16 September 2012

ZVEZDA JE ZVEZDA sampion, a jsd papizan je govno sranjevačko - FARTIZANUS

Ако долазите директно на овај линк прочитајте прво први блог упис. http://dezvez1.blogspot.com/2012/09/2012.html

, а овде ће бити током времена обједињени ДЕЗови уписи са многих звездашких и неутралних форума, који су нестали у међувремену... a нaјвише са једног кошаркашког и бившег Рсб форума,  а и многе слике и јутуб клипови које је ДЕЗ радио. А неки други краћи уписи ДЕЗа који  немају неку дубљу поруку биће прескочени. Надамо се да и гугл и јутуб неће нестати ускоро под најездом Дезове истине правде и борбе, већ је тај јутуб брисао неке клипове, и сјебо је сам себе сa новим ружним изгледом, као и гугл чија претрага је постала срање од цензуре.. Оба ова сајта имају седиште  у  Сан фрањциску, зато је тај сајт непријатељ и треба бити обазрив према њему, као и фејсбуку који исто има седиште и сервере на том усраном полуострву, које сасвим сигурно може лако бити потопљено цунамијем, земљотресом.. па после све што се постављало нестати, треба се оријентисати ка другим сајтовима са седиштима и серверима што даље од сф-а( где и википедија, јаху и мозила имају централе, поред јутуба, гугла и фб.) Такође и блогер , то један од разлога зашто је ДЕЗ престао да блогује и зашто ће се Сједињени Дезови уписи ређе појављивати. 

За почетак биће постављани ДЕЗови постови хронолошки уназад. 

Ово прво су уписи избрисани са  форума -крстарица- из дела ,,кошарка,, krstarica је један ружан наводно неутралан форум, а у ствари цронобеожут глодарски фрањевачки форум који треба бојкотовати хаковати или освојити крстарицу или потопити... на том форуму као и на многим сличним "неутралним" југословенским по интернету се отварају теме у спортској секцији о ФКЦЗ и јсдфк или ККЦЗ и кк п , па испада као да ми имамо иста права и једнак број навиjача као говнари, као да су ВЕЛИКА ЗВЕЗДА и мали јсд патуљак једнаки,  сви добро знају да има више милиона Звездаша, а  стока треба да је у секцији остали клубови заједно са осталим сељачким малим трулим клубовима , и наравно разни комплексаши говнарски се убацују и манипулишу лажима слободно ширећи мржњу, док Звездашима се бришу поруке,  текстови и теме где јасно чињеницама доказује  да су прдизани говнарска секта говноједача и да их треба  прочистити из Србије. Као што добијам опомене и бришу ми се потписи у коjим ништа лоше нема ,само тражим смрт мафији. И то им смета кримосима. 

potpis/ "C.Zvezda JE Šampion\\\\\\\\\  jedite govna, mi smo šampoini///////// smrt judoslovenskoj mafiji i nepriznatom jsd projektu"  и статус- "1.ФКЦЗ толе лопове!"

Poštovani,
Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: Neprimeren potpis/status/lokacija/nadimak

-------
Ovaj prekršaj, vredan 1 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.

Forum Krstarice 

 

DA LI JE JSD PTARIZAN JOŠ UVEK ALBANSKI ILI FRANJEVAČKI PROJEKAT ?


Сви знамо КК Ц.Звезда, понос Београда,Србије, Планете и читавог Космоса није освојила званичну титулу у КОшарци још од 1999 од кад је КОсмет окупиран, као што је и државни режим у Београду (окупиран од стране Натовско фрањевачке римокатоличко јудаистичке дукљанско шиптарске мафије) који је подржавао ЈСДкк птаризан секту и намештао јој непризнате утакмице, плеј-офове и крадући титуле, тајно фнансирајући их од пара државног буџета већинског звездашког становништва. Дукљански смрад вујошевић и тодорић хрват, заједно са нарко босом даниловићем и мафијашем додиком преко Јsdkk pigokeamts уцењује државу и са бившим тадићем и дачићевим алкатразом отимају новац грађана ради финансирања судија кумова гепековања и намештања утакмица јсдкк Шиптаризану, а у свих ових 11 година намештанције мали фрањизани су имали само један запаженији успех у европи који им је лично Тадић дукљански изрод поткупио и наместио за своју политичку кампању (срећом Олимпијакос нису могли да купе) слично као што су им наместили и комунисти католици 1992 у сарадњи са турцима у истамбулу , само због комплекса према европском успеху Звезде и Србије 1991 у највећем спорту фудбалу, и страха од србско руске словенске империје.
гробАРИ и шиптАРИ поред тога што се римују, заједно се веселе отетом проклетом у овом периоду њихове домобранације, и тргују са нарко картелима под капом Тачија. Али Звезда и Србски народ ће узвратити крвав ударац и завладати Кошарком врло брзо, на поштен начин, као што ће и Космет бити србски.

