више.

"јевреји, лихвари, јудео банкари, јудео масонски ватикан" (у склопу светске завере банкарских хазара јевреја, циониста, као синонима за новчано профитерство и злобу, трговци које је Исус протерао из Храма Божјег. Јеша и онај грозоморни тренер, заборавих му име, били су тренери Јфк п. ПЕТах Тиква. Зека лопов рачун у Ротшилд банци од ′92)

"стока" - (јер и себе зову тако, цб краве, али и јер су животиње, нижа раса, и због свиње дулоа, вола, ћурка зека, бик, вучела, саво мајмун, мачван-коњ, теле-оптик, кује,кучке(булдог и пит отет) итд. Значи може и "животиње" - али јаче је "стока".( јевреји, жидови додуше у свом нацизму све остале народе зову -гоји -стока, па се изједначавамо са њима , али, опет јевреји су заправо Јебреји\хебреји библијски, односно древно српско племе Јебусити који су установили град Јебусалим, но услед подмукле измене историје и узурпације српске хазарско монголско кавкашка племена још од доба едомских сеоба у јудеји\јебеји\људеји, присвојили су нашу историју, бога Србина “Јебо(Вам)Ја /ЈХВХ/Јехова” и сина му господара Јебуса месију и данас тајно владају геостратешким и банкарским светом коју држе ове трговачке вавилонске фараонске фамилије, ционисти, ипак... језуити и црни папа, ватикан, малтешки витези, темплари, ротшилд, рокфелер, и меровинг фамилије, црно племство, сатурнијански култови по мојим схватањима имају мало већу моћ, у пирамидалном садејству са јеврејско мађарским хазар сорошем, билдерберг групом, триатрелрала, светска банка, циа, Васинград итд.(wашингтон,америку су установили Срби, ЂорђеВасојевић, а јевреји уништили потом.) *Овај упис није антисемитски,јер смо ми Срби заправо потомци делом и Сема \Симе). (такође германска британска грчка римска латинска историја је лажна, односно присвојли су наша српско\словенска достигнућа, освајаче Нина Белова,Серба Макаридова, покушвајући да сакрију чињеницу да смо ми најстарији изворни балкански и европски народ, креатори Винчанске културе и писма Србице, Глагољице, Ћирилице најстаријих језика и Санскрита.*И да уколико постоје ванземаљски креатори створили смо земљу дошавши са Сиријуса,Ориона.. Народ смо најСТАРији (најЗВЕЗДАшкији).

"зебре" (пругасти магарећи хибрид коња и твора смрдљивог,"живот ц-б зебри често није лак" изјава свиње и потом корео Делија."зебре" .Застава зебре им отета на дербију. Трпај стоку.

*У том животињском контексту ми смо Лавови, као и Мачке у контексту јурења мишева, глодара).

*Звеле је био маскота СДЦЗ. *Ми смо такође и Звери, Зверка, као и израз "животиња" је у позитивном контексту.. дивље, најјаче, јебачке екипе, играча, опаких навијача, спремних на крваву борбу за свој клуб.

"говеда" - (користити поготово кад се коментаришу медији, новнари, ботови, услед легендарне изјаве тренера Божовића против новинара блица, а за ове наше антизвездашке новинаре- играч ластиша,балетан, чупави педофил..)

"гебелси" (исто услед пропагандне медијске слике лажи којом се паћеници баве одувек, и сукоба са гебелсом свињом) (кога увек звати "свињошевић", дебела свиња, прасе под нож, дукљанин, трговац украденим сликама, дуло овчар, бубрежни болесник, гуру болесни, дервиш (мада нисам читао књигу Дервиш и смрт и нејасно ми је зашто тај израз.. а и сличан је са речи дерби, па можда боље да не призивамо зло).

"КК Свињошевић и прљаве "свиње" ( поред свињских дебелих КК тренера, прасића подриглих на д трибини пионира, муж оне тениске дроље ивановић је фусбалер свињоштајгер, довукли су нацистичко прасе на трибине намештене кошарке. И ову свињу под нож! Јер српска јавност се још није опоравила од покушаја убиства ножем у леђа тенисерке Монике Селеш од стране неког немца. крмак”; “вепар”;"кк брлог"

"јсд кк пигокеа нис" (+ остали спонзори и странке правог државног пројекта лопова у кошарци, пигокеа је микс свиње и игокеа клуба у који се ККп, фузионисао тајно 2007. У вези кошарке никад не признати намештени период титула од 2000 плус 10так година покушаја уништења, помињати тројке из аута, гепековање судија, кумовске судије) Права кошаркашка институција смо ми ККЦЗ, оснивачи кошарке и доминатни у титулама 12-4 све до појаве ватиканског југо загребачког инстант пројекта ккп 1992,да би контрирали природној моћи СРБ/БГ/ ФКЦЗ . * ЖКК Ц.Звезда је била првак Европе. И јуниорски клуб 2014. Треба знати да овај монголоидни клуб из загреба ЈККп никад није објавио јавно податке њиховог криминалног пословања и баснословних дугова услед који притискају нашу државу за паре. Док Звезда послује транспарентно. То је велика неправда и ЈККп треба уништити и омогућити пуно већи новац за појачања ККЦЗ

"јсд вк п.реиффхеисен ", "аусторугарски југословеснки клуб са војним базеном","гроБИАрска удбашка нарко картел испостава" (за њихов мали ватерполо клуб, који се накрао нелегуралних трофеја, као једини клуб који има базен дарован од државе и комуњарско усрашке партијашке мафије која саботира Звезду да буде доминантна у воденом спорту (не би ли ритуално Србе одвојили од мора) у коме ови смрдљиви шиптари са белим капицама у спрези са Лен мафијом владају намештајући помоћу лоповских судија , које и иначе 90% искључењима кроје резултате овог мучног спорта, за разлику од одбојке где ми доминирамо ,јер нема контакт игре и фаулова и за разлику од голишавих педерчића у базену. (Бар до момента писања овог 2016, ипак ВК Ц.Звезда је постала Евро првак на "њиховом" базену и захтевамо да држава да нама тај војни базен и укине јсд Вк п.р. и ухапси шоштара, мађара, нарко дилера, те ће овај спорт бити поштен, стрејт и правичан). Шиптаризани и гробљани смрде. Држава, град мора да уложи новац и базен за Звезду, јер њени играчи и навијачи су најзаслужнији за успехе овог спорта.

"мали спортови за мали клуб", "јесте ли и у боћању освојили нешто?" (рукомет,одбојка,хокеј, итд) ако нешто освоје у мањим спортовима, помињати фразу да због небитности и медијске блокаде, се тамо пуно више намешта и судије краду, Увек истакнути да је СДЦЗ најтрофеније и највеће спортско друштво, а Јсд то није јер манипулишу бројкама, плус непризнати режимски период крађа. Нагласити и да смо ми народно СД, а они ЈСД.

"гновинари" (микс говњиви новинар) - новинаре називати и бурек новинари, сендвичари, смећари ... (то су говна људска која за ситне паре од Јсд криминално политичке клике лажу лаковерне људе и сатанизују наш најбољи клуб)

а новине "тоалет папир" ("блиц лаже људе" "лажљиве новине", "говеђе", журнал = "ружнал",) жута штампа ...

"коментаторски сератори" поред новинара, специјалан случај су коментатори прдизановски, који су постављени свуда са стране, од РТС (који треба да врати назив РТБ као некад) преко Тв АренаСпорт (одвратне телевизије коју нико нема у кабловској, и мањих спортова ,не само фудбала, кошараке где се знају да су њихови, већ и ватерполо, одбојка, рукомет.. и исказују своје фрустрације и манипулишу умовима гледалаца, лажима и сублиминално утичу на лаковерне и нопредељене да навијају за говна, и против Звезде. И тоналитет гласа и радовања појачавају за њихове нападе, а успављују за наше. Не бих да трошим време да именујем говна ,препознаће се, али терапија је - искључити тон док гледате преносе, поготово дерби. Ако Звезда не победи, коментатор је увек крив, прозвати га, поменути у коментарима, претити. Такође претити држави што не смењује те редакције или их чак напасти испред редакција, писати графите, налепнице, бацати петарде. Дисциплиновање свих гновинара је неопходно. Мотив за батињање г-новинара је раван мотиву и праву да се претуку , изгазе на мртво гробарске чкепи, а у појединим случајевима и већи.*4

"гробот", "ботови гробарски плаћенички","гробари тастатура" (увреда за ове штребере интернетске, партијашке сендивчаре, силовану децу из разних села која ботују коментарима, тражећи бег од реалности сурове Звездашке. (морамо знати да се међу гроботима, налазе и удружене коалиције сланина,радара итд малих комплекса).

"хоботница" (гробарска хоботница) , (израз се односи на криминалну медијску политичко удбашку гробљанску организацију хоботницу, "гроБОТница", са акцентом на медијску окупацију и ботовање)

"паћеници", “пацијенти”, “паљевине”, “пајсер” (јер јесу тако бедни, мали, глупи, небитни и реч почиње на "па")

"падавичари" (губитнички клошари, посебно за фудбалере њихове којима судије свирају фаул за сваки контакт).

"параноици" (измишљају неке теорије завера, парноишу да су сви против њих судије, циа ,биа, ванземаљци, итд.

