26 June 2018

Дезброј и Безброј

Дезброј и Безброј титула ФКЦЗ мајице,
Дезброј је број већи од безброј.  Дезброј шампионска мајица је црвена, а безброј бела. Наручите на dezvez@gmail.com   .   Цена 2000 и 1000 динара.
 *Мајице се за сад не шаљу, већ само слика у високој резолуцији за штампу. Па ко уплати новац и слично, може сам да штампа... у некој штампарији за мајице.

 

ДЕЗвез путује кроз време и доноси вам радосне вести из најдаље будућности, веран изглед Звездине шампионске мајице са  дезеном огромног броја звездица и бескoначно безбројног броја титула, означеног данас највећим признатим бројем Гооголплекс 1010100 .
Сигурно сви жалите што нећете дочекати период далеке будућности кад ФК Црвена звезда освоји најтрофејнији шампионат у слављеничкој мајици коју би сви радо купили, зато ето прилике да већ данас добијете званичне мајице из безбројне године и дезброј највећи светски крајњи божански број са дез зилиона итд. нула, чијим употпуњењем настаје велико замрзавање универзума и имплозивна контракција бескраја свега што постоји.

И Везброј мајица ускоро у штампи, поводом безброј узастопних Везаних титула ФКЦЗ који ће се десити.

ДЕЗ ванвременска продукција и Дезвез модна конфекција вам представља и изглед дреса Ц.Звезде поводом 40 титуле шампиона Србије, која ће стићи веома брзо.