Истовремено ЈСД Фрањизан чији је председник био усташа Фрања Туђм. је секташки клуб друштво који је основано на дан римокатоличког свеца Св Фрање 4.окт, ( St Francis ASSisi - Свети Срањо-гуз). и несметано је финансиран од старних фактора и реда фрањеваца, франачке масонерије, малтешких витезова ,римкатоличких језуита и црног папе, ГеЈ лобија, муслиманских пакистанских шеика терориста и љајића,  и тиме нелегално опстају у држави, а још та комунистичка скатоличка свиња има образа да кука стално за парама од наше државе чије бљувотине окупирани медији преносе, а тајно ради на уништењу нашег СДЦЗ. Звезда је стуб и понос Србије, оснивач србске кошарке, најпопуларнији најбољи натрофејнији поштени најорганизовнаији спортски клуб и заслужује сав новац од државе, јер је био жртва неправедне јудеомасонке окупације и намештанције, док мали дукљански фрањин шиптарско пакистанско муслиманско екстремистички југословенски пројекат лопова треба да је правде и логике да се похапси, укине због дуговања скриваног од јавности од режимских политичара и секташтва или протера из Србије, при томе пекући прасе на ражњу! И да им се одузму све непризнате намештене титуле, које ће, надам се, и клуб званично не-признати као што ниједан Србин неће признати независно Косово и тврдиће да је Звезда шампион! Искомплексираност малобројих навијача светог СрањоГуза, унука фрање туђина, чији је смисао од оснивања антизвездаштво и антисрбство и антиљудство, почиње полако да буде неподношљива као и сам смрад гована животињских, зато је потребна једна шира друштвена акција дезинфекције државе од срања, то је не само у интересу Звезде и њене милионске армије навијача, већ добробит целе земље и свог цивилизованог народа. Оснивач овог језуитског секташког реда фрањеваца под влашћу свете столице, св срањо ассиси, званично у римској цркви слови за заштитника животиња, зато су утеху у том клубу нашли свиња зека бик ћурка.. као и стока на трибинама, а симбол тог реда је слово Т, стога главни следбеници ове секте су им Тодорић Тумбас, Телгетија, Тадић, Толе,Тачи Тијанић.. (који боље да да оставку и престане да злоупотребљава јавни сервис и новац грађана за сточарску пропаганду у преносима баскета које нико не гледа) Сви ми људи зато морамо променити приоритете у животу и себи за главни циљ поставити уништење југословенског Педеризаналног пројекта говнара у спортском финансијском и навијачком смислу, и протеривање клуба у њихов Загреб, као и елиминацију свих њихових секташких следбеника или евентуалну рехабилитацију наивних навијача у неке друге боје, који су несвесно славили туђманово цроно-бело срање. то је у интересу добробити свог господског слободног хуманог човечанства а не само Србије, да се животињска дупелизачка говнарска лоповска стока уклони и нестане.

Дакле збуњујуће је ко има данас већи удео у управљању фрањошиптаризаном.. и докле ће држава и милонска армија Звездаша да толеришу фрањину намештанцију и секташку стоку у нашем граду, о томе би требало да се расправља на овој теми.

