15 January 2014

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕ НАЈВЕЋИ КЛУБ

Име нашег клуба је Црвена звезда, то је најбоље и највеће име на свету. И треба га писати у целости. Многи Звездаши су временом одомаћили назив Звезда, од милоште скраћено тепајући, или само од лењости. У неку руку то јесте донело доста позитивног за Звездаштво, у реалном животу и комуникацији има своју сврху, али, у доба електроснких комуникација временом се погубио суштински смисао и ефекат имена... Име нашег клуба је дугачко и гигантски велико као сам клуб, званично сачињава га 12, а не 6 слова, пет, а не два слога, име садржи боју и небеско тело, и та величина је ствар за понос - Црвена звезда. Звезда стога делује краће и из тог угла не улива ауторитет и страх у кости непријатељу, тако да испада да многи наши ривали и противници имају дужа имена, иако реално немају, већ им је краћи, назив. Неки од ривала по узору на нас настоје да дају надимке свом клубу, а неки више искомплексирани, недуховити, озбиљни упорно форсирају званично име, иако им је порекло и значење више него дегутантно.

Ако се томе дода проблем броја комплексаша који пишу назив клуба за који (још) навијају ВЕЛИКИМ словима, на јутјуб клиповима и коментарима на порталима углавном присутна појава, то ствара негативан подсвесни ефекат у колективно несвесном, које има огроман утицај на све па и на исходе резултата утакмица.
Неко је њима, а и медијима (који запрепашћујуће предњаче у тој маниулацији), од политичара, БИА или масонерије наложио да упорно тако пишу, свакако има и наших који пишу великим словима, али не плански и много је ређи случај, јер ми смо одгајани као господа и поштујемо правила игре, правописа, а стока као што не поштује правопис тако не поштује и легалан регуларан начин борбе за трофеје, намештајући утакмице, али о крвавој борби цигана лудака за титуле, против лоповчина из савеза и странака и неопходности нашег кршења правила и кодекса, на спортском  и навијачком плану, и неопходности најоштријег обрачуна и елиминације постојања свих заверениика и њихова два симбола свиње и вола неком другом приликом... 

Из овог проистиче вероватноћа да је нашом неопрезношћу и њиховим изговарањем и писањем дужег назива и омогућено надомештавање многобројних комплекса које реално говноједи имају од нас, у смислу да су постали бахатији, дрчнији у намештањима. Не верујем да им је то превише помогло у некој надреалној срећи на спортском терену, ни да постану имало већи клуб по било којим критеријумима и у њиховој пропагандној глави. Црвена звезда је наш највећи клуб, знају они, а и сви неупућени врло добро, колико год они мислили да ће манипулацијом бројем слова достићи величину.

Сведоци смо задњих пар деценија све слабијих издања Црвене звезде против разних домаћих клубова које смо до јуче набијали са пет комада, много је тих малих и кратких клубова показивало да нас се не плаши.  У београдском сленгу је најјаче упориште употребе речи Звезда, често на питање - за кога навијаш иде одговор па за Звезду брате. Међу навијачима влада мишљење да само новинари и они који први пут чују име клуба навијају у стилу "напред Црвена звезда ле", а "Звезда ле" је убер навијачки и београдски. Но суштински нећу да се мешам у навијачка питања, ни и урбано културно жаргонска , јер свакако су оба покрета настали као неки људски анархистички бунт према уштогљено штреберско роботизованом систему легализма и робовласничке манипулације, само то што у ово доба не баш тако сјајних резултата трагам путем критичке мисли, превасходно у писаном медијско интернет облику. У том смислу размишљам сад и да навијачи клуба западно од Дрине иако наилазећи на гнушање многих, можда заправо херојски одржавају величину клуба називајући га Звијезда. То је чак четрнаест слова јеботе. Противник док преслуша назив већ се смори и спреман је да нам попуши

Узрок проблема овог скраћеног изговора је време, жеља за уштедом енергије. Манипулација временом и простором од искона је главни проблем света. Сатурнијански култови намећу дименизију времена правећи људе робовима. Зарад те уштеде времена склони смо да скраћујемо назив свог најрођенијег па и клуба, притом исказујемо дозу непоштовања према према овом светом називу. Често међу црвенозвездашким светом дилема да ли се код пуног писања назива великим или малим совом пише слово З. Као већинско мишљење правих навијача да се З пише велико иако граматички исправније мало, то и ја најчешће радим ,али ћу по први пут да опробам и правописно исправније, реда ради, међутим та дилема и није најбитнија у овом тренутку по наш клуб. Наравно да од теме назива клуба једино могу бити битније теме и дилеме око грба клуба.