да смо ми непоштени, зли, хоћемо да их уништимо.. (хехе, можда је то и тачно,што се мене лично тиче, ово користити у неком фазонском моменту, јер свакако ако завера, урота постоји.. она је против нас.)

"плачипичке", "јајаре", " безмуде сисе" кукају, плачу, наричу жене у црном зато што их Звезда гази вековима, а Делије их туку батинама, краду, отимају, жале се папи, тати, беже, реже. "...гробари ће горке сузе лити..." она њихова фудбалерка “румени пегави џинџер” плаче после дербија итд.

"душмани" , "непријатељ",“изрод”(зли непријатељи, углавном када се у песмама помиње душман, зна се на кога се мисли. Ипак овај и слични изрази (багра,стока, јајаре,сисе, говна могу се употребљавати и за све противнике)

"шизофреничари", "болесници"- ( пример њихових "новинара" са сос-а, "психијатријски случајеви", агенти толетови и свињошевићевски, ратни хушкачи.. израз за сваког ко не воли Звезду (а болесник у позитивним контексту, типа верни фанатик опседнут Звездом као дрогом и презиром ка свим душманима њеним... припада нама, (стога и олош, наркомани, хулигани, пијане банде, цигани лудаци (на реч Лудак само Ми имамо право, јер Цразy Нортх, Пуне трибине Лудих навијача, Јебаће вас све Цигани лудаци, Болест којој нема лека- Психоделија - пре смо болесни него нормални - (психотичне копије са југа ову причу не смеју да краду и оштро их напасти због плагијања)

"град је наш" ( парола која свакако значи да смо ми (Звездаши\Делије\Цигани) доминантни у граду који је дератизован од претучене јужне стоке. Међутим у контексту претходног уписа, треба нагластити и да смо ми Донови, Босови вође криминалних, мафиозо нарко кланова у сваком граду, главни рекеташи, чувари клубова сплавова, макрои, јер иако је нпр. диловање\уживање дроге законом кажњив и религиозни грех, реално то постоји а ми у свему морамо бити доминантни, јер на крају можда и Звезда финансијски профитира, док сорошоидно ривалско системски антисрб\звезда\бгд властодршци, муријаши и медији саботирају наш клуб да се економски развија и медијски удаљавају публику. Те стога идеја пСихоДеЛије, :), Цразy Нортх, Печурки гљива лудара, па и ХероЈина и наравно Мара(к)хуане доприноси Нашој ствари. Стога тај нарко маркетинг трип пијаних банди трулих наркомана, припада само нама, а аљкатрази, гтр лсд нека дувају.. ките. Зато и на некој крими вести /црна хроника / треба набијати комплексе стоци, а не осуђивати неког нашег крими/нарко хулигана. Рецимо да постоје наши и њихови нарко кланови - наши српски ваљају траву више ′домаћицу′,а њихови пандурски ′албанку′.Кнеле и слични навијачки примери легенди асфалта и подземља)..

"гамад"-(јер су "гадни инсекти", јер почиње на г и јер је гамад шиптарска. (из оне песме стих, а већ смо утврдили да су они шипци). Дезинсекција, борбени израз анихилације ове врсте.

"бубашвабе"(јер им је немац\шваба био тренер, док је wв (буба ауто) био спонзор, и јер су мале црне гадљиве бубе)

"аждаје", " легло змија у хумској" - (лукави подмукли гадни зликовци, пичке, непријатељи Св Георгија. * Реч Змај је различита и у позитивном контексу може да се односи на нас, на змајовите хероје, делије, јунаке из српске традиције, или змај у смислу гиганата дивова који су живели пре, појаве ових ситних глиста званих змије.)

"багра" (слично је изразу ′гробари′,израз означава друштвени талог,онај најгори олош,у множини карактерише кварну и безобразну руљу (често и неписмену) описује њихову лоповску бедну прљаву природу.Слично "Банда" “Бараба”).

"пратизан, пратизани" ( оно као "еее пратизани, пратите нас на табели, увек иза Звезде")

“параван, прањизан, паризан” (свакој будали је јасно да јсдп -фк и кк и остали ,су параван за прање прљавих пара)

"партизанка", "девојчице, пичкице,кучкице”( партизанка је деградиторни назив за јсдп тим и навијаче, (хеј нек се чује, хај нек се зна, да је млада пратизанка ноге ширила) комшиница “курва суд” коју карамо стално ми мангупи четници, израз у равни "пичке",жене,девојчице слабије у тучи, које избегавају, лају,реже и беже, пожељно их чешће звати тако да би их психолошки речима ослабили и отворили плодоносни пут ка њима, навијачима и спортистима, за гол и победу)

"јебати карати гробарима ките у уста стављати..", " њега јебемо.. карамо... ", "Јеби Звездо глупе гробаре" ( јебачке песме и стихови су императив, пред дерби утакмице поготово! јебаћемо вас...! цигани лудациии)

"мртваци" , гробљани", "лешеви" ( биће мртво хиљаде гробара .. кад тад, умреће сви ,срушен до темеља)

"убиј закољи да гробар не постоји" и друге песме где се спомињу убиства говнара и њиховог клуба, (ретко се пише, а и пева на стадиону... имамо и мање таквих песама, али мора чешће, морамо бити спремни на коначни обрачун. - "секире и ланци... ево иду цигани лудаци", "деда мразе секире нам дај да кољемо гробаре да им дође крај", "не брини.. гробари умиру сами.", једино "...хиљаде мртвих гробара" се пева, и тренутно се не сећам шта још)

"СМРТ ______ ( гробарима, овоме, ономе)" (желети смрт пратизану и свим осталим непријатељима Звезде у тренуцима гнева и беса према говнима је сасвим ОК. И треба дозвољавати такве коментаре, као и клетве).

"срушићемо, спалићемо, заклаћемо" (увек претити убиствима, насиљем, пироманством, глумити лудака ,психопату, не били застрашили противника, властодршце , владу, полицију, масоне које намештају, и цео систем. Насиљем, батињањем и у екстремним случајевима убиством претити њиховој лоповској управи, савезу, судијама. Рушењем и спаљивањем претити Јна пашњаку. Силовањем деце и жена такође претити у изузетним случајевима неправде, крађа, насиља, цензор-гробот новинарских подвала. Пример: мажићу педеру,пичко судијска гробарска, појешће те мрак, а децу силовати цигани лудаци, који ће пре тога масакрирати савез,толета вола обестити, испећи на теразијама. и његовим комадима меса нахранити хијене.Ако режим не ухапси зеку,бјеку,ћурку,вучелу лопове , заклати их и нахранити мачке месом,а Ж. пантића фегетлију,горчина,копривицу и сличне гебелсе наћи и колац пробости кроз анус, срце и уста, тако их забити на гроб слобе.н.и дићи у ваздух као и медије окупиране државе која их чува)

"петардизан" (јер брукања Србије у Европи - петардама .. макаби тиква, динамоКроација, славија, артмедија, Ц.Звезда их је исто неколико пута разнела и декласирала овим резултатом...) а елиминисали их и Тимок итд, петолигаши.

"политизан", "полицизан " ; “патизан”(јер су политички, партијски лоповски полицијски клуб) ; паћенички глупи клуб

"патлиџан", ( један од честих римујућих назива у употреби,али и безазлени.Односи се на неку смрдљиву воћку)

"пропализам" (пропали, распали, нестали клуб, користити на вестима о финансијско управним махинацијама)

“прљавизам”, “поганизам” (прљав, подмукао лоповски ружан клуб, злотвори, погани изроди говњиви)

"пиздан, пазан, пазар, пазух, паризер, пацовзан, парализан" (мала деца не могу да изговоре назив овог одвратног клуба правилно, а нити га тако небитног запамте, па обично то овако нешто смешно испадне... комедија)

"прекопуташи" ( израз који се често користи, но лично не видим ништа епохално зло у њему, изузев "пута" есп)

"пентаграм" (Грб им је петкокрака звезда у кругу, што је сатанистички симбол пентаграма (док је наш у штиту, божанском торугластом). Такође 6 бакљи у грбу (алузија на три шестице из библијског откровења, такође рефлектори јна су шестоугаони са 66 сијалица, као и шестогаони облик плетења мреже на тамошњим головима)

"П.Ф.Ц." - ("Педерски Фегет Цлуб" ,"Папа Фрања Цлуб", "Пичкаст Фудбалски Клуб")

"ногометни клуб" - пошто су загребчани, хрвати.. нису "фудбалски клуб"...већ НК.

"армијски војни клуб", "ознаши" (ако помену Удбу користити ову злокобну војно полицијску службу узвратно у контри и јер су већином синови војних лица црних капутића који су били омражени у народу, који по задатку навијају за тај клуб, а не из љубави као ми за Звезду, у Београду у послеИИратном периоду, и од беса пораза и фудбалског понижења, нас реакционарну мангупарију града назвали цигани, по узору на хрвате, тита, генерале загорске 32 дивизије ПОЈ који су први такав однос имали ка Србима, *2 , Уз ове не тако баш погрдне увреде, додати обавезно "мали армијски пашњак", као и "мали клуб" или "мали југословенски клуб", јер су увек други и мањи у граду.

