09 March 2014

Јебиии свеее

Значајни догађаји у црвено-белој Србији протеклом периоду су свакако освајање купова у разним спортовима Црвене Звезде (кошарка, одбојка ж м, ватерполо ж м, и многе победе у дербијима,  као и издвајање фудбалера на прво место на табели фудбалског шампионата Србије, маестралне кореографије Делија. Убитачна серија победа у разним дербијима свакако ће оставити неизбрисив траг у душама наших душмана. Док неизбрисив траг у нашим ..срцима, оставиће чирлидерсице ККЦЗ, (а овим настраним тумбас и слични мајмуни). Победнички смо започели 2014 са победима и трофејима ће се тек наставити у свим спортовима, време наплате дугова и правих освајања тек долази, јер имамо најквалитетније тимове у фудбалу, кошарци... који кад играју свом снагом олако добијају.  Медији покушавају да дају залеђину распалим ривалима као и масонско тајкунски геј лобији финансијским манипулацијама, али нек знају добро да освојићемо све, задржали смо у најгорим периодма победнички менаталитет и знање да смо највећи и најјачи, ми већински део црвено-беле Србије тек сад освајамо и не заустављамо се, само морамо остати јединствени и немилосрдни у низу година и деценија који долазе, подмуклим непријатељима остаје једино да смишаљају планове како да изазову грађански, или трећи светски рат, да би нас дестабилизовали и у насталом брлогу тако криминални и ретадрирано пакосни издајници и профитери се снашли и наставили са крађама које су започели од 90их ратовима и кризама које су са намером изазвали на Балкану у јеку највећих успеха Црвене Звезде, периода глобалног одраза успеха, мира  и стабилности, напретка свог здравог  и нормалог света. Зато овог пута морамо остати одлучни у намери да освајамо трофеје као основни приоритет  и по цену игонрисања политичко национално грађанско социјалних сукоба, ратних вихора који се плански организују само зарад профита ужег круга назовимо масонерије и њихових слуга у оквиру јсдп пројекта, у овом примитивном систему вредности где емоција љубави и животне радости се потискује, а значај се даје новчано неморалном стилу живљења. Ипак и у том профитном систему ми ћемо победити, морамо остати на нашој енергетској фреквенцији успеха и не дозволити убаченим агентима да спинују ствари, као пример кошаркашких прозивки где непотребно улазимо у неко одбрамбено стање доказивања истине о клубу, уместо да им узвратимо истом, ако не и гором мером, тврдњи да је југославенски кк клуб усташки сељачки клуб пигокеа, и да му је време да се носи из нашег Београда. Ми смо клуб и навијачи који побеђују где год да играју под чијим правилима, побеђујемо и освајамо све јер смо најбољи. Звезда Звезда Звезда!

Остаћемо први и у фудбалу и Црвена Звезда 26 априла у 26 колу оверава 26 титулу, .. а говнари боље да се убију сад. После вишегодишње намештанције државно толерисане.. после наших медијских повика мало се као примире,   кучка се дресира кад осети да ћемо да их кољемо.. али чим изгубе бод ми се опустимо, бес нас прође, а мишеви коло воде, врате се ко пичке на намештанцију и показују да им фер и пошетна борба никад није на памети. Морамо ми зато бити сурови у овом рату за титулу, прљава пратизанска дроља је то.. и стално их газити и пристискати,  и њих и све оне који су као неутрални, а годинама су гори од декларисаних антизвездаша тј партијазаналних говнара. Новинари најпре. Не зато што их ико гледа или чита, већ што они озбиљно трипују да им да медијска манипулација доноси нешто у атаку на ум лаковерних следбеника медија. Бојкот је нешто одавно потребно, међутим ригорозније мере треба предузети.
Њихов бивши тренер из немачке признао је да су намештали, многобројни њихови и нутрални сведоци признају да је јсд п. одвратни режимско лоповски клуб који ниједну утакмицу није поштено добио, намештања, филијале, судије, толе лопурда. Да је разума у целој Србији било би мртвих говнара, то није смело да се дозволи у протеклих деценију. Ми те крађе не смемо да признајемо, не признајемо њихове титуле, ни у кошарци, не заборављамо не опраштамо. Црвена Звезда је шампион! Медијска блокада је разлог зашто није било побуне милиона навијача Звезде до сад, антисрбски лобији,амбасаде и јсдп држе медије под контролом и манипулишу свешћу и хипнотишу наивну масу, мењају историју у којој смо ми победници, оних који нису довољно одлучни и јаки Звездаши, да се икад запитају да ли је то реално да ми нисмо први толико година као што стоји у назови званичним медијима,( што се тиче правде и ДЕЗ блогова -Ц.Звезда је првак), а да није намештање у игри, намештања које пре свега креће од менталне манипулације личне свести човека, и да чак у или око нашег клуба има гомила сумњивих људи који су дозволили да будемо жртве некаквог вештачког масонског плана изједначавања гиганта, бога и батине Црвене Звезде, са патуљастим комшијом, шиптарско усташким пројектом у Београду. Од сад сви крећемо у напад свим средствима за титулу и славу безкомпромисно.

