16 September 2012

ДЕЗ из бак - 2012

Браћо и сестре Звездаши, Делије, после много година љубитељи лика и дела светог цара    ДЕЗа имаће место где ће наћи окупљене све поруке и поуке изашле из његове главе написане по интернету, овај нови блог  ће настојати да обједини већину ДЕЗових уписа после 2009  кад је престао да пише свој блог , плус много нових.
Као што знате ДЕЗ се тада у својој времеплов машини упутио на пут назад кроз време  и простор, да се разрачуна са зликовцима који се нелегално и прљаво боре против Звездине природне доминацију у спорту Србије и Европе. И успео је у томе... промене ће се осетити  веома брзо, Звезда јесте шампион и биће још више трофеја за њу, то јесте право природно поштено стање реалности, али, појављују се још неки небитни зликовци заостали из прошлости чије родитеље ДЕЗ није стигао да искасапи,  они данас преко масонских, државних и медијских моћника држе хипнотисаним милионе људи пласирајући лажи да ми нисмо шампиони, да је клуб у великим новчаним дуговима као и многе друге измишљене неистините информације.
 Важно је значи - веровати, сваки Звездаш у својој глави нека зна, буде сигуран и замисли да смо ми први и то је истина, ми смо шампиони, јер смо то заслужили часно и поштено борећи се за црвено-беле, а лопови попут толета и сличних говњивих  следбеника јсд пројекта  стране мафије ће бити сурово кажњени кад дође време за то(или обешени или затворени и титуле враћене судским путем) и тада ће њима и свима бити јасно да је Црвена Звезда шампион, као што је и Космет Србија.

ДЕЗ је дакле у свом времеплову боравио у прошлости,  обавивши успешно мисију утицаја на историју, али на путу у будућност доживео је неочекивану незгоду кад га је летећи у стратосфери планете закачио астероид који га је каталпутирао на Сатурн. Срећом због чврстог материјала та летећа времеплов машина је преживла заједно са ДЕЗом, али тешко оштећена, остали су на Сатурну где је ДЕЗ настојао да је поправи, успевши притом временом да изгради и конекцију са земаљаским интернетом одакле је слао поруке на разним интерент форумима и сајтовима. Али пошто Сатурну време не постоји, тешко је успевао да комуницира и наметне праву истину свима и није могао да оде лично код Лукића или Пеђе и да им уверено докаже да треба напасти и спалити ЈНА да линчујмо толета лопова, свињу, тијанића, дачића и остале лопове из режима, који су део холограмске порјекције лажи и опсене фрањевачке секташке непризнате антисрбске завере. Ове године ДЕЗ је поправио свој летећи објекат и њиме пробао да долети на земљу ради набавке још неког материјала потребног да се машина врати у будућност, али летилица је под ударом соларне олује издржала само до Марса. Срећом на Марсу се налазе залихе гвожђа и пријатељскије настројени домороци од сатурнијанаца, које ће помоћи да брже поправи машину. Наравно Дез је имао и разних врста сусрета са ванземаљцима горе, али то је за сад небитно за овај блог. Дез је наравно и на сатурну и марсу поставио обележја и заставе клуба и Делија.

Ја сам иначе ДЕЗ-ов син и наследник. ДЕЗ ме је овластио да наставим његов лик и дело док се он не врати, за почетак треба да сакупим његове разне уписе са интернета на једном месту, јер зликовци му бришу уписе са разних форума, затварају неке форуме само да се не би открила пуна истина коју је изнео, непријатељи су међу њима  и нама. У комуникацији са њим сам такође сазнао да имам и око 10000 браће и састара,  ДЕЗ је временом остављао своју сперму у разне Банке Сперме широм света, много нових малих дезова се изродило а да нису свесни тога, и поред тога што је на свом путу кроз  историју оплодио многе жене из којих су касније настале читаве нације, међу којим и Србска, да,  ДЕЗ је ваш деда, чукундеда. аскурђел, курајбер, ДЕЗ је отац бог свих нас  (Луук ај ем јор фатр.. моменат).  Тако да мој задатак је да окупим армију од 10000 ДЕЗова, и покренем револуционарни устанак којим ће се оставрити циљеви ДЕЗове идеје и праведне борбе да Ц.Звезда и Делије завладају поново светом и космосом. На том путу наравно треба рушити све препреке немилосрдно, и нападати сваког ко нам се супростави најоштрије,  сви синови и кћери, следбеници реда ДЕЗа требају најпре да промене своје пређашње уверења , моралне ставове и да верују само ДЕЗу и ником другом, треба се трансформишу у један непобедив и одлучан одред, који ће добијати задатке да елиминише сваког ко само помисли нешто лоше, а камоли да каже или напише негде нешто против Звезде или намести неку утакмицу или се бори против ње. Завођењем црвено белог реда у Београду, Србији и целом свету... створиће се услови да у слободи и победничкој атмосвери дочекамо дуго прижељкивани тријумфални повратак и силазак на земљу нашег оца, сина небеског, као и долазак новог доба радостти и избиља у којем ће, у спорту, постојати само СД Црвена Звезда.

No comments:

Post a Comment