"тужна трибина" ( јужно тужно ружно) -- ”јУг” ( југословенски Усташки говнари ) слово У наглашавати

" гробље " (Назив за њихов стадиончић. Мртву, смрдљиву рупетину, локацију у хумској (а и за клуб и све њих заједно, исто тако и још чешће у употреби ))

"армијски пашњак", (је такође израз за ову ливаду где су пре пасле овце Војни пашњак (јер они званично немају свој стадион! припада војсци Србије, обавезно је у коментарима на вест о стадиону, спуштање је сурово).

Ипак, фрањевачка злобна сточна телад фузионисали су се са земунским Телеоптиком 90их и преко усташе м.марјановића премијера државног из спс банде добили тренинг центар у Земуну, код самостана фрањевачког, а држава и град нас саботирају финансијски и даље, док је нам било обећано уређене тренинг земљишта око нашег велелепног стадиона, које су распродали лоповима).*Земун био у саставу НДХ И Аустроугарске, ЈСД клан агенти.

"лавор" , "изгорели циркус" (јер им је "ругло града" "без крова" у облику лавора (а Лав пиво спонзор исписан), а некад било Циркус шарене столице - сад срушен, спаљен јна, столице постале говњиво, гараво црно згариште, "нове свете ц-б столице - свето срање" ( ватикан алузија).

"Ливада (без крова)" (пољана која прима пуно мање посетилца од нашег већег огромног стадиона Маре \Рајка)

"ЈНАнална рупа" (доказано да су говнари,срањевци, ГеЈеви, а и њихов стадион је мањи (мања рупа без крова, од наше вагиналне са кровом\лабиом),те стога срањевци и прдизануси, једачи гована цигањских, гјеви се окупљају тамо, док здрави хетеро мушкарци одлазе на Маракану. тако да је ауто-лаж њихова увреда Маре)

"ЈавНА кућа најефтинија" , (израз за армијски пашњак, клуб сталну муштерију коју караму тамо, али цене карата дижу, такође израз се чешће користи и за све остале ливаде по Србији које буџе цене на нивоу јефтиних курава

"WЦ шоља", јер им је стадион такаквог неукопаног облика и пун гована, сва Циганија пиша и сере ту у пролазу.

*У вези тог стадиончета, ДЕЗ као аутор ових редова, као и одређени број истакнутих Звездаша, није већ деценију крочио унутар лавора, изузев около, јер презир према том малом клубу, лаворском руглу, избегавање давања новца за карту лоповској стоци, слушања одвратних комуњарских хипнотичких песама са јна разгласа, избегавање загађења духа том геј лоби и титоистичком секташком слет рупом, фрањевачко, исламског злодуха, зида плача, сотонских рефлектора, преовладава у мојој спортској филозофији, и само са бомбом и оружјем у руци ћу се приближити тамо (или упаљачем, чекићем и спрејем за графите), (а и ка бањичком базену) * ово насиље ка спортским објектима не важи за остале спортове где се деле доворане, и условљено је реваншизмом), (ипак овим не апелујем на остале да избегавају дербије на том руглу, поготово млађе, старији свакако имају право да заузму став да су превазишли ту јавну кућу, има и других стадиончића, додуше избегавам и њих што више могу). Иначе, пошто је прича уоколо да сам ја са својим нет прозивкама на првом ДЕЗ блогу био повод реплике кроз антизвездашку кореографија из 2010, ја се не осећам прозваним, јер нисам био тада тамо. Џабе сте кречили.

" Т завера " слово Т је симбол фрањевачког реда, а у пртизану су зликовци и болеснци попут толета, тумбаса, тита, фрање тудјмана, тачија, тадића, тијанића, тодорића, тегелтије, телеоптик (у земуну близу фрањевачког самостана)... (тог фегелтију називати и "фегетоглу", јер је гарав попут турчина)

"гарави" , "грозни", "губави" "гњиде"( још пар израза који које због сличности слова, г р, и тамнокожне одвратности одговарају "изродима" говнарским са југа) * Овај памфлет није расистички, већ уметнички израз вређења.

"лопови", "Лопизан","лопина"- јер и себе тако називају , а још више јер сви знају да краду и намештају од оснивања, а камоли задњих година, са судијама, савезом, политичарима, властима.- Дакле у контексту коментарисања судијских неправди ова реч је готово обавезна. Нпр: " судије лопови" или "говњиви лопови". "лопови из савеза", " лоповска багра из хумске", "државна (или масонска, сорош, нато) банда лоповска ".

"лицемери, клеветници, манипулатори, лажови ","аутистичари, паралелни лажни аут универзум", "држте лопова" (лицемерно глуме жртве, лажу краду клевећу због ситница, невадећи дрво из свог ока, док по обичају баш тад док нас оптужују за зло и крађе, они краду, намештају, док нападима скрећу пажњу медија манипулишу јавношћу , идиотизованом од система. Баве се психолошким медијским операцијама и ратовима. политикантски манипулатори измишљају лажне вести, кривотовре чињенице, саучествују у црним тајним операцијама Циа Биа и сатанистичких секти)

"Комплексаши", "губитници" ( ово користити у спортско резултатским препуцавајима, јер сви знају да они имају невероватан комплекс ниже вредности од нас Звездаша, и да им је спортски тим увек губитнички, слабији ( у дербијима, у титулама, као и у навијачким обрачунима, тучама, песмама, кореографијама, клуб губиташ финансијски, је синоним за поразе спортске, убедљиве фудбалске, кошаркашке..., брукање државе у европи, испадање од петолигаша у купу, служење као канта за пуњење у европи петардама, елиминација у сезони купања (Шамрок и слични аматери ), у кош. евролиги порази од 42 разлике, само две победе, клуб у честој борби за опстанак у домаћим лигама)

"кварни ваљак" заувек лошији, губитник од победничке трофејеније Звездине машине (изузев у намештању... тако да ако видите неког "реалисту" како се не држи ове линије коментара и признаје да су они икад били успешнији у некој утакмици или нечему, а да то није намештено?! знајте да је прикривени гробар, или тотални идиот и небитан Звездаш. Звезда је увек најбоља, кад је све фер. Све негативне утакмице и отете титуле из прошлости треба поништити јер су намештене и нерегуларне, одузети лоповској стоци и вратити Звезди победе и титуле!!!) Зато је набијање њима комплекса обавеза сваког Звездаша. Ниједан њихов гол није регуларан, увек је или офсајд, или непостојечи фаул или корнер досуђен, или недосуђен у нападу противника, или се склонио противник, премирана филијала, аутогол, судија није \јесте надокнадио време, критеријум неуједначен* Увек сваки пораз прво оправдавати "намештањем" (судија, савеза, допинга, државе, владе, масона, агентима у нашем клубу, временским условима, лошим тереном, Хаарпом, цхемтраилсима, тровањем воде итд) па после критиковати своје играче, којима је било тешко да се снађу у условима државне беспарице и судијског критеријума у пропалом домаћем фудбалу\спорт који су упропастили њхови људи у држави, савезима. Претити предузимањем акција,протеста,демонстрација,одмаздама насилним ка кривцима из власти.

* Увек сваки пораз прво оправдавати "намештањем" (судија, савеза, допинга, државе, владе, масона, агентима у нашем клубу, временским условима, лошим тереном, Хаарпом, цхемтраилсима, тровањем воде итд) па после критиковати своје играче, којима је било тешко да се снађу у условима државне беспарице и судијског критеријума у пропалом домаћем фудбалу\спорт који су упропастили њхови људи у држави, савезима.

"фудбалери" реч фудбал садржи Удбу у себи, то је занимљиво.. хехе. Него, поента уписа је да "мрзети противничке фудбалере и тренере, желити им смрт је нормално". Сигурно би ми прави верни ултра фанатици навијачи хулигани улетели на терен и побили све гробарско, а и остале фудбалере одавно, а и управу сточарску итд, убили би их и ван терена... јер су они крвни непрјатељи наше Ц.Звезде, јер нас мрзе у својој спортској немоћи исто као и љомбери на трибинама југа, уче их мржњи једнакој хрватском и турском комплексу од Срба. Али убиство повлачи реваншизам и општи рат, те је стога смишљена ова нека вербална димензија прозивања и вређања/ реална и интернетска. Такође јер је фудбал спортска игра и неопходни су противници и ривали да би их побеђивали и добијали батине.

и тај "вечити дерби такозвани" ( који и то није јер је то обична утакмица у којој Звезда увек побеђује, фудбал то је Звезда, спорт то је Звезда) итд, зарад узбуђења. Остављамо их само зато у животу, али треба смислити начин како да их деградирамо на најнижи ниво. А можда иницирати социјал друштвене промене у виду нових закона и правила, односно анархије ,где би закон јачега (нас), претедента на престо дао нама права да убијамо противнике.

Треба зарад победе у некој утакмици користити и бојне отрове, гасове, тровање хране,воде, пилуле за спавање ,вуду врачеве итд (не сумњам да наши многи лоши резултати и успавано деконцетрисана игра, поготово утакмица на јна лавору имају за узрок хемију и тровање или неки други метод нелегалне манипулативне хипнозе, и црне магије( у коју лично не верујем, али и то треба користити, а поготово праву езотерну магију, која има неку моћ, а не ове врачеве лажне. И астрологе-звездологе саветовати). Док противници користе легализован режимски допинг. Такође цхемитраилс,хаарп, тровање водовода, јесу кориштени у периоду спс/дс контроле тајних служби, али изгледа и даље понекад владају тајне службе, ЦИАши.