-----------------------

Да поновимо основе теме.. *које у суштини важе и за јФК.п. и остала говна

ЈСД КК Шиптаризан- јер просперитет доживљавају од кад је Космет окупиран, у Кош га мећу, а србски клуб промашује, а алкратаз нарко пандурски картел дилује албански шит помоћу тачија љајића даниловића додика...
ЈСД КК Фрањизан -јер секта основана на дан св фрање(срање) и туђман им је био председник, ћурковић језуита и многи други већ знане усташе обожаваоци говна *црног папе.
ЈСД КК Пакистан- јер су муслимански црнобели талбински тим, пакистанци непријатељи Индије цигана и њихових религија санскрита које су основали древни Срби, Сораби.
ЈКК Југословенска стока- јер им титови унуци комуниста данас намештају покрадене и непризнате трофеје. немају господства у себи, животиње тумбаси сељаци.
ЈКК Полицијски клуб - јер су дачић и онај бивши из БИА нелегално помагали и намештали утакмице, бавећи се медијским манипуацијама , конторлом медија, Тијанић,, а и примери коришћења ХААРПА и Хемитрагова за контролу ума становништва су лако доказиви као и друге методе масовне хипнозе изашле из Циа порграма.
ЈКК Државни пројекат - јер су им окупатори наше државе давали и покрали сав новац и спонзоре фирми од већинског црвенобелог становништва.
ЈКК Дукљански пројекат - овчари са брда римокатоличка фрањевачка комуњарска дукљанска секта из србске Ц.Горе, дивља свиња по Београду тражећи паре..
ЈСД Лоповски пројекат - јер су им судије савез..толе намештали утакмице и нису их кажњавали за дивљачко понашање и лоповлук.
ЈКК ГеЈ јер.. паокаре алкратаз и пријатељи, свети срањогуз и филмски геј лоби ,серГеј бјелогрлић итд . сарађују са масонским сан фарњциско 1970 и холивудским лобијима -арманд ассанте,, као и ватикансим екуменистичким муслиманским религијама масовне контроле ума стада оваца. као и због -миланског едикта-, окупаторска држава прави им дилове да се братиме са екуменксм миланезима, и намештају им се жребови да гостују тамо.
ЈСД Црнац- јер воле дијареју , и јел воле ту сатанску сатурнијанску боју мрака.. и тиме шире дух црне рупе, у црвеној Србији (србин=црвен)
и јер стављају свете цроно-беле столице на јна, у нашем Београду , али боље да ставе "столице" за срањогузе.