Озбиљан пример је и кад изговарамо или певамо речи Звезда шампион, Звездо дај гол, подразумевамо да се тада  изговара жеља да ФК Црвена звезда или КККЦЗ буду шампиони, али, да ли се то тако рачуна у неком суперкомпјутеру који управља универзумом и доноси превагу у матриксу одлучујућим тренуцима, Као кад куцамо интернет адресу сајта уколико прецизно не изговоримо  ФК Црвена Звезда Шампион Србије 2014 , можда не добијемо оно што смо тражили и хтели. У доба компијутеризације, роботизације, андоридизације, друштва треба бити опрезан, наши непријатељи су подударно са тим процесом узнапредовали резултатски. Та технологија је мач са две оштрице и поводом многих других узрока, али о томе неком другом приликом.
Исто тако могућ разлог зашто нас свевишњи не чује, може бити слоган хоћемо титулу, а правилније би било хоћемо титулу првака, или хоћемо првенство, шампионат, јер титула може бити и купа, курца, палца.

Ми црвено-бели смо први, најбољи смо, највећи најтрофејнији,  најпопуларнији, најуспешнји итд.. спортски клуб у земљи балкану а и европи свету, победа и победнички менталитет мора бити задржан у генетском коду навијача Црвене Звезде, и не смеју да нам се одузимају, на кваран начин од стране неких белосветских самопроглашених кримогених власти и ауторитета, који и у нашем клубу имају представнике који суделују деценијама не пружајући отпор и малокрвном борбом, ми морамо бити снажни, истрајни и тријумфални,  у борби за доминацију и никад посустајати, снажно непрстано ударати, карати, остати достојни наше огромне дивовске величине, величине слова и клуба Црвена звезда, величине светског првака, само одважно напред газити и освајати, рађати победе и титуле. Набијати мањинским патуљцима комплексе, јурити их свуда, упадати им, и на сајтове форуме  ширећи нашу причу, легенду о супер гиганту нашем највећем клубу Црвеној Звезди, производећи дестабилизацију њиховог егрегора, групног програма, у којем су они сами себе убеђују да су недодирљиви па и већи по неким дебилним изјавама које сервирају играчима. Буквално их морамо натерати да навијају за Црвену Звезду и да се поклоне пред нашом величином. Од нас самих зависи, ми смо увек природно већи, јачи и мањег можемо злостављати кад то пожелимо. ФКЦЗ јеби, туци говнаре.

Многи критичари ће овај упис назвати ултимативном шабанометријом, али, у овој сезони  (по званичној рачуници савеза и судова) се одлучује ко ће бити за корак испред ко ће пре стићи до 26 титуле првака. И веома је битно да се колективно поради на господарској доминантној улози ,на величини и снази.
Свакако велико име носи и већу тежину са собом, и у пресеку времена кроз масу, у првенственој трци може и да шкоди, па делује понекад да је Звезда лакши, спретнији назив, и да је оправдано скраћивање, на примеру Шестића, Перице и сличних нижих окретнијх и бржих играча у историји клуба, ипак нека средина бар што се тиче правилног писања би било Ц.Звезда, садржи карактера осам ( исто ко онај клуб који на курцу носам) што може обезбедити фер стартне позиције. Значи мудрост је у балансирању и диференцији између величине и брзине, кад маса Црвенозвездаштва буде постигла јединство и баланс оријентације и манипулације временом и простором, остаће само на управи и играчима да следе наш поклич доказујући да смо ми и званично највећи клуб по броју титула првака државе, у свему осталом Црвена звезда је прва и највећа. Све могу да намештају, мењају, и величину стадиона  и високог играча, али ми заувек као клуб и навијачи Црвене Звезде имамо више слова, а они имају мање слова. Значи никако нису већи од нас , а само велики заслужују да буду највећи клуб и најтрофејнији и навијачки најбројнији. И у европским оквирима мало који клуб може да се подичи величином свог назива. А да им још сипамо со на рану и Делије Север имају више слова од ГЈ, БЈ и остале бораније. И то се не може променити и купити. Дакле порука за крај - пишите увек Црвена Звезда, а кад причате можете користити Звезда, ЗВЕЗДА, кад желите нешто или се молите богу и тражите титуле будите прецизни, јер сасвим је могуће да је бог бот робот можда и гугл компјутер који прецизно региструје ствари., први егзистенционални механизам је био савршен, човек је несавршено биће. Једноставно морамо пробати да се прилагодимо том систему, мантрати и писати по нету Црвена звезда је Шампион, највећа најбоља,  што више пута свуда, ћирилицом латиницом, тврдња и реченица у прошлом времену је кориснија него у садашњем и будућем. Оно што је написано тако јесте, зато не треба критички вређати свој клуб и сам доприносити негативној писаној речи, који и сами злонамерни новинари и њихови дебилни медији довољно осмишљавају.