Фудбал није рат, већ више од рата и игра, игра са животима. Не треба заборавити ни неосвећено пичкасто убиство Аце Радовића. Ако они нису кажњени, ни као клуб укинути, нити је држава нама помогла у биткама за трофеје, већ обе врсте навијача сматрала једнаким дивљацима, док су они махали некаквим лажним жртвама убистава у хулиганским тучама ван фудбалског стадиона и ван дана утакмице, што се не рачуна у смислу политичке подршке оштећеном клубу. Зашто би се ми суздржавали или моралисали икад више од тоталне дератизације и деструкције свега цроно-белог што мрда?!

Свакако овим правилником коментарисања мени није намера уништење дербија као некакве институције, пре свега и ДЕЗ садржи прва два слова ДЕрбија, али победа или смрт је наша навијачка парола, била једном на Северу и заувек важи, коју и држава и читав систем треба да озбиљно схвати и да не намешта стоци ниједан дерби више, а камоли трофеј, иначе пандорина кутија оваквих памфлета и правилника ће се отворити и помутити умове чедног спрског народа, и изазвати тектонске промене на геостратешком нивоу читаве земље, отвориће треће око људима да виде и знају оно што систем сакрива од ширих маса, и чува само за изабране елите.


" Основан си после Звезде пицко гробарска, председник ти био Фрањо Тудјман устаса, стадион ти прима мање и вец свако зна, имас комплекс од нас цигана...нанана.. Имас много мање освојених титула,медјусобне утакмице страсна разлика, освајање еврокупа за тебе је сан, ти си само мали партизан..нанана." (користити ову и сличне песме тамо где је дозвољено,ради скраћења мука у коментарима . Ова песма говори углавном све о односу нас и њих. Ко пева зло не мисли. Хехехе.

“У грбу вам Звезда а у имену Бари, ко сте ви у ствари?! "(једна од најјачих прозивки икад - Само Звезда постоји ,они су нам филијала, увек су заправо навијали за нас - ову и многе друге пароле и прозивке које постоје на нету и стварном животу такође чешће, користити да би их јебали право у мозак).*1, Крцун није основао нас 1945, већ је 1960 дошао у клуб. Лаж је пласирана да је оснивач, да би вратили за фрању оснивача јсд. А друга линија одбране - да је био бар Србин, у односу на Фрању и генерале загребачко усташке и комуњаре црногорске, попут Темпа који је стрељао рођеног брата, пеке дапчевића итд руководилаца бандитизма комуњарско дукљанско усташког послератног,. а свакако је лаж од модерне "гроБИАрске" ЦИАшке Удбе и Озне да је стрељао Дражу. (њега је злотвор тито ликвидирао. Ипак те дубље поделе на Четнике и пртизане треба избегавати, јер нам требају сви Срби. Но треба знати да је овај комуњарско партијски југо хрватски пројекат из хумске, нелегално вештачки убачен у прву лигу државе тадашње, без играња квалификација као сви остали. Зато треба да се избаци из лиге данас. И то треба знати да је Звезду основала антифиашистичка омладина као студенстки спортски клуб, а не како говна тврде “исто као

они” некакав “државни пројекат”. Главни оснивачи ОФД Ц.Звезда били су Зоран Жујовић и Слободан Ћосић, међу осталим на оснивачкој скуптини у Делиградској 27, Старом ДИФу. Ако је Звезда, нек буде Црвена. Звезда је симбол небески, геометријски, позитивни сyмбол, моћи и човека /спортисте раширеног, који је постојао далеко пре комунизма, као и у уметности, и пиву, а и јсдп га има у грбу, те ни њима не смета, као што овим сељачким необразованим мањим клубовима са којим се ратујемо по нет коментарима такође. Суштина је и да нема неке симболичне разлике између Четничке лобање са костима и звезде петокраке. Ц. Звезда јесте стари српски клуб јер је својеврсни наследник клуба СК Велика Србија /СК1913/Југославија, п остадиону, грбу и боји дреса. Исти број слова имају речи Црвена Звезда и Велика Србија, с тим што јеЦрвена = Србија. И зато би можда нама требале да се припишу још неколико титула СК ВС...

*2, Просинечки је био полу-србин\хрват, не наседати на величање њега као хрвата. Он је спортиста и легенда србског клуба. Веће зло је бити део клуба са усташком управом и традицијом домобранских фудбалера, бобека итд, од оснивања као загребачке агентуре у Београду основане после нас тек у октобру 1945, од 32 загорске дивизије ПОЈа и КОСа, основани са циљем да се урушава Звезда, Београдски клуб, као носилац српског спорта, и главни Стуб Србије, здраве Европе и Света, да се саботира Православље, Звездославље, и промовише јихов вештачки СФРЈугословенски системско паријски пројекат. И веће зло је следити дух Ћурковића и Фрање т. који су одредили боје дресова и латинични фонт малог клуба, него бројати пролазне играче и тренере, којих они додуше од оснивања имају на прегршт.*4 На крају крајева хрвати су делом бивши Срби, српско племе. Њихова боја државе црвено бела шаховница говори о историјским српским племићким симболима, периода Душановог царства, које су присвојили, под утицајем ватикана ,језуита, усташког црног покрета и комуњарских послератних сељачких коми усташа. Аваро хунски део католичко папистичкх хрвата је искварио део тих покатоличених Срба геноцидног духа јасеновца итд.

*3, Делије имају српске симболе и боје у грбу, такође немају турске, јер је Црвена боја Србска, ако неко тврди да је туђа, он није Србин. И реч Делије није турцизам, јер је турцизам лингвистички израз увезен из бечко берлинске антисрпске школе, географско временски условљен. Турци никад нису имали свој језик, били су дивље арапско неписмено племе, док нису речи углавном позјамљивали од Грка и околних племена! Узели су и тај израз од грка, државотворност (а и заставу од неких вавилонских династија). А грци од старих Срба. Реч Делије је Свакако део Српске традиције, и означава јунака итд, Израз Делија пре свега значи Лудак, па после Храбар, Јунак, Херој. Играле се Делије на сред земље Србије... (ко не прихвата симболизам српске традиције, он је турчин. (такође лаж је да су турци владали овде око 500 година, број је јако мањи, и нису владали већ су биле борбе и ратови, и Косовски бој је лажан, односно Срби су победили у првом делу. Бунтовни део Срба тог доба назван је Делије, временом услед окупације, као заточеници у окупираним кнежевинама, унајмљивани су као плаћеници за борбена дејства, као нпр, наша војска данас да је у НАТОу.) Грци су дакле имали пре израз Делија, Психоделија, Психетхелиа, као и античка острва Делос, Делфи. То су заправо српска места и Дела. Реч је преузета од српског израза Делати (чинити радити деловати), што је у још ранијем облику старосрпске историје изједначавано са Јебати\Делити. Дели Је, значи Дели жену, Јеби пичку. То је свакако повезано са митовима о боговима првим, филозофско теолошко Деоби целовитог примарног бића, универзума итд. Тако је и реч Деос /Тхео, ознака за Бога. Односно Логос за реч. И мушки принцип, силу у плођену, што би дакле био Курац који је творио свет делећи првобитну Пичку -ПсихоДелија. Тако да је “Делије” српска реч! А реч Србин значи Црвен, стога су то наше боје, Јер Реч Црвен Крвен произлази од Крви и потом Курца црвеног набреклог и женског крварења, при првобитном губљењу невиности. Живи свет је логички гледано без митоманско религиозних заблуда настао од првобитног сексуалног односа курца и пичке. Стога је јасно да су Срби најстарији народ, од древне свете Крви. Креаторски и божански. Бог је курац и пичка. Курац је Ђаво. Девилс -Делије. Стога Бог навија за Звезду, И Ђаво је Звездаш.


*4 Одломак из колумне, МИЛОЈКА ПАНТИЋА: ФК Партизан - како је стваран лажни шампион!

(са прецртаним правописним грешкама):