Чекамо титулу шампиона Црвене звезде, сви на стадион... Није само довољно ићи на утакмице и навијати, за Звездине трофеје и титуле се мора борити и ван терена свуда тамо где је битно, од упада у савез, до посета домовима разних лопова и комплекса. Не смемо дозволити да годинама они који одлучују буду у страху и таоци неког криминалног система значкатраз мапет мафиоза и страначких лопова, већ морају од нас да се плаше, правда је на нашој страни, једноставно кренули  смо по титулу на све или ништа, свим средствима, ко нам стане на пут треба га јебати. Јабати све од Србије до Америке, поруке Чекамо тиулу ничу свуда, свет полако увиђа нашу снагу, јер већ сутра можемо сложно на кућним праговима масонских злобника упадати са нечим опаснијим од графита.      Ипак у свему не треба претерати у некој оријентацији ка нижим и гаднијим, прејебати их изкарати и никад не престати, али главна ствар у глави нека је победа и титула и Црвена Звезда, само небо је изнад нас, тим и играчи очекују нашу помоћ и снагу, да навијањем им дамо памети и среће да убацују лопту у гол, да играју офнзивније, морамо одржати личну колективну концетрацију на наредну утакмицу и не пасти у искушења разних других примамљивих животних чинилаца, попут жена дроге музике излазака посла новца. Морамо истовремено одржати сву позитивну енергију духа звездаштва и правог елитистичког духа Београда.  Као и ојачати финансијску  конструкуцију помоћи клубу... бавећи се свим дозвољеним и недозвољним пословима чији ћемо профит после инвестирати у клуб (лично имам неке пројекте, заинтересовани за сарадњу могу да ми се јаве на РСБ форум прив порукама, ако знају мој ник тамо.)


У свој овој деценијској хајци плаћени говнарски новинари соса канала (придружите се бојкоту започетог од РСБ форума, и време је) и разних портала и новина- раде на креацији антизвездашког расопложења и популаризације малог губитничког ружног клуба, као и скривању истине о крађама. Свако са и једним грамом мозга види ко су они и не купује и не гледа и не чита њихове медије, а они са мало више грамова.. нападају и разбијају и медије и оне који стоје иза њих. Ово је Звездашка држава и наша воља у медијима мора бити поштована, а камоли истинито извештавање (сем ако неком не одговоара да спинује ствари са њима, а да то некако користи победама Црвене звезде.)
-

Свим медијским и говинарским ..чкама, ДЕЗова академија интернет покретних уметности и науке  уручује годишњу награду Звекар, у виду покретне уметничке слике за достигнуће у категорији најкомплекса, најружнијег, најљигавијег, најлажљивијег, најговњивијег као и за допринос развоја духа звездаштва.  - уз поруку за март осам  ----- на курцу вас носам.
(плавуша памела је залутала случајно овде,   није могла одолети Звекару )

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggRe8CvLWByKQVeL_MdaMHGg0IowNwxfN6VfLFJhfnn6fOj2AF6EMeWq4KjInHkDkRXoszLD8xyHiRTmNYBCg5ufHP4SIm0HJXCE0Yd5soSilYlnKZ-Cr73qyC-UAENEoUPmSxmlDa2Ikx/s102/jebitl.gif


        

Остали које сам изоставио да убацим овде.. нека се пазе шта причају и пишу... да не би добили ову престижну  антинаграду, за  најгорег новинара, медиј , клуб  и спортског и политичког радника, као и признање за квазиелитисичко мањинску дрољетину које ове године припада м.килибарди,  њој Звекар неће бити уручен, иако би то хтела, то јој је казна.
Треба напоменути и комплексашке гебелсе унутар Телеграфа и Алоа, али црвено бели лого их за сад спашава од Звекара,  бљиц има  и црне боје у логотипу , па га је добио. Спортске, ВестиОнлине, Курир, Новости и још неке ТВ мислим да су небитни за сад да би се изливали нови Звекари.

упдејт.. ипак ало, курир, новости и телеграф су прешли црту и примили га.
спортске су превише небитан гробљански сајт, да би примали.
Звекари за 2015





       

      < б92 небитни водитељ, заборавих име.

    http://u.cubeupload.com/Hedon/5454344455.jpg