------------------------------------------

 ЈСД Папизан(ал) је секта убачена у прву лиге Србије као последица декрета комунистичког југословенског војног врха и загорске дивизије  под влашћу јудео-језуитеке масонерије и усташа, секта основана у загребу, 4. Окт. 1945 на дан римокатоличког свеца Св Фрање(срање) (St Francis Assisi) као део антисрбског и антизвездашког пројекта реда Фрањеваца у црвеном Београду, чији је следбеник био усраша фрањо Т. као и многи убачени људи политичког и спортског система Србије диктатуром давали специјлан статус малом страном губитничком клубу и који су касније преко преко вола толета, ћурковића и тодорића, искомплексиране лоповске дукљанске југобандитске свиње и осталих челника спортских савеза и Ол.комитета намештали утакмице и значај светом Срањи и спречавајући природни развој велике Звезде и Србије као и Русије, радећи за интересе римокатоличке свете столице, уништавају србски спорт, пример олимпијаде.. Ова скатоличка секта верује, у постојање светог говна, holy shit, сваког дана следбеници ове секте фрањеваца ритуално једу говна, а једном годишње папино говн о , тј. свету столицу. Никако није случајно што им ми Делије певамо ..једите говна, ми смо шампиони..., као ни то што је алкатраз у Сан Фрањциску, чланови те говнарске групе (као и S.Family групице) су повезани са ГеЈ лобијем и покретом који је настао у СФ 1970, престоници ГеЈ популације, (гробарима је тадашња БИА под влaшћу лажних меровншких и франачких слуга, као тадића и сл. дала тај1970 назив, а сви знају да су настали као група много после Делија у 2000им,) трпају се и лижу говњиву гузу још од парангала и жарета, и воле пао каре и остале "пријатеље", а гробари С.Филма, СерГеј Т, бјелогрлић и дачић доводе на утакмицу са АЕЛом (основаног исто 4.Окт ! ) Арманда АССантеа који је рођен исто 4 Окт ?!? Дакле ,зашто, све ради ритуала васкрсења Фрање АССисија - Светог Срањогуза!  и зато није ни чудо што се геј парада одржава око 4.окт! А ми нормални и православни већински звездашки људи у својој земљи толеришемо тако одвратно понашање и постојање те мале смрдљиве животињске (св фрања заштитник животиња(во ћурка зечевић бик итд.)) говноједачке лоповске секте у Београду и ритуале на малом јна (који има 66 сијалица на шестоугаоим рефлекторима) којима ни титов слет није раван, докле ? И нама се рецимо прети од франачки окупиране државе (фрањевци су повезани са малтешким витезовима и францима ) да не гепекујемо, да не будемо насилни, да не протестујемо на улици због неправде и отетих титула, судијских крађа, толета, тодорића и сличних свиња свих протеклих година легализованих дукљанских лоповских мафијаша секташа говноједача, утакмице се у савезу одређују на Васкрс, док нам се држава Парча наметањем Парчизана, туђмизана малог кога глупи глодари не ваде из својих уста.
Симбол реда фрањеваца је слово Т, умро је један њихов вођа Туђамн, пао је други вођа -Тадић пашће и Телгетија Тодорић Толе, Тумбас Тијанић Тачи и остала Титоистичка гамад. Данас у власти имамо спс гљивицу и његов геј лоби, који ето пример пре неколио дана користећи ХААРП и Хеми трагове из авиона намешта стоци на гробљу утакмице, а нас у фрањцуској ремети, атмосферске промене је свако нормалан осетио, државне паре краду фрањевци. Зато нове власти у држави морају да помогну Звезди највећем стубу Србије, и да протерају ову стоку фрањину секташку изван граница државе а камоли да им одузму намештене титуле и кроз калчополи избаци из лиге, после њих успоставити здраво ривалство у Београду између Звезде (наследниак Велике Србије-југославије-СК 1913 и ОФК Бгд наследника БАСКа ). Скоро сви данас припадници ове секте, симпатизери светог срање су постали духовно острашћена багра која следи дукљанског говнара вујошевића и ретарда тумбасса, чији је једини задатак и мисија да шири мржњу својим клеветама међу наивним присталицама овог ружног(ружићевог) клуба и тиме ремети мир у целој земљи и уноси братоубилачке идеје(успут намештајући са судијама и филјалама док србски спорт пропада) и да природном спортски најбољем најуспешнијем највећем спортском друштву Црвеној Звезди и Београду и свим грађанима ове земље ремети мир и финансијску конструкцију потребну за даљи напредак. Антизвездаштво и комплес и страх од велике Звезде и велике Србије је дакле јасно програм југословенских Говнара са јна, уједињена коалаиција шиптарско муслманско хрватских екстремиста под капом римокатоличке свете столице, црног папе и језуита, масонерије и страних обавештајних служби је деценијама одржаван пројекат коме мора дођи суров крај што пре, јер и оним малобројним људима са полупразног јна се морају отворити очи из овог матрикса и видети да они навијау за ГОВНО, а то само треба да виде и медији и престану да извештавају о говнарима, којима је уз све ово и боравак у том масонски црнобело хипнотичком окружењу помутио разум, а сама црна усташка боја је продукт Сатурнијанских култова (Црно-Цронос-Сатурн-Сатана). Добри познаваоци гностичке езотерне историје знају да је ово написано тачно и да није пука жеља да се говњиви гробљански клуб из хумске напљује. Интерес целе Србије и свог цивилизованог света је да се сви ујединимо и схватимо да ће нама свима бити боље, да ћемо имати више среће у животу и спорту само ако говнаре уништимо, и очистимо земљу од смрада говњивог за које су све остале секте- религије, њима је очигледна намера од оснивања после нас антизвездаштво, ниједан гробар не воли свог јсд срању више него што мрзи Звезду,а ми као већина смо били толерантни до сад, гледали себе, навијали, волели свој клуб али среће као у фрањцуском бордоу немамо, време је да и ми покажемо њима како то изгледа кад нама смисао живота постане уништење јсдп секте, надам се да ће нове власти у земљи и СДЦЗ и Делије кренути у пројекат прочишћења земље од паразитских говњиваца, а да неће бити жртве државно религиозних наметаних моралних и осталих норми које само ми наивно поштујемо, кад њима смркне, нама ће сванути!


-----------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=-GlSLwG8kQc

 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ово је држава Срба и поштених грађана а не држава фрањеваца и грађана и мафије дукљанске.
Видите  постоји  фрањевачки самостан... у Земуну (одакле је и јсдп ?!) они раде за папу усташе и франачко муслиманску коалицију желећи да одцепе земун и покоре Србију са њиховом сатанистичком вером, која се спроводи у говноједачким тајним ритуалима.
свиња, феги, тумбасс.. горчин, толе само су једни од (малобројних у Београду) примерака те животињске говједачке секте. св фрање-срање, на чији је дан основан јсд  пројекат, они се окупљају у том Земунском седишту и кују антизвездашке планове, зато треба то напасти.