"Контраобавештајна сужба (КОС) Народноослободилачке војске (НОВ) и Партизанских одреда Југославије (ПОЈ) оснива Југословенско спортско друштво и Фудбалски клуб Партизан, са задатком да буду најбољи и најјачи, не само на простору бивше државе, како би се и на тај начин манифестовала снага новог поретка.
За остварење тог циља ништа није било свето, ништа неморално. Нису се бирала средства, па су такорећи директно из усташког дреса репрезентације Независне државе Хрватске (НДХ) у Партизан прекомандовани више него талентовани играчи Фрањо Глазер, Мирослав Брозовић, Флоријан Матекало, Златко Чајковски и Стјепан Бобек. То њихово фудбалско порекло (погледајте званични сајт НСХ) новим комунистичким властима у Београду није сметало, али им је сметала Црвена звезда јер је, по њиховом мишљењу, била симбол реакције у Србији. Издата је директива за општу и непрестану борбу против те и такве реакционарне Србије. И због тога, али више зато што је Југославија, и као краљевина и као комунистичка, била вишенационална држава, па се југословенство није могло примити у народу. Партизанова обавеза била је практично немогућа мисија, и он је остао страно тело у српском фудбалу.
За 45 година постојања комунистичке Југославије, Ц. звезда је освојила 19 титула првака, Партизан 11, Хајдук (Сплит) 7, Динамо (Загреб) 4, Војводина две а Сарајево и Жељезничар по једну. То је, међутим, лажна статистика. Јер Партизан је на “партизански” начин освојио три титуле, “отевши” по једну сплитском Хајдуку, Ц. звезди и скопском Вардару.
Врхунац фудбалског бешчашћа почиње, међутим, деведесетих година прошлог века, када се у вихору рата распада комунистичка Југославија и када Ц. звезда у Барију и Токију остварује непоновљив успех. Кажу да је један од твораца Звездиних титула првака Европе и света тада рекао: “Ово нам “Југословени” никад неће опростити.” И заиста, 1992. распада се Југославија, али југословенски Партизан у тзв. скарћеној Југославији креће свим институционалним и ванинституционалним средствима да оствари оно због чега је и основан – да буде најбољи и најјачи. Све околности му иду наруку. На чело Владе Србије долази Мирко Марјановић, до тада председник Партизана, познат као једини становник Книна који је навијао за “црно-беле”. На волшебан начин клуб добија простор у срцу Земуна и гради велелепни фудбалски центар.
Оснива се штаб, на чијем челу је главни уредник ТВ Србије Слободан Новаковић, човек који је волео Партизан више него очи своје. Штаб има два основна задатка: “окупирати” све београдске редакције штампе, радија и ТВ-а, како би се маргинализовали сви Звездини дотадашњи успеси и добила адекватна медијска пратња за остварење другог циља, а то је заузимање кључних руководећих позиција у фудбалском спорту ради обезбеђивања потпуне доминације у освајању титула. До пада Милошевићевог режима, Партизан узима шест, а Звезда једну титулу. Ако би нека неутрална комисија погледала снимке “шампионових” утакмица из тог периода, установила би да је у свакој другој имао играча више а у свакој трећој побеђивао из пенала. Штаб функционише беспрекорно. Национална ТВ игнорише Звездине историјске успехе и ставља се у службу “Југословена”, тако што са њима и за њих ствара поол “Спонзори шампиона” чији су чланови најјача јавна предузећа Србије. Погледајте насловну страну званичног годишњака Савеза за сезону 1991/92. На њој су потпуно равноправно представљени победник Купа СРЈ и првак Европе. Међутим, тада су још били милосрдни.
“ЈУГОСЛОВЕНИ” КРАДУ ТИТУЛЕ ЗВЕЗДИ
“Партизанска” фудбалска офанзива заустављена је само за тренутак падом Милошевића 2000. Врло брзо, међутим, како су се стабилизовале и вратиле на политичку сцену тада поражене снаге, тако се враћа и доминација “Југословена” у српском фудбалу. Заправо постаје још изразитија. Под руководством данашњег првог човека српског фудбала (Толе лопов), априла 2008, у само две утакмице, Партизан буквално краде Звезди и Куп и Првенство. Погледајте снимак и уверите се. Насред “Маракане”, у полуфиналу Купа, судија поништава потпуно регуларни победоносни гол Звезде, да би, бајаги, због гриже савести престао да суди, а у ствари до старосне границе делило га је смо два месеца. Неколико недеља касније, на стадиону “ЈНА”, у одлучујућој утакмици за титулу првака судија показује пенал за Звезду, али под притиском “Југословена” мења одлуку.
И тако пет година узастопце. У Србији “Југословени” губе само оне утакмице које, како се то у
жаргону каже, “не покривају”. Наравно , и у Партизану су у међувремену стасавале и часно и поштено
освајале титуле неке генерације играча (“Партизанове бебе”, нпр.), тренера и руководилаца. У целини узевши, међутим, “Југословене” никада није красило фудбалско поштење и спортска част.
После толико нечасно освојених титула, бешчашће природно прелази у безнађе, јер на европској сцени нису у стању ни гол да дају, а камоли да некога победе. Европа им заправо сваке године јасно и гласно поручује: “Ви сте лажни шампиони.”Хахахахахахахахах ахахахахахахаха лол лол - (рекација грохотног смејања на гробарске изречене глупости. Најчешће кад заиста не можете од емоција да се обуздате и напишете нешто. Ту обично... у први ред, њихове пропаганде самообмањујуће ретардиране глупости, стаје - величање њиховог пораза у евро финалу од реала 1966, и других небитних "успеха" овог губитничког малог клуба, па реалан човек, а камоли звездаш не зна да ли је смешно или тужно, па да не би пао у бедак сажаљења са паћеним патизанима, гледа ствари ведрије и праска у смех. Хахаха а још смешније је што ову мантру не понављају неки тумбаси са трибина или гробот комплекси са интернета, већ и званична управа на сајту тог малог смешног клуба, у настојању да изађу из окриља своје клупске анонимности).

*а ако се неко наш прибере и није баш у неком забавном расположењу, може да подсети њих на Звездино (умало) освајање Купа УЕФА 1979, услед неправди судијске крађе непостојећег пенала борусији м, и на својим сајтовима држи пехар и тог такмичења. Поред стварно освојеног ЛШ пехара првака Европе, а да не говримо умало освојеног наслова првака Европе после тровања у Атини, или титоситичко политичког притиска да се пусти грчки клуб зарад трговинских односа две земље, или магла против милана која је неправедно зауставила освајање Евро тилуле, као и наше прво учешће у Лиги Шампиона 1992, које умало нисмо освојили због неправдних санкција Европске Уније и УЕФЕ према Србији и нашег играња домаћих утакмица у Румунији и Бугарској.

Нема сумње да су те балканске ратове и снакције у садејству са страним антисрпским државама, службама, банкама и овим бившим републикама сфрј, произвели и комплексашки јсдповци на битним положајима у држави, везама са разнм мафијама светским банкарима. Све их је уједнинила мржња и комплекс ка Зведином успеху и могућности да влада Европом још дуги низ година. Из тог политичко криминалног система предвођених спс/јул/дс и осталим квази српским партијама, изродио се прво 90их мирко.м-ов па касније период лоповлука и антизвездаштва толетовог савеза, непризнатог од нас правих Звездаша. Да смо ми имали подршку савеза и политичко криминално западњачко масонско амбасадних структура свих тих година као они, освојили би наслов првака Европе бар 10 пута минимум.

Јер Звезда је увек најбоља и ми смо најбољи и најјачи, ако је све регуларно, владали би светом, међутим домаћи систем подлеже притисцима са стране, и гура се ова мала губитничка мафија са армијског пашњака. Тако да ми у некој паралелној стварности можемо због свих неправди сами себи да припишемо минимум 10 Евро трофеја. И треба само са овим страним тимовима лоповским ливерпул, манчестер, реал, барса, милан итд.. да се препуцавамо и доказујемо им ко смо ми, ко је Звезда, најјачи, најтрофејнији Евро клуб на свету, а у расправи са овим тудјмановим агентима, говнима гробарским ископмлексираним поручити да погледају прво себе и своју тугу и распад, брукање у Европи, пре него оспоравају наше највеће успехе. Уз сву ту подршку страних служби, амабасада, домаћих политичара, тајкуна и мафије, спонзора, отетих државних пара, фудбалских и осталих савеза, судија (о свим њиховим крађама, намештаљкама и дербија и других малверзација о којима је сведочио и њихов бивши члан управе Бојан радовановић и писани новински фељтони и књиге ) практично су на апаратима за дисање, а камоли да имају неки евро успех или пар десетина присталица више, осим што су служили као канта за пуњење у Евро такмичењма, у групним фазама где нису имали ни једну победу и свега пар голова. Јад и беда, у Европи типично брукање Србије ЈСДп-а и политичко подржавање губиташког пројекта у периоду од 1992 до 2016 -кад пишем овај текст. Успут су стигли уз отимање народног новца ЕПСа и тв претплате наместити улазак у групну фазу лиге шампиона, што је обичан прелаз у наредни круг неког такмичења а не нешто супербитно, где су брукали Србију без бода освојеног. Јер им је важније било оспоравати нашу освојену Лигу шампиона 1991 односно надлов првака европе и ушати позлаћени пехар за најбољи европски клуб (помињанем речи Куп Шампиона (Куп је Пехар\Ћуп на енглеском, а не неко стереотипно куп такмичење, и лажном пропагандом да италијански, енглески,холандски тимови нису тад учествовали у евро такмичењима а ЈЕСУ ита и хол, само енг ливерпул је одрађивао казну! а њихов бедни успех финала је дискутабилан, а поготово улазак помоћу судије и пенала у ту рану наредну групну фазу ЛШ). Још једном кажем да је Црвена Звезда имала бар упола толику подршку (не само финансијску него и сваку другу као стока) у том периоду освојила би Евро трофеје и у фудбалу и кошарци и била стална у ЛШ од 1991+, а то што није остварила битније Евро успехе од комшијске краве, саботирана да улази у Евро групне фазе је због свеопште завере система страних домаћих служби партија и осталих вансрпских удружених душмана, као и оних политичких и владајућих династичких структура којима спорт и навијање нису најважнија ствар на свету, већ алат за трговину. Зато мислим да је најбоље законом укинути јсдп, и Звезди дати сва права и финансијску моћ да би се равноправно мерили са евро тимовима, јер ми то заслужујемо, људски и спортски, за разлику од говнара који уз сву ту подршку разних влада премијера државе мафије савеза масона језуита лихварских фамилија лондона ватикана, ништа урадили на спортском пољу нису већ искористили средства на саботажу наших успеха, као оруђе у антисрпским рукама.