Црвена звезда ле, Црвена звезда ле....ооооооооооооооооооо

http://www.youtube.com/watch?v=Vrx3fhNZne4



----------------------------------

 Ових дана клуб потреса једна необична медијски пренапумпана афера. Довођење анонимног младог фудбалера Гашића на пробу, која сасвим може бити нешто позитивно, уколико се узме у обзир да је овакав потез смишљен од просветљених и мудрих глава у нашој управи а не неког другог. Наиме Гашић је играч који је торањ, висок 1,92.. исто тако на прозивци је био и Црвена Звездин омладинац Ђорђевић, у медијима промовисан као наследик Жигића који зачуђујуће исто висок 1,92 .. имали смо у клубу у свлачионици два идентична торња попут Њујоршких који су срушени 9,11. То не може бити случајно, већ је плански осмишљена акција,  да би се рушењем и талентованих фудбалских громада, дивова умањила наша величина, и окривила стока и тим спином произвео ефекат рата са малим пакистаном, авагнистаном у коме наш клуб тријумфује. Заиста генијално, за моменат сам помислио да је у управи распад, сад на нама остаје да кривимо, нападнемо и угазимо локалне талибане преко брда.

-----------------------------------


Разни малобројни политиканти, слуге масона, комплекси мањих клубова, на политичким форумима покушавају да блате наш свети најтрофејији клуб помињући назив као нешто комунистичко, античетничко, лоше бла бла. А у суштини значење историја и смисао назива је сасвим позитиван.
Са друге стране шта значи име наших конкурената у првенственој трци за трофеј...? Забравио сам тренутно име тих небитних клубова обично их зовем говна и брабоњци, па сад сачекајте мало да потражим, да узмем батеријску лампу и у тмини мрака осветлим прашњави део собе са старим књигама где се помињу ти називи,   аха.. ево, не видим добро још..  да узмем и лупу да уочим те патуљасте клубове, ахм, да ево, шеста страна књиге Југославија комунизам и НОБ (нелегална окупациона номенклатура бандита на власти после другог светског рата)  југословенска титова војске- пратизани. 32 хрватска загорска дивизија оснива нк пртизан у Београду, као симбол идеолошке диктатуре и јединства шест република, у оквиру масонско комунистичко ватиканске бољшевичке лоповске мањине,  која страхује од величине  Црвене Звезде и Србије и београда, даље у књизи стоји-  У духу антифашистичке борбе нижих класа, ЦКПЈ којим преседава хрватско веће одбране,  доноси уредбу да се стварају ногометни клубови широм Србије и бивших србских земаља, радничка партија нека има представника у више места, оснива се фк раднички крагјуевац , ниш, У духу рада и обнова слободних зидара комунистичке ложе ствара се фк рад. По први пут у историји Војводина постаје посебна аутонимија у оквиру југославије...а Новосадски клуб нека се зове фк вјоводина, има још тога пуно. Помињу се многа имена, али нигде Црвена Звезда. помиње се црвена петокрака звезда, али нигде Фк Црвена звезда, ево сад да узмем другу књигу коју је написао боготац  Дез. У књизи стоји,  у јеку илуминатско комунистичке усташке окупације земље и слободног света група слободарских антифашистичких и анти комунистичких појединаца наследника  светих србских лоза Дезовића од којих су потекли Немањићи, у духу домишљатости миленијумске традиције србског народа одлучила је да оснује свој клуб наставивши традицију СК Велика Србија-југославија , продавши властима причу да је назив асоцијација на црвену петокраку звезду. Клуб притом задржава шест слова у имену и презимену. исто као речи Велика Србија. Они којима данас смета назив нашег клуба питаће се и одакле порекло назива речи Велика и Србија. Србија Је Црвена , Србин Црвен. Звезда је Звезда, односно Велика. Сунце је Звезда и велико. Сунце је наш бог, син божији који нас је створио. (Такође у другој димензији гледања на космичку генезу и историју ствари. Та Звезда и сунце могу бити Сирујус или нека друга звезда, наша прадомовина одакле су први Србини стигли на земљу, телепортовани кроз звездану капију на сунцу. Тако да смо ми први и највећи најсветлији, а ко су јебено остали?!, каква небитна паћеничка значења имају, које неко форсира и тиме заглупљује народ, могу они вештачки мењати ствари, али популарност им је таква да им намештања ни било шта не помаже, да не буду мали. Навијати за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ решава све менталне проблеме човека. А титуле првака Србије Црвене Звезде помажу прогресу целог народа, Европске, Америчке цивилизације.

Проблем данашњице који многи не схватају је у класном систему, групице квази елитних ројалистичко масонских банкарских фамилија на власти у свету и код нас које одржавају систем заглупљивања маса и народа ради потрошачког вампиризма. Ја не желим да будем роб и слуга нечији, ако неко разуман ово чита нека ми се придружи прво у овој психолошкој па физичкој борби, желим Црвену Звезду да доведем на свој ниво слободе и моћи, макар се сукобљавао са целим светом и називали ме фашистом, империјалистичким егоманијаком, исти они следбеници хитлера или јевреја и осталих мегаломанских нација, попут усраша и жена у црном којима је узалудан циљ да њихов прдизанус буде већи од природно највеће Црвене Звезде.