26 December 2013

Ч

Многи медији већ годинама у текстовима и насловима поготово,  тепају и називају ЈКК п. "црно-бели", а ККЦЗ -Звезда, Црвена Звезда, Звезда ЦЗ Телеком Бг итд. скоро никад црвено-бели. Та тепачка завера отуђивања нашег клуба је постојала и пре доласка Човића на чело Црвене Звезде. Сад власници југословенско-усташког клуба и буквално покушавају да је озваниче враћајући неког инвалида тепића.

Иако они мисле да ће тако створити неки ефекат на наводне неутралне читаоце негативан по нас синонимне црвено-беле,  а позитиван по њих.. чине себи медвеђу услугу са тим "цронбели", јер то само асоцира људе на боје које им је Tудјман дао и да су их цроати основали.  То може да се тумачи и да се они стиде свог одвратног назива, КК Прдизанус, и комунистичке историје режимског клуба, а они нека наставе и даље... нама не смета...
У сваком случају, треба најоштрије измасакрирати те медије, само због те зле намере којом стварају слику да је усрашки режимски пројекат, нешто питомо домаће блиско.. подржано од назови ауторитета из власти. О њиховим намештањима утакмица.. је тек незамисливо  натерати их да известе, као што се скрива од јавности нови прави назив клуба Пигокеа, а ЈХКК Прдизанус је мртав, то огромна већина људи зна.

Прексиноћ је (уочи католичког Божића) отворена је нека изложба чоколаде у галерији на -Малом калемегдану- о историји чоколаде... која је отворена до априла.. и ничим изазвано названа "цронобело чоколада", како реаговати... сигурно треба разбити демолирати или... ако има шта и појести изложбу, али свакако демонстрирати силу због очигледне провокације, да им се поручи да смо ове године у борби за трофеје спремни да поједемо и њих, цронобеле  кошаркаше све као праве  звери, канибали, људождери, а понајвише свињетину са чоколадним преливом.. Иритирају можда више такви државно подржани потези не обичних навијача већ неких одраслих људи у оделима који се као хипностисана стока (милка) опседнута комплексом Црвене Звезде,  бави провокацијама нас црвено-беле већине, стога не сме изостати нека реакција, или чак по мени брутално угрожавање безбедности и шире фамилије организатора међу којима има вероватно и масона. Значи не верујем да је случајна изложба, многе ствари у вестима и културним дешавањима које наизглед немају везе са спортом, имају, и смишљене су од моћника, папа фрање, језуитско масонке мафије око усрашког клуба у Београду, са гојазном задриглом министрском гицом којој као није јасно да је ВКЦЗ најуспшенији клуб у 2013 години?!  Човић сад као најутицајнини у скупштини града би могао и морао да се заинати и да ВКЦЗ-у да базен, а ове уништи), -- јер сви знају да је чоколада браоно-бела..  и који к...ц црна боја има везе са њом?! и као случајно су нашли локацију на Калемегдану код бастиона домаће кошарке Црвене звезде, и скрнавог ккп терена на "кале-у". Често разни далтонисти и црвено вино тако прекрштају у црно, слично је слепило и судија, и новинара који извештавају о кошарци, дулаизам, хипноза, масонска маниупулација свешћу... тим тужним туђинским бојама (примера ради адидас реклама у финалу сп за рукометашице је константно емотивана у позадини, утичући на подсвест, психу и крајњи резултат) је упрта је против цивилизације, против духа Београда, против свести и читавог народа у земљи, предвођена глупим људима далтонистима слепцима дебељуцама, мртвацима. Треба чисто ради демонстрације наше, снаге, силе и моћи, вреле црвено-беле плаве крви и за пример осталима казнити организаторе... силом натерати и њих и цроно-беле новинаре и остале недостојне црвено-беле традиције Београда, калемегдана црвене и беле историје Србије да уместо чоколаде... једу говна!
На калемегдану близу тог природњачког музејчића је и споменик Фрањцуској, као што је и фрањцуска амбасада ту, много се ти жабари нешто мешају са гојазним прасетом, које се угојило уочи "божића" и отишло у болницу... Ето где иду државне паре, у стомак и анални отвор вепра.

Али пре тога истог дана уочи католичког Божића дукљанско прасе и секта загребачке момчади промовисали су свој смешни календар који попут неких гестапо окупатора слепо се надају убеђују најпре себе да фрањцузи сељаци и разни инвалиди овог домобранског клуба припадају Београду, уметнувши их и поред појединих високих зграда не би ли бар малко излечили трауме које им је гигант Боби задао, трпајући мајке њихове... Сад нека неко направи наше играче тако по целом свету, њујоршки торањ, пирамиде, кинески зид.. јер ми смо најбољи и најпопуларнији тим на свету, Београд одавно припада нама Звездашима, ми немамо потребе за доказивањем, нити Човићево учешће у градским властима има неку другу конотацију, за разлику од оног Дсс кадра њиховог (који је ту убачен вероватно налогом фрањцуске амбасаде за коју та странка ради, као и друге странке што су власништво служби осталих држава), то знају и они којима  опседнутост инфлитрацијом у Београдски дух, традицију и градске скупштинске касе, служи да скрене причу са све присутнијег друштвеног питања и концензуса народа око тога да ли треба Јсдхккп (као легло аждаје пуно отровне мржње)  вратити у њихову домовину, расформирати југословенски пројекат колаиције зломислећих страних и криминалних служби, а присталице ментално оболелог дела нације којима није сигурно било лако слушајући и гледајујући деценију  ћелаву гојазну креатуру поред аут линије док их пуне разни европски анонимуси у елитном такмичењу, до којег су дошли прљавим очајничким методама и потезима који одликују само ситне мале душе и клубове. Несумњива је умешаност француске у дешавања око кошарке, да ли је то бивши пријатељски народ Србије постао почевши од признања Косова носилац антисрбизма, хегемоније и окупације деструкције, или само њихови лидери у канџама светских ционистичких банкара. На крову амбасаде се налазе кипови женске фигуре "слободе, једнакости,братства".. сличну поставку Кипа слободе имамо у Њујорку коју су Французи даровали овом граду. Знајући добро како су завршили торњеви близанци преко њеног пута, лако је повући паралелу са Београдским дешавањима и окривити французе, фрањевачку секту франке, темпларе, малтешке витезове, комунистичку интернационалу, јудео банкаре масоне у служби владајућих елитних квази ројалних фамилија који мисле да поседују српски спорт , да желе да униште наводне близанце у Београду. Они наши који сарађују са таквима (који желе да униште српски и људски понос ККЦЗ у овом случају заједно са небитним јккп пројектом зидарско лихврске мафије, којој свачији успех, а понајвише финансијски, изазива завист и бес), издајници су рода  свог небеског, нека се покају док још није касно и промене тај пут.
 http://ukusnahrana.com/wp-content/uploads/2011/12/%C4%8Dokolada.jpg