-Такође, увреде према страним клубовима, реал мерде, барса пута, пегави енглези, жабари (ита, франц) итд. и у тој причи која би требала да је права стварност нет рата јер би Звезда играла сваке године у ЛШ , а не би губили време, енергију, новац иживљавајући се над овим говнарима комшијским, које неко гура да нас саботирају у фудбалу. Тако само нпр. тај смрдљиви говњиви реал мадрид режимски шпански пројекат, нам је дужан за елиминацију 1987-е уз 4 непостојећа пенала на две утакмице која су им досуђена?! јер су притисли Уефа мафију због комплекса јер смо их избацили из Европе 1975 пеналима на Маракани после победе од 2:0.


-Специјалан билтен увреда за остале навијачке групе треба написати такође - за радаре, сланине, пругере и ове сплићане.. товаре...итд. Сви су они у некаквој коалицији са гробљем. Сланине/мађари угари, нишлије/бугари, радари/сплићански нацисти, крагујевчани/шумарице хаха, пазарци турска гамад, остали/сељаци итд... значи по нац основи законом дозволити вређање, али има још тога пуно и за мање тимове да се напише.........................

Са овим "странцима" нисам имао контакта пуно на нету, али шта ако почне регионална лига... можемо платити данак неискуству, ако би неки почели да кукају за јасеновац, сребреницу итд.. а у навијачком жаргону те ствари су ствари поноса. Па ја када бих нпр. затворио у логор и мучио, касапио, масакрирао хиљаде гробљанаца, ја бих се хвалио тиме вековима, био бих познат као херој нације, човечанства и људске врсте, зато што је ову прљаву субхуману ретардирану групицу истребио. Но, нешто није у реду са данашњим светом, све им смета. Видим ови товари смрдљиви набуџили wикипедиа страницу, као основана група 1950, типични лажни усташко гробарски комплекси, Звездаши\ЦиганиДелије су најстарији навијачи! И то се може доказати, Али нам то није битно да истичемо... колико овим лузерима. Па ја за те товаре торциде нисам чуо ни у бившој југославији, а за хајдуковце тек ′ 89 кад су почели да носе наранџасте спитфајерке, а хајдук постојао само у некој исфантазираној серији на тв, тај хајдук је једино познат по томе што му се камера на стадиону налази у птичијој перспективи те подсећа на Звездин стадион. Већи непријатељ Звезде је џомбин хајдук из куле филијала гробљанска. ……………..

Мрзим Хајдук и Торциду, Мрзим тебе, ''Марјане'', И са секиром у руци, Поклаћу све Сплићане! Мрзим Загреб и Бад Блуе Боyсе,Мрзим тебе, Туђмане,И са секиром у руци,Поклаћу све усташе!Хамбургер, хамбургер,кечап и помфрит,Ми имамо МцДоналдс,А нема га Сплит.Але, але.

Ово је анти кројејшијска навијачка песма.. Сад, ко је Марјан ?! шта год значило бедни су. Угх, ето сад морам да гуглам и едукујем се, зар није боље побити говна и посветити се нормалном животу. Марјан - брдо неко код сплита?! А ја мислио да песма пророчки алудира на м.марјановића злотвора премијерског јединог гробара из Крајине?! А ове пичкице фенсерске из загреба модре од батина јер их тучемо свуда и данас, у грчкој и шетамо им се по граду, памтим само као хдзовску хорду сељака која је прекинула ону утакмицу коју су после прогласили као узрок распада бивше државе и донекле клуб\тим филијалу југосрбохрвата који су доведени код нас и карали касније петардизан. О осталој стоци југо сељачкој не вреди трошити слова.Сума сумарум - На прозивке за усташе, хрвате, турке, муслимане, шиптаре, педере, националне и мањинске групе, градско сељачке релација, психијатрисјке дијагнозе, намештања, судије, систем, партију, државни лоповлук - ми ДелијеЗвездаши Цигани лудаци имамо екслузивно право коришћења против њих -гробљанаца, и о томе нема спора, ово остало већином је на нашој страни, тако да је победа наша убедљива! Једном за свагда.


И има још пуно пуно тога, нека ме неко подсети како их још треба називати... или сам прилагоди и модификује само овај текст, или и илуструје. И публикује у књижевно дело. Ово је само за почетнике Звездашког онлајн, а и вербалног ратовања (ако имате живаца да се расправљате са њима, без набадања).
Делије Север би могле да направе кореографију од ових увреда. а не да прекидају рат и са обичним паролама на дербијма, и сад сем бакљада и димнијада нема више сликовитих увреда за стоку, мимо отетих застава што је ок.:) Делије јесу уништиле југ, подлиле и расфирмирале све остале навијачке групе, ДЕЗ уништио пртизан и све пратизановце, и то је исказно у овом правилнику, програму, публкацији, а можда и књизи.* Сви ови поргрдни називи, односно имена малог клуба и навијача њихових гобарских писати почетним малим словом, зарад израза непоштовања, као и речи на п, изузев у изузетним случајевима или околностима кад се процени да ће почетно велико слово привући лакше пажњу читаоца, слично и скроз ВЕЛИКИМ СЛОВИМА, с тим што име нашег клуба и Ц.ЗВЕЗДА, ЦЗБГ, и навијача Звездаши, Делије или Цигани, писати увек великим почетним словима, а скроз великим кад видите неког штакора како у комплексу пише њихово име великим словима што је пречест случај, али и ако је наслов нпр. на ′мондо′ порталу стално стављају њихови комплекс гновинари то говњиво име ВЕЛИКИМ словима и другим медијским бомбастичним насловима, а дешава се да нас намерно пишу малим. Само ЗВЕЗДА може бити највећа и у виртуелно геометријском свету, а камоли у главама људи и резултатски ,трофејно и бројчано навијачки! ЗВЕЗДИНО име се гласно изговара изговара и кличе! ЗВЕЗДА, ЗВЕЗДА, ЗВЕЗДА! Писати име непријатеља малим словом је неписано правило свуда у навијачком свету, само код нас инсистира на некаквом правопису?! Што се тиче медија, новинари нека престану са измишљањем “звезда” музичке, филмске сцене.. да не би добили батине.


-По могућству избегавати писати слово "п" уопште, а поготово речи на ′пар′ у нади да ће да исчезну и они тако, (ако им се избришу главна слова клуба из корена људске небеске датотеке колективно несвесног. (сваки позитивнији израз нпр. "паре" називати "новац", а и за негативно популарну реч "партија", користити "странка" ) Мрзети тај мали ружни клуб је ок. Али боље презирати га. Јер мржња као сталан осећај је штетан. Овај упис није ширење мржње већ форма уметности, шмекерске мисаоне лингвистичке ренесансне књижевне форме надреалистичког звездизма и контрапрдизма, сатирично етимолошке научно историјске ревизије филозофије србизма.


ЦРВЕНА ЗВЕЗДА свето име пишите поносно велико и целовито Црвена Звезда (или полуцеловито Ц.Звезда). Јер ми имамо више слова, и зато смо већи клуб. Али и само ~Звезда~ може свакако, у циљу скраћена поруке, жаргонски популарно и приватној Звездашкој причи. О Звезди увек пишите позитивно, никад у стању беса и разочараности немојте сатанизовати свето име нашег клуба, и бирајте речи и бес усмерите ка појединим играчима, убаченим агентима у управи и то правописно изразите тако да се не доведе у сумњу љубав и оданост ка нашем највећем најтрофејнијем најполуларнијем клубу Црвеној звезди. (у некаквом правопису граматичком званично се име нашег клуба пише Црвена звезда. Лепше је Звезда, али није грех написати Ц звезда. Ипак кад се само Звезда пише онда З мора да је велико. Користите и Ред Стар израз, но није баш пожељно, јер је англизам, али у време владавине енг језика може и то под одређеним околностима, у разговору са страницма.


- Ћирилицу треба више користити, јер је српска итд. Ћирилична верзија и овог текста је написана. Међутим и латиница је на неки историјски начин наша. А пошто у званичној светској стварности владајућа је латиница, морамо се адаптирати и завладати у писаној интернет форми и на том плану. Због претераног патриотизма и ћирилицизма резултати клуба су опали протеклих година. Гугл и Yоутубе не индексирају сасвим праведно и добро ћириличне претраге итд. Да завлада ћириица морамо наћи начин, изнутра делујући у латиничној сфери на сајтовима, форумима.


Користити ћирилицу по могућству и смирено и доминатно прскати пичке, мада некад да би деловали као хулиган, лудак и психопата , застрашитељ треба и писати латинично, неписмено, користити и слова без квачица, енг тастатуре, не само због практичности брзине, већ и да би деловали као да сте спонтано љутито реаговали, или уколико вређате, претите озбиљније, тиме провући увреде и претње да цензори не мисле да сте одрастао човек, већ дете. Јер би у противном могли да вас ставе у неке полицијске нотезе за присмотру, који се надам да су хипотетички и да слобода говора и интернета постоји још. „Неписменим“ текстом у случају кривичног гоњења би на суду могли да се позивате на привремену неурачуњивост и лудило. Мењајте ип адресе, рестартујте модем, користите проxије , бришите колачиће, ако вам банују ип адресу или налог.


