22 January 2014

Ред из хаоса

 Следи пресек реакција на догађаје јануара месеца 2014 , Овај блог је замишљен као скуп необјављених Дезових постова са разних сајтова, (као што је познато тренутно се налази на Марсу, одакле шаље поруке док не поправи временску летилицу) али због лењости мало њих се налази овде, ипак објављујемо поруку коју ДEЗ послао лично овде, јер се боји бана на неким нашим форумима где је пооштрена цензура, а порука садржи низ увреда, претњи и свега осталог нормалног, што због ко зна којих разлога контроле није пожељно на форумима и интернету. Иако се тиме чува само мир оних који су на власти у држави, савезу и масонерији да их маса људи не отера.
 ------

Почела је година, док ми славимо празник за празником.. нико не ради ништа... ови усташе, турци, жидови, сатанисти, прдизани и остали раде као да празници и календар не постоје, раде тако што уцењују прете држави која им даје новац за појачања, у фудбалу и кошарци,  столице спонзоре, куповину бодова, медији нас нападају по налогу туђманових следбеника, а код нас ништа, неко нам свесно не да паре јер смо ми ЦРВЕНА ЗВЕЗДА од који разни паћеници имају комплекс. не постоје никакви дугови,то су приче за децу.  Држава наш државни Звездашки новац даје говнима уместо да их хапси, и са овим мутавим неће бити ништа,  и то ове године кад је бити ил не бити, а нико се из наше управе не оглашава бурно против тога, као што се нико није бунио против деценијске  пљачки зеке, толета, вепра и остале дукљанске и значка мафије. Ја не знам дал су они свесни да у навијачким круговима озбиљно разматра идеја о најбруталнијем насиљу у циљу освајања титула. O буквалним ликвидацијама на свим нивоима, од рокфелера сороша до савеза политичара камоли јсдп управе менаџера. Да ли треба да буде жртава, јер држава и неки у клубовима нису у стању да искористе већинску масу Делија, Звездаша у односну на прдизанусе.

Опет мафијашки менаџери значкатрази се штите од власти, и опет неки пацовски напади на стадион јер не смеју на екипе, за одмазду треба срушити и спалити јна... јебеш графите. Наш стадион је вреднији од њиховог пољанчета, којег и немају јер припада војсци, они нису београдски клуб зна се одакле су убачени у наш град... државна мафија их држи само, као навијачи не постоје,  ипак спалити пре него дође дерби јер би се онда дизала непотребна тензија која би нас пореметила у фокусу на победу....   СпС седиште напасти графитима и говнима, напасти земунело и куће њихових играча, тренера,. управе ..и опљачкати ако треба,  мафија је узела наш Звездашки државни новац, а ми смо сад као у неким дуговима. Напасти и фсс, и отерати оно говедо говњиво. Очигледно да неко код нас не ради у интересу Црвене Звезде, ради за неког другог, антизвездашке политичаре и њихов систем. Постаје издајник,  јел то тешко добити новац, отерати толета , обрачунати се са југословенима, значкама. То је сасвим лако али као да неко не жели. Морамо ми навијачи преузети ствари у своје руке, јер сумњиви људи се врте по управама... Проблем је то што Црвена звезда од почетка двехиљадитих нема  своје менаџере, који су знали посао, држава нас је буквално присила да користимо туђе и дебилне, можемо ми њих и играче појачања да вртимо колико хоћемо , али више о свему не одлучују исти људи који су то радили пре десетак година. Као цео неки систем се променио... али у држави ништа, држава је дружина лопова дебила комуниста сељака љомбера и они нама, клубу,  који заслужујемо боље услове не дају да користимо сва средства која можемо, много је резерви . Много је људи који би уложило милионе евра и платили наводне дугове, али стока властодржаца не да, јер хоће да прави пројекат од усташког клуба. Треба све то побити од масона па наовамо. Рат за титулу мора да је приоритет свима. Нема више лево десно, већ право у месо. Ил си Звездаш или говедо.

Погледајте шта ради мутантна фирма Лав која нама обећава аутобус, а ставља црне столице на стадион восјке, желе усрашку армију, свето срање, свету столицу из Ватикана да ставе у наш православни Београд. Јсд говњизану су  одбројани дани што се тиче помоћи Ротшилд јеврејских банкара који су им дали жутоплаве столице и намештали утакмице и паре за закулисне радње. Чином промене столица прелазе у другу ложу масонреије, узимају вавилонски симболизам Лава који углавном симбол британских динстија, али ми Ц.Звезда одавно већ имамо лава као симбол неки и везе са то масонском ложом, а камоли симболе из породице мачака, од Пуме до Звелета, они сад долазе на наш масонки терен. Копије копирају краду очајно, па нису присталицама тог реда светог фрање(срање) биле довољни ћурке, зечеви мајмуни, волови и свиње.. хоће и породицу мачака да присвоје. Али добиће курац наш у мозак смрдљиви, појешћемо их зверски живе због тога. Спалити јна лавор треба. Јсдфк Прдизанус животињско говноједачка секта.

После прочитаног текста на сајту данас.рс о изјави свињоликог о угрожености њихових медијскх права, реакција моја и већине је била:
ово као да је њуз нет, зона сумрака, не може бити реално.... гробелси ладно глуме да озбиљно верују у сваку лаж и глупост коју ментало болесна свиња изјави,
они као прави лопови заправо врте исту причу која треба да је наша, јер ако је неко жртва медија то смо ми већ 20 година, па колико сам само пута ја позивао на линч тијанића и свих осталих медијских гебелсића који у овиру деценисјке фашистичке натовске усташко јудео ватиканске дукљанско тајкунске окупције Србије, који имају за циљ да од гована (прдизана) праве питу и сервирају је наивном народу преко јавних сервиса да конзумира срањизан. Ти трули медији који су од клуба који је био анонимус резлутатски и медијски до 90их, и малог спорта као што је баскет решили да направе популистички медијски пројекат, само да би десетак комуњарских и усташких синова у Србији излечило своје комплексе од Бога и Батине - Црвене Звезде, и милион правих навијача, као и своја угрожена животињска права. Знају и они  да их тада није било ни сто свеукупно на трибинама, а камоли поред малих екрана. Али неки масони и удбаши очигледно желе да изјендначе вредност Ц.Звезде и пртизана. притом користећи групицу тумбаса и кримоса, дајућим простор медијски и за незаконите радње..
Данас свако има свој сајт и медиј.. питање је само ко је луд да чита било шта што није Звездина ревија, ЦЗ сајтови, или неки доказан неутрално наш медиј. Све неутралне људе као и тумбасе који верују безочној пропаганди треба угазити, ако постоји неко луд и хипнотисан као овца да чиста вести и гледа тв, уместо да дератизује сваког ко је против Звезде..   Ко је тај лука.с, ко је тај Данас сајт часопис,  згазити пацове за пример осталим, новинари полицајци треба да буду неутрални, али то су тумбасова деца глодари који не излазе из својих рупа на наше улице, а кад изађу остану без заставе, и сад се такви крију иза својих новнарских права. Па ја себе проглашавам новинарем и поштујте мој блог... У овој одлучујућој сезони борбе за титулу новинарство не сме да буде изговор за смањење насиља, ако је неко глодар на утицајном положају угазити га најгоре за пример. значи све од политичара, преко савеза новинара, говна су то малобрјна и пакосна, нису достојни љубави и части овог древног народа, па после они па нек покушају навијачки рат да изазову, ми смо већина морамо победити. Иако настане хаос нереди насиље убиства... настаће ред после, масонска пословица гласи, из хаоса се рађа ред, ми зато морамо сами да изазовемо хаос, да би после завели ред.. стар. При томе је потребено принети и неке жртве, верујем да они који одлучују су већ довољно спинова и жртви извели... јединство беса и љубави се тако рађа, и сад нам остаје да згазимо све пред собом.

Ипак оно што боде оче све више је дебилна кошарка која захваљујући ртс-у и осталим медијима деценију и по уназад изједначена са фудбалом по значају и простору које добија. Па не чуди што неки небитни дегенерик после 50 пораза у европи усхићен што је наместио са руским армијским клубом и мафиозима утакмицу тражи више простора, све зарад пара од којих ће да се после наједе и напије уочи божића... а  милиони људи гладују, посте. Већина утакмица у том Ел се намешта за кладионице, то и мало дете зна.  Неко би морао да опомене наше навијаче да престану да трипују значај тог спорта кошарке.. и да после ремете ионако пољуљану атмосверу у фудбалском клубу. Који  је к... људима да гледају утакмице шиптарског клуба?! евентуално пет минута пред крај да их затрујемо, стока и свињче и фрањцузи су у неком делиријуму вероватно јер су добили Православни Руски клуб, годинама губитници, следбеници малог клуба преко те мале кошарке спинују ствари и лече комплексе крше кодексе и правила. Можда је време да се одговорни из фудбалске навијачке димензије најзад реагују убаце се у ту кошарку и почисте смрад,  да ућуткају и мецима ту небитну патуљасту свињу да не таласа више. Трол небитни. банујте га из живота, и наставимо са ратом за титулу у фудбалу против битнијих непријатеља. Банујте  и фрањцузе њихове, жабарска говна дошла овде да серу... ко су они бре, метак. Сад се сетих та болесна наказа је шеф и јсд, мафије, очиглено ради на популаризацији малобројних, смета му што говна немају и пет навијача више од нас који би у бадминтону и клизању скупили више гледаоца и спонзора, па они доводе из села страначке гледаоце и деле бесплатне карте преко фирми... болесник мисли да је ТВ разлог броја играча и спонзора, а у огледало се није погледао, као ни да схвати да носе туђманове боје које нико неће да навија, а Црвену Звезду како год медији буду нас нападали, људи ће у инат бити све бројнији, изузев у периоду празника одмора јебеног система календара и манипулације временом. У овој земљи још постоје неке самозване институције које као нешто одлучују о свему, а људе гледају као стоку којој треба красти паре и енергију, време и тровати медијским спин акцијама. Ко су они, па ти манипулатори су наместили непризнате титуле задњих година, ми навијачи Црвене Звезде смо шампиони, и једина права елита и власт морамо преузети над свим сегментима друштва, по питању календара празника а камоли економским и националном питањима.