Upoznajemo Zemun: Franjevački samostan
Franjevački samostan sa crkvom koji se nalazi u Zemunu, na uglu ulica Štrosmajerove i Svetosavske, počeli su da zidaju franjevci   1750. godine, a dve godine kasnije su se i uselili u ovo zdanje. Crkva je podignuta u čast svetog Ivana Krstitelja, a tri oltara u njoj posvećena Svetom Antunu, Žalosnoj Gospi i Blaženoj Djevici Mariji Beogradskoj završeni su do 1757. godine.
Krajem 18. veka postojali su mnogi pokušaji ukidanja samostana i uklanjanja franjevaca iz Zemuna od strane zemunskog Magistrata. Međutim, ovi pokušaji nisu uspeli i samostan je opstao sve do danas.
U međuvremenu, samostan i crkva stradali su u požaru izazvanim udarom groma 1790. godine. Nakon požara većina franjevaca napustila je Zemun.--------------------------------------------------------------------------------

Zute trake za Franke

Franke kao narod, a ne novac. Franacka zavera stoji iza okupacije nase zemlje i plana uvlacenja u NATO, i otimanja Kosova. Ko su ti Franci, zapravo ko su elitni franci. Iz onog sto sam procitao izgleda da su gori od rimljana, turaka, anglo engleza, amerikanaca i nemaca?

Franci su Belgijanci, a Brisel je sediste NATOa, Brisel je bestijalni centar zveri u kome se nalazi i centralni kompjuter koji kontrolise i internet, nazvan zver. I robot bota Boris mu sluzi, Boris i Brisel su gotovo identicna imena u programu hologramske projekcije lazi, a svetska masonska politika danas funkcionise po magnetnom matriks principu, kad su budale unutar Dемо.Stranke izabrale Borisa, trebali su znati da je Briselski covek. Verovatno i BT, Broz Tito, a i francuz Bris Taton cije sumnjivo ubistvo je izazvalo histericnu reakciju ovog Franackog agenta. Sigurno im je i Bristol park na Stajgi neki centar okupljanja i telepotaciona kapija.
NATO, Brisel i Boris nisu nista drugo do deo porobljivackog plana Frankokracije u koji zele nas Srbe i Slovene i ostale normalne ljude da asimiluju. Franci su narod Belgije Holandije Francuske i okolnih germanskih zemalja gde su se sirili dosavsi kao Sikambrijsko pleme sa Kavkaza i Sumera, a ustanovljene su njihove veze sa Meroving dinastijom i Trojancima iz grcke mitologije. Mi mozda nekad i treba da udjemo u neku globalnu saveznicku vojsku, ali nikako pod Franackom diktaturom iz Brisela, cak je i taj krst sa krugom, njhov neki narodni simbol, zato to Bri-selo treba sravniti sa zemljom kao vendetu za bombardovanje, pa onda moze iz nekog drugog sedista u evropi da se razgovara o clanstvu i paktovima. Jesu pravi franci bili navodni protivnici nase jos neprijateljskije rimske imperije i germana, ali u sustini njih danas ujedinjuje jedino Papa i meroving dinastija kraljevskih reptilskih famiija. Belgijanci su Franci, Boris(Tadic)Karlof-Frankenstajn, kao i Franko, Benjamin Franklin, Franklin Delano Ruzvelt-Iluminat, princ Ferdinand, Franjevci, Fratri i hrvatski Francetici, a i ovi domaci Frenkijevci su radili pod patronatom jezuitske fra linije vatikana, pape za koga rade Malteski vitezovi (Hospitaleri) a cinjenica je da su franci za vreme krstaskih ratova bili ti Hospitaleri u Jerusalimu. Dok su Tevtonci bili germani a Templari anglo britanska plemena, kao i Srpski viteski redovi, koji su uglavnom bili protiv maltezana i tevtonaca pljackasa blaga, kao foliranata tajne templarske istorije.


Dakle danas franacko pleme Malteskog reda pod Vatikanskom vlascu upravlja Nato-om. A koliko se secam bila je prica da neki nasi politicari postali clanovi tog laznog templarskog reda, moguce i Natasa Micic. Evo sad vidim ldp - Nenad Prokic i Ivan Andric, prljave masoncine vatikana. Ko je bre taj Prokic?
http://sites.google.com/site/jungboo...teski-vitezoviFranci oduvek vole i saradjuju sa ljudima u belim kapicama, kao sto su Siptari, i Papa i Strumfovi, Strumfovi su iz Brisela kreiran crtani. Kad bude premijera ovog 3d filma uskoro.. verovatno ce se i Boris oglasiti i reci: "braco siptari u belim kapicama evo vam Kosovo, zivite i gajite gljivice pecurke slaveci Papu strumfa , a moja guvernija ce uci u Nato i postati katolicka zemlja a u zamenu imacemo Libiju kao deo Srbije, a oni koji su protiv postace skatolici nesvesno prisilno gledajuci smorljive vaterpoliste u belim kapicama na tv-u kao ovce blenuci, projekat koji brisel i rim finansiraju u ime Sv. F(s)ranje u saradnji sa Trojanskim konjem Adidasom''' a Boris Franceticev gej lobi iz San Franciska ce da uzima svoj profit za francaku sektu masona sa kavkaza, a Srbe da hapsi i vodi u njihovu narandzastu holandiju, dok ostatak hipnotisane gomile samo ce da kucka poruke na zloglasnom FB sajtu. Mozda tvoja u tvojoj glavi dedovina malteskih idiota frankestajnski falsifikatoru, ali ne moja i nasa drevna i divna prava prva priznata Srbija, zato svi mi neoliberalni normalni ljudi, ne stoka, koji ne zelimo ropstvo pod vrhuskom kontrole uma i psihe ljudi u svetu pastira i volova iz Vatikana, ne treba da priznamo nista sto se zvanicno drzavno paragrafiralo i desilo pod briselskim diktatom zadnjih tadicevsko-gljIvicnih godina, sve je laz i prevara, Kosovo je Srbija, nista njihovo idejno i kreirano ne postoji za nas - od smanjenja kljunova na zastavi Srbije, preko (ne)sportskih rezultata, do drzavnih ugovora. Stvarajmo svoju dimenziju postojanja u senci u ime svoje volje i nasih kosmickih Bogova, i cekajmo trenutak udara sistema pravde i istine koji ce ponistiti njihovu multidimenzionalnu opsenu, otimacinu i laz.

Ovaj belgijanac Leo Kis, http://www.kurir-info.rs/beograd/tem...ajne-62831.php je verovatno tadiceva desna ruka u glavi, oni jos imaju obraza da se predstavljaju kao templari i izabrani Merovingski vanzemaljski narod , glupi franci.
Samo su Srbi pravi nebeski vanzemaljski bogovski narod, kao i vitezovi reda zmaja, drugi su nase kopije.

         http://www.dejanlucic.net/Lat/Sionski%20priorat.html
Ovde nesto vise o istroрiji Templarskih redova, i ulozi Malteskog reda u okvirima vatikansko hazarskog Sionskog priorata.

------------------

ovde o Meroving / Francima...od Dejvid Ajka,( na hrvatskm jeziku, nisam nasao neki normalniji prevod )
(s tim da treba znati, da postoje pravi i lazni merovinzi, pravi imaju srbske zmajevske krvi).
Merovinška krvna loza ,.
http://2012-transformacijasvijesti.c...aljsa-zavjera/ 
----------------------------------------------------------------------------------

LOPOVSKI govnari  -metak za toleta i njusvi.   smrt sudijama, medijma.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕ НАЈБОЉА ..Napred Zvezda leeeeeeee


-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Едит '''' nov 2013  \\\\ додавање нових уписа ''

заборавио сам на овај блог.. јбг,  а и мрзи ме да копирам све битне форумашке постове.

ал, ево неколико скоријих избирсаних уписа...
На тему Кошарке Црвене Звезде и неког небитног клуба из изреала..
сссссссссссссс
смрт судијама!!!!!!!

---

Као што многима јесте или није познато, хебреји, јевреји су заправо били Јебреји, древно Србско племе из земаља Месо-потамије, Шумера, Сирије.  (Да би ово схватили није Деретић потребан, већ логика.)
Још од доба Нина Беловог и Серба Макаридова, Срби из Европе отиснули су се и били расни плодитељи и освајачи по Евроазији, део њих добио је назив Јебреји, Хебачи, Јеw - Јеб.  Народ данас познат као свети хебрејски народ из Старог завета из кога је изникао Исраел, народ чији је идентитет преузело касније неко монгрилско арапско племе Хазара из Јудеје, или Едомита.

Који су се временом трансформисали у Лихваре, Банкаре, Масонерију, а део њих преузео власт над србским Батиканом и наравно Америком, и потом уз помоћ римикатолика и аустроугара, франака, британаца креирали комунизам и југословенску масонерију, на штету Србске масонерије. И намештали много тога у нашој земљи, кроз пројекте у склопу антисрбске завере, крађе нашег идентитета и историје, и брисање сећања на некад империју Велику Србију, за коју су римљани и грци преузели кредит. У томе свему у многоме су им помогле јудејско вавилонске креиране и наметнуте религије, програми контроле ума којим су настојали учити Србе, да се треба сагињати и окретати образе, поштовати ауторитет, и допуштати мешање расног, рашког народа са разним придошлицама са кавкашких планина и азије, да треба толерисати мањинска права разним свињоликим  јудословенима и њиховим геј фашистичким клубовима, попут јсд партијзана и макабија, оба добивши име по герилским јудаистичким групама, древним противницима Срба. Додуше Фартизанус је уз то основан од реда фрањеваца на дан св срање асисија, као ватиканско хрватки пројекат фрање и тита, оба полухрвата-јудејца.  Са болесном идејом макабизације спорта, која никад неће проћи, већ контраудар северне армије омогућити да у Србији и на целом свету буде само Црвена Звезда.

Њихова подмуклост кроз историју се огледа у томе узели за себе специјална права и повластице, поготово део јебреја из Тел абивске регије, несвесни да међу њима има потомака Срба који нису бирали кога јебу и плоде. Историјска чињеница да је Јерусалем установило племе звано Јебусити. И сам Јесус је био Јебус, њега су разапели дивљаци примитивни, и кривотворили идеологију историју. Немам податке тренутно, али Јерусалим се можда заправо звао Јебусали, или Јеб-у-шалим. а Тел-авив био Телетабис.

Време је дошло за одговоре на њихова питања и кризу идентитета, да покажемо Ко смо ми Срби, Ко је најраснији и свети народ, чији је КОСмет, кошарка и ко су им преци, и ко им је хебо матер, "Лук, И ам јор фатхер."
...........................
-------------------------------

Избрисана порука са МЦЗ форума...  реакција и контрапародија на компексашка саопштења којим фартизануси позивају на рат буквалан, против нас у црвенобеом, реално смешно је да ишта могу постићи ,осим што своје следбенике програмирају да буду лажови лопови убице пичке. што последично утиче на сукобе а и на читав регион.

---
Мањинска јањичарска гамад, хибридна раса свиња, кучки и глодара  придошла из Смрдистана, покрајине Пакистана ће убрзо појести своја говна која су избацили у нека саопштења, да би себи и неком наводно трећем замаскриали своје крађе и криминал, на челу са волом матором лопином. Очигледно да туђманов мали Фартизанус и групица фрањиних потомака у коалицији са кримогеном лоповском стоком Дукљаниновом, лоповском комуњарском децом из политичких Партија која свој некад ФК Партијизан претворила у ФК Пеналтизан, мисли да може  лоповлуком судијама,и на папиру речима да глуми снагу и прича оно што само ми можемо, и иаммо права јер говоримо истину, а не клевете, патетично.... патетично је то, толико да они који то пишу не треба да постоје.  Браћо цигани, Делије, Звездаши,  Северна и Црвено-Бела Армијо.... и сви Вампири Звери и остале много часније групе,  знајте ова ЈФК Прдизанка је одувек била наша кучка за јебање, а њен лавор вц шоља за пишање и срање, и биће тако заувек, макар по њеним костима на гробљу кућних љубимаца се олакшавали, дозовимо се коначно памети, људи, звери и крвопије све, и у циљу рата за титуле и трофеје, најСУРОВИЈЕ јебите је, карајте, развалите, да јој се секс смучи заувек, а потом кољите, пијте крв Аждаји из врата, ногама газећи у главу.............. им ставите аргументе,  доказе о толетовом лоповлуку, намештанцији, која траје колико и окупација Србије, и покуашај да се супергигант Црвена звезда умањи као и читава велика Србија.  Толетова стока очигледно у страху настоји да машта у својим пискарањима да не намерава да стане са куповином судија и противника, мотивишући се и измишљајући лажи да смо и ми, Ц.ЗВЕЗДА, некад пре тако крали, ми као Београдски Србски најбројни највећи најјачи клуб нисмо ни морали да се трудимо а камоли да крадемо, јер смо одувек природно расно бољи и јачи...  за разлику од усрашко шиптарске турске јевресјке агентуре са мање вредним рх типом крви и геном губитника, жељни (нерагуларном нефер борбом) свете Србске крви, моћи и територија... , они тако мали и непоштени  мисле да су сви непоштени, а поштење је у нашој химни и крви, јер сми смо старији ,ми смо богови краљеви, док њихова химна  позива на насиље и битке, све су то докази какви су они лицемерна силована ретардирана говна и да су сви ментално на нивоу тумбаса заиста а не у шали.
Говнари који не знају за кодекс, који би и рођену мајку продали  су наши тренутни ривали у борби за трофеје... морамо бити бескруполозији од њих, зато набијте им дубоко саопштења и доказе који треба на званичном сајту да буду,  набијајте им њихове крађе и наше претње, а њиховим новнарима који лажу долазите пред кућни праг... са чињеницама.... јебите им матер победама. До сад је спорт био игра за нас, а рат за њих... бандите, а сад су  јавно признали да су у рату?! Значи ми као већина кочнице нећемо имати док не вратимо бар шест титула.. сви су таоци... мораће нато војску да доведу да нас примире.. Србска војска и полиција неће стати на страну неправде, а камоли сав милионски народ... нек нерачунају на то.. Ипак у рату морамо рачунати и на наше жртве. а то не сме да нас поколеба на нашем шампионском путу, јер победа је наша неминовна, за славу наших страдалих и безбрижне животе будуће деце.

 У напад, нема предаје до победе, ми живимо за Звезду и газимо напред,  њихови спинови не смеју да утучу на нашу одлучност, говна губитничка намештаторска суштински треба игнорисати, али ако засмрде изјавама, и намештањима.. оштро најоштрије дресирати дисципиновати кучку (расе булдога из обреновца), чистити дератизовати мишеве глодаре... терати фрањевце пакистанце ван Србије, притом крв им попити, а месо појести... дебело свињско и воловско месо прво нек буде на удару. Биће то вредан комад меса... ко га се дочепа први, може зарадити доста на њему. . ако се стави на неку аукцију... може да се зараде лепе паре.

молим да они који су хакери међу нама објаве ово на званични сајт ФКЦЗ.

МИ МОРАМО СВЕ ДА ИХ ПОЈЕДЕМО ЖИВЕ, ЈЕР ТАКО ЋЕ ПОСТАТИ ГОВНА, КАД ИХ КАО ХРАНУ ИЗАСЕРЕМО , ОНИ СУ ГОВНА.
БИЋЕ ТО УЛТИМАТИВНА НАВИЈАЧКА ПОБЕДА: И ПОТВРДА ДА СУ ГОВНАРИ.

ТИМ ГОВНИМА ЋЕМО ДА ХРАНИМО СВУ ПРЕОСТАЛУ СТОКУ ГОВЊИВУ... НЕК ЈЕДУ ГОВНА ДОК СМО МИ ШАМПИОНИ!
АЛИ ХОРОР (а ла картман и кајл), НАСТАЈЕ КАД БУДУ СХВАТИЛИ ДА ЈЕДУ СВОЈЕ!  ЗНАЧИ ЗАКЛАТИ ПОПИТИ КРВ И ПОЈЕСТИ СВЕ СТАРИЈЕ ГРОБАРЕ... КОЈИ ИМАЈУ ДЕЦУ, А ДЕЦУ ЊИХОВУ ЗАТВОРИТИ У КАВЕЗЕ ШТАЛЕ ЛОГОРЕ И НАХРАНИТИ НАШИМ ГОВНИМА ТЈ ЊИХОВИМ РОДИТЕЉИМА.

А КРВ МОРАМО ДА ИМ ПОПИЈЕМО, ЈЕР ЈЕ УГЛАВНОМ ТО СРБСКА КРВ, КРВ МОРА БИТИ ОЧУВАНА У НАМА КРВ НАМ ДАЈЕ СНАГУ, СВЕ ОСТАЛО У ЊИМА МЕСО МОЗАК... ЈЕСУ ГОВНА И НИЈЕ ВРЕДНО ПОСТОЈАЊА....


----

година 2015 пролеће'
Црвена Звезда осваја титулу шампиона у Фудбалу и Кошарци или сви нека нестану-------------------------------------------------------

кад или ако стигнем уопште, у наредном периоду- овде ће бити додавани  ДЕЗови постови из протеклих неколико година, од којих су половина неправедно избрисани, вероватно од системских масонских цензора који сарађују са оним који против природно и лажно исценирали многа спортско политичка друштвена дешавања само да би нечансо одузимали наше трофеје које смо заслужено освојили, комплекси оних које јебемо и карамо су неизлечиви. Звезда је шампион!