Црвено-бела боја је увек искључиво Звездина, и сваком црвено-белом медију због боја њиховог логоа, држави због боја (пруга) на застави, спортском клубу, мтс и осталим фирмама треба узимати рекет и притискати их за паре због стеченог профита на таласу популарности наших црвено-белих боја.


-Борити се за промене или бојкотовати медије итд, где су вести писане црним словима на белој позадини !

- Тамо где је могуће писати црвеном бојом слова. Никад не користити црну тастатуру (ако сте на компу или лап топу, може сиво белу, или набавите нешто треће. За телефоне, андроиде постоје црвене и Звездине кеyбоард теме.

-Исто борба или бојкот медија где је "црвени палац ка доле" за негативан коментар.

(Црвена боја Србина, се сатанизује у подсвести људи те то доводи до лоших резултата и смањене посете)


-Такође пожељна елоквентснот у изражавању и састављању реченица, правопис. И добро познавање Звездашке спортске и навијачке историје, тренутних дешавања, као и блиских грана спорта и културе, економије, политике.


Како се одлучити по којој линији гроботе прозивати у коментарима? Све треба да је у складу са вешћу и дневним политичким догађајима, а не само као реплика на њихове увреде, дозирати и одабирати правилно уметност је циганског ботовања. Напад је најбоља одбрана, избегавати дефанзиву, увек уз офанзиву. На један њихов; два наша аргумента испалити.


Сви коментари који почињу са " иако сам Звездаш блабла", јесу гробари прикривени који глуме реалисте или партијско муријашки новинари. Прави Звездаш исто никад неће ни на вест о некој хулиганској тучи, где је убијен гробар, изјављивати саучешће, осуђивати насиље итд, то раде ови полицијско партијски коментар ботови. Нити поштовати ни туђе медијски легендарне играче,ни репрезетативне играче, нити ће навијати да да гол за репрезентаацију њихов фудбалер. А камоли ако их судија оштети неком грешком, за пенал итд, глумити реалисту и моралисту, притом заборављајући да кажете да их је "стигла казна за све крађе из прошлости и стићи ће их још пуно пута". "Ко вас јебо годинама јебаће вас опет" и сл. Ако и осећате људскост, емпатију задржите то у себи и не губите драгоцено време на коментар, већ утрошите смишљајући како да помогнете Звезди да побеђује, дође до новца итд. Посебно бити опрезан од медијске манипулације на неутралним порталским новинским и свим осталим сајтовима, а и форумима који су већином у власништву грбарске хоботнице, где на перфидан начин креирају лажну слику реалности надајући се да утичу на свест неопредељних, неуталних, слабих навијача и изманипулишу их за њхову ствар, и у политичким забавним вестима.


Оно што јесмо ми звездаши, а нису они, истицати ради набијања комплекса :

Светски Европски прваци, Бари,Токио, Владари Европе/Света, Шампиони, Прваци државе, Дупле круне,
Трофејнији ФК клуб (првенство, куп, СДЦЗ спортови…), Дерби убедљиво већи број победа, Више голова,
Рекорди (везане победе, бодовна разлика +35, највећи број бодова. итд) Дерби серије без пораза од 6 година
Звездаши , Делије, Срби, Православци, Четници, Грађани, Господа Цигани Лудаци, Цразy Нортх,Понос града
Мангупарија,Реакција,Психоделија,Мобилизација,Северна армија,Институција,Доминација,Ортходоx Братија,
Најбројнији навијачи, Најјачи,Најбољи,Најлепши,Највећи клуб\ Стадион, Звездина машина, Звездо згази их све
Звездине Звезде, Рајко, Шеки, Џаја, Пижон, Пикси… 1991, Стари звездаши, јавне личности , навијачке легенде .
ФКЦЗ Симбол \ Стуб Србије (поред СПЦ, САНУ, Војске). Србија, Београд, Црвена Звезда !!ЦЗБГ корстити ако сте из Београда због Бг, ЦЗБГ не значи само ЦЗвездаБеоГрад, већ и Цигани Звездаши Бију Гробаре. (бар по мом тумачењу, нигде нема записано званично значење акронима).


Те позитивне по нас изразе промовисати и кориситити равномерно, једнако у реченици,са овим негативним по њих. Што чешће писати Црвена Звезда шампион, првак, победа, титула, најбоља, #1, и сличне позитивне речи крај имена нашег клуба. Тако да би се магијом учесталости призвале победе и титуле. Јер делује да је новинским насловима интернет затрован негативним насловима, комнтарима и речима о Звезди, а позитивним о Говнизану.


Стално помињати бројне Звездине легенде играчке, маестралне голове, дриблинге, мајсторије, тренреске управне величине, сећати се великих и необичних утакмица и победа, Причати о Звездиној славној и сјајној историји, и само о Звезди и њих не примећивати је оно што јако пуно боли и вређа прдизане и остале ситне противнике. А нама помаже да позитивну енергију усмеримо ка головима, победама, титулама и решавању клупских проблема функционисања.Оно што они нас смеју негативно да зову је:

“Цигани”.. ( јер..... не знам ни што нас зову тако.. али ето остало и од фрање и титовог беса на нашу победу у том неком од првих дербија (и пароле звездаша - Цигани поздрављају своје шампионе..) Ми смо Цигани најјачи смо најјачи!

И не знам шта још... јер сам све поништио што би могли негативно рећи нама.
Свакако поред коментарисана треба и ићи на утакмице, на наш стадион поготово. СВИ НА МАРАКАНУ! Бити веран одан Црвеној Звезди, волети свој клуб где год игра, а ако нисте у могућности, онда гледати сваки пренос увек! И само Звездине утакмице гледати, а не других тимова, поготово не смрдизана. Не губити драгоцено време на њих само знати кад играју, навијати против пратећи текст извештај, евентуално при крају гледати и навијати да приме гол у задњим минутима. Лично, Дез као аутор текста не гледа њихове утакмице, нити извештаје из медија, не посећује тужне сајтове прдизановаца искомплексираних, јутјуб клипове, они не постоје! О њима се информишем само на звездашким сајтовима и форумима. Док сам сваку Звездину утакмицу (званичну и пријатељску) испратио у целости од 80их, или путем радио, тв преноса, текст преноса или на стадиону. Помогао победама навијајући или астрално пројектујући се магијско даљински. Само око десетак утакмица пропустио од 80их до ове 2016 , јер зликовци нису преносили ни на тв, ни радију или наставници у школама тактички увежбано претили избацивањем, казнама у случају бежања са часова због фудбала, а за одлазак на стадион се често није имало новца.Утакмице осталих тимова на тв гледам само у случајевима опште досаде или евентуално финале ЛШ и Светског првенства, и понеку утакмицу репрезентације где има више Звездиних играча у екипи и игра се на нашем стадиону Рајко Митић. Што се тиче кошарке ту је слична ситуација, а остали спортови се ионако врло ретко преносе, па није баш сјајна слика верности.


Крваво се борити се против медија, телевизија који саботирају преносе фудбалских утакмица Ц.Звезде на државнм фреквенцијама РТСа\РТБ, и гурају у кабловске ТвАренеспорт итд и на илегалне нет стримове васколико Звездаштво, које зарад лоше слике не може да утиче телекинетички на резултат. Звезда је закон, и на државној јавној ТВ мора да буде увек и бесплатно, а не да се пљачка новац верних навијача. РТС је медиј окупиран од стране гробљанске хоботнице. Држава мора да уклони све партијизане гебелсовске из тв и радио спортских редакција, и постави звездашку екипу новинара, па и да врати легенду Милојка Пантића. То треба и са осталим телевизијама, као и разним окупираним смрдљивим новинама попут Бљица, Журнала, Новости, Моззарта, б92,Мондо, Телеграф и осталих злонамерних портала који су готово сви говнарска подвала. А њихове злогласне “новинаре” и колумнисте стрељати.


Онлајн коментарисање некад давно није изгледало као што видите данас у маинстрам интернету, све ово наведено је било нормално, људи су се вређали најгоре,пљували, псовали, претили.. интернет је деловао као острво слободе природног духа човека у мору хипнозе реалних правила понашања и медијске хипнозе и контроле ума, међутим, у жељи изједначења интернета са реалном димензијом моралних правила властодржаца као јавног медија уследила је цензура многих сајтова, цензура слободне претраге , гоогле говнара и система контроле, све негативно и непожељно се саботира, брише и гура у други план, једино тај неки дееп wеб где се компликовано приступа подсећа на интернет прошлости. Такође друштвене мреже, ФБ, Yоутубе, мобилни смартфон телефони, некакве апликације су умогоме допринеле хипнози исконског звездашког ума и слободе српског и глобалног духа, у коме се слуге система манипулатора штреберске нерд геек гроботнице боље за сад сналазе, иако то ничим не заслужују, спортски ни навијачки. Можда јер Фацебоок, Јутјуб, Гоогле, Yахоо и још многи битни сервери и седишта тих компанија налазе на Сан франциско полуострву, одакле манипулишу

интернетом, умовима, а питање је да ли сви корисници виде оно што ви видите, или се сваком појединцу емитују посебни програм матрикса под спин контролом НСА,ЦИА,БИА и осталих тајних служби.


Технологија се убрзано развија у правцу интеграције у људску свест и тело, ускоро ће и чипови заменити разне картице, као и телефоне. Трансхуманизам намеће киброг роботизовано андроид друштво које нам неумитно следује, можда је то и повратак робовско роботској аватарско компјутеризовано савршенијој природи човека, а можда нови начин поробљавања слободе човека, међутим, ми навијачи Звездини морамо обезбедити доминацију у свакој реалности и на сваком пољу и под свачијом владавином закона, да ли је то људска несавршена свима позната реалност, или паралелни борг универзум, је мање битно од успоствљања наше ствари као доминантне силе или програма. Зато је важно озбиљниије сви да схвате и уграде у себе елитни ултра звездашки програм, аппликацију апгрејд, антивирус заштиту, како год, а овај пЗк програм убрзава процес те адаптације звездашке и колективно неутралне свести човечанства, помажући тој идеји...... Пре него официјална режимско државно партијско системска олигархија заузме положај манипулације и наметања њиховог програма где спорт и Звезда немају значај који би требало да имају као најјачи и највећи клуб на Свету! Ми зато нашим звездашким протоколом треба да продремо толико дубоко у свако биће ванвременски и ванпросторно биоинжењерингом до саме сржи генетске модификације ДНК ланца.


Бити Звездаш је велика част, задовољство али и обавеза и стална борба. Своју оданост ка клубу треба истицати свуда и сваког дана у сваком погледу. Многа искушења вас воде на друге стране и ка другим занимацијама, програмима што су иницирани од особа којима љубав ка Звезди и жељи за њеним тријумфима није у вољном оптицају. На интернету то су разни сајтови и апликације. Зато сваки нови онлајн дан започинте са Звездом, као прво ФКЦЗ сајт ставите као Хоме паге, или посетити обавезно сваки дан званичну страницу клуба (прву по реду, да Звезда увек буде прва, да се роди нова титула, (ако имате фолдере у компјутеру, отворите прво Звездин фолдер, или апликацију у телефону) тек потом отворити све остале сајтове, форуме звездашке, па тек онда новинске сајтове у потрази за вестима, фејсбукове и остало. Примените програм коментарисања у циљу ширења духа звездаштва, као и напушавања говнара по коментарима и осталим сајтовима где их видите. Теме компјутера или телефона нека вам буду црвене, са Звездиним wаллпаперима. Пустите мп3 плејлисту Звездашких песама, на јутјубу слушајте снимке навијања Делија, и песме и снимке утакмица. Током крстарења нетом наилазеићете, на разна искушења која вас могу одвући даље од звездашких сајтова, нпр. игрице, забава, порно сајтови и женски профили, и шта знам све, али будите јаки знајте да су то сирене које маме морнаре у пропаст, не будите слабићи. Држите крај рачунара Звездин грб или неко обележје, да не заборавите на свој клуб (или стикер на телефону). У свом дому имајте на зидовима грбове, шалове, постере налепнице!


Велики прави Звездаш бити значи исказивати и ширити свој црвено-бели став свуда, и ван светске електронске мреже,. Ту љубав ка клубу у реали започните идењем на утакмице, стадион и кад нема утакмице, и учлањењем у клуб, претплатном картом, приоритет код тога је давање новца Црвеној Звезди, у свакој прилици, куповати прозиводе у Ред Стар Шоповима! Све што се тамо нуди а не да исто то редовно купујете дугде, Или куповати све у радњама које држе Звездаши, или спонзори клуба. Сигурно ако немате пара за све ово, да треба прескочити глупости као храну, пиће, цигаретте, изласке.. и давати новац само Звезди. Храна је зло (фрања, срања, храна). “Бићу увек са тобом макар нем′о леба. бодрићу те Звездо и на марсу ако треба” * ово Марс узети са задршком, јер филозофско питање је да ли марс уопште постоји, да ли треба веровати душманској НАСИ и њиховим монтираним снимцима слетања на месец. Даље, скоро сваки дан носити на себи одећу звездашку, или Делије прозиводе, ако је то превише рискантно онда нешто црвено имати на себи. Даље, шта год купујете ако постоји у разним нијансама одаберите црвено\бело, рецимо четкице за зубе, пасте, аутомобиле. Зидове тапете фарбајте у Звездине боје и симболе. Носите црвени спреј са собом где год сте напољу прецртавајте противничке графите и своје исписујте. Свако јутро и дан започните са именом Црвене Звезде и неком песмом. Рецимо “Од рођења мог,није прош'о без имена твог,ни дан ни година,Звездо Црвена…”. Ако једете уопште, једите највише црвену храну.. лубенице, трешње, јагоде, печурке, парадајз.... * Заправо парадајз почиње на пар, па нема тако елитну вредност, исто као и паприка смрдљива одвратна. А пасуљ није тако гадљив као паприка, али избегавати и то, а и није црвен... глодари своје комплексе исказују у мржњи ка црвеној храни, па и ми морамо избегавати и црну храну. Засадите и један бор или јелу поред куће, или у близини стана.

***

Сви навијачки реалисти и новопечени звездаши морају да науче ову врсту прозивања и понижавања стоке у реалности и у коментарима. Неко треба направити дакле званично јасан табеларни и илустровани приказ свега овога, да и најмлађа деца разумеју као и неуки, или новопечени Звездаши. Тако да у догледно време услед наше победе, се и престане са прозивкама, и пређе на рат са елитнијим страним навијачима кад Звезда буде сталан учесник и фудбалске европске Лиге Шампиона, па и једне светске и свемирске.


Наш коначни циљ ове борбе да грбар тастатура доживи нервни слом, инфаркт, док погрбљен седи за рачунаром или телефоном, да му експлодира глава. Ако не можемо физички да га нокаутирамо, морамо то на даљину.


- Прави циганштурски бот у коментарима ће увек предност дати прозивању пљувању и провоцирању прдизановаца (набијању комплекса), жалити се на медије, судије и државу, у односу на причу о датој теми спортске анализе, што би било еквивалентно у виртуелном рату реалном ставу - не расправљај се, набоди га. У томе је суштински разлика имеђу Делија\Цигана и обичних Звездаша и симпатизера, љубитеља спота. Ипак у неком коначном господском ДЕЗ миксу једне и друге карактерне црте и стратегије, треба балансирати вређање и Звездашку причу.

_______________________________________________________________________________У коментарима на гроботизованим порталима вести (а и форумима, фацебооку, yт, итд, па и у реалности) се права Звездашка верзија стварности не дозвољава, сакрива, јер је у свом очајању комплекса и злобе мала пратизанска медијско пропагандна крими хоботница свуда увукла своје пипке у задњих 20ак година, постављајући своје људе (плаћенике) све од квази новинара, до цензора коментара, а сигурно да су при тој окупацији медија, тв, новина, "неутралних портала" и имали нечију помоћ са стране, државно партијске и вансрпске. На све то стиче се утисак да и они ботови који бране нашу ствар тамо у коментарима, су неки партијашко, удбашко, новинарски кадрови који раде по некаквим уџбеницима коректности, па изузев исувише реалистичне и прозвездашке приче, од вређања знају само да кажу " фрањевци, гробари " и сл . неколико стандардних увреда, а говнарским ботовима се поред "цигани" у разним облицима, поред гомиле лажи, клевета и манипулација актуелним и историјским чињеницама, на којима тај ситни клуб опстаје кроз вести, дозвољава да креирају и многе нове врсте прозивања, те услед цензуре наших бројнијих коментара делује као да је свака новопечена увреда већ чврст стандард, на који ми немамо одговор. А докази и истинита верзија ко је ко и какав, је сасвим супротна.


Премијер Вучић и владајућа гарнитура мора да законом уреди медијску сферу засновану на навијачкој истинитој историји, праву бројности и праву на вређање, а не на пропаганди и лажима назови новинара, настављајући антизвездашку политику претходних гробљанских гарнитура и србомрзачких страних амбасада. Тако да се направи правилник, табеларни шта је дозвољено у вестима и прозивању на коментарима, а и паролама на стадиону. (све остале препирке око државних пара, победа,трофеја, намештања, судија су мање битни тренутно, иако јако битне да се наша снага и правда и ту поштује ). Нама Звездашима који смо убедљива већина са око 70% навијача у земљи, се мора обезбедити медијска доминација и признати убедљива победа и у понижавају противника (поред истините верзије историје, финансијске стране и славља титула) не зато јер ми више вређамо и јер смо бољи и победити морамо у сваком виду такмичења са овим прекопуташима губитницима и системским штреберима, него јер говоримо истину о њиховом "малом лоповском усрашком партијашком клубу" и исказујемо спонтано нашу снагу и величину, а то што се та истина о њима поклапа са нечим што је названо увреда, псовање, пљување, понижавање је само облик случајности и неразумевање непроцењиве вредности нашег уметничког стила изражавања. Влада Србије, Европска унија, и остале елите власти поред обавезе обезбеђивања Црвеној Звезди домаћих и евро титула, морају да уврсте овај правилник у легални систем дистрибуције у јавној и медијској сфери, јер у противном Сједињени Дезови уписи Интернета , као највећа онлајн сила на свету, биће принуђена да реагује жестоком интервенцијом, и ка систему медијских агената, новинара, као и низом системскх санкција због кршења основних људских и либерал националних права, истине информисања и слобода изражавања и набијања комплекса душманима СД Црвена Звезда.


_______________________________________________________________________________